28 Şubat 2014 Cuma

28 Şubat 2014 - Astrolozi



Ay, Şubat ayının son gününe Kova burcunda ilerleyerek giriyor.. Zekanın, zamanın bir adım öncesinden düşünmenin, bireysel hareket etme yerine kollektife değer vermenin önem kazanacağı bir gün.. Değişim yaratma, var olan düzeni iyileştirme adına güçlü dürtüler hissedeceğiz.

06:11'de Ay, Satürn'e yapacağı sert kare ile günün ilk açısını gerçekleştirecek. Satürn'de bir kaç gün içinde geri harekete geçeceğinden hızını oldukça düşürdü; yani gölge yanlarını göstermeye başlayacaktır. Ani bir depresyonun veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına müsait bir sabah olacağı kesin. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görememe gibi düşüncelerin yoğunlaşıp, hjayatın olduğundan daha kara görünmesine neden olabilir. Duygular ve düşünceler anlayacağınız pek gerçeğe uymayacaktır. Sabah erken saatlerde, eğer önemli görüşmeleriniz varsa, dikkatli olun derim zira pek uygun saatler değil. Samimi ve sıcak diyaloglara girmek zor gelebilir. Bu zaman diliminde mümkünse kendiniz ile ilgili olumsuz düşünmemeye gayret etmeli, yetersiz veya değersiz olduğunuz gibi bir fikre kapılmamaya önem vermelisiniz.

Sabah saatlerindeki ağır hava, 12:55'teki Ay ve Mars arasındaki harika üçgen açı ile dağılacaktır. Her ne kadar Mars da geri hareket için hızını düşürmüş de olsa, yine de bize her zamankinden fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz enerjiyi sağlayacaktır. hemen fiile geçmeye hazır bir telaş hissedebilir ve konuşmalarımız da çevremizdekileri harekete geçirebilecek tarzda olacaktır. Ama yine de düşünmeden, plansızca yapılacak girişimlerden uzak durmakta fayda var. Bu açının ardından Ay, 16:52'de Balık burcuna geçene kadar hareketine açısız devam edecek. Bu saate kadar, Mars'ın o tatlı, itekleyen enerjisini hissetmek mümkün olacaktır. Akşam saatlerine ise üzerimizde iyi huylui geçinilmesi kolay, hayalperest ve romantik bir hava hakim olacağa benzer.. Dikkatleri üzerimize çekmek istemeden, merhamet ve şefkat duygularının da yükselebileceği, çevremize karşı yardım isteğinin ağır basacağı bir akşam bizi bekliyor. Şartları daha kolay kabul edebilir ve olayları daha olgunlukla karşılayabiliriz; ruhani ve mistik çalışmalar yapmak isteyebiliriz. Sanatçılar için ise, yaratıcılıklarını daha kolay ortaya koyabilecekleri saatler olacaktır.

Unutmadan, 16:00'da Merkür Kova burcundaki geri hareketine son veriyor ve düz harekete dönmek için durağanlaşıyor. Aman hemen tuzağa düşmeyelim, zira durağan konumdaki bir gezegen gölgesinde gizlemiş olduğu negatif yanlarını ortaya dökmeyi sever. Merkür, normal hızına, 1 Mart 2014 saat 16:20 gibi dönecek.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder