6 Şubat 2014 Perşembe

6 Şubat 2014 - Astrolozi




Ay, tüm Perşembe gününü Boğa burcunda geçirecek. Güzel olan herşeye ilgi duymak, diğer günlere göre daha ağır hareket etmek, işleri şansa bırakmamak, üzerimize aldığımız her projeyi ne pahasına olursa olsun bitirmeye çalışmak bugün için ana başlıklarımızı oluşturacaktır. Perşembe gününün bir Jüpiter günü olduğunu hatırlarsak; günün ilk açısının da, 09:34'te Ay ile Jüpiter arasındaki harika sextil olması oldukça manidar değil mi?? Kısacası gün harika başlıyor. Dün geceden kavuşan Jüpiter ve Chiron, az ara ile Ay'a harika açılar yapacak. Yabancı kültürlere ve mistik konulara merak yoğunlaşabilir, ailevi ve anaç duygular artabilir. Açı güzel ama yine de kendi fikirlerimizin doğruluğu hakkında fazla ısrarcı olmamakta fayda var. Sabah saatleri, pozitif duygular içinde pozitif düşünceli insanlarla birarada olma isteği duyacağız. Çevremizdekilerin rahatı ve mutluluğu ile her zamankinden fazla ilgilenebilir gerekirse onlara yardıma hazır olabiliriz. Destekleşim ve bağlılık kurma saatleri diyebiliriz. Grup aktiviteleri ve arkadaşlıklar için oldukça uygun etkiler barındırıyor.

11:00'de Ay bu kez de Pluto'ya harika bir üçgen açı yapacak. Bu görünüm de duygusallığı arttırırcı ve her şeyi daha güçlü hissettirici bir açı. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olmak ve duygularımızın kontrolü altına girmek de mümkün. Bu açı esnasında işte bu dengeyi iyi ayarlamak ve aşırı uçlara kaçmamak gerek. Ama girişimlerimiz ile ilgili güçlü başarma isteği bu saatlerde işimize yarayacaktır. Hemen ardından 14:13'te Ay'ın Venüs ile arasındaki üçgen açı ile de, artık normal hızına ulaşmış olan Venüs sayesinde sonunda ilişkilerimizde olumlu gelişmeler kaydedebiliriz.  Çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzel vakit geçirebilecek, eğlence ve dostluk saatleri diyebiliriz. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri örterek, pembe bir dünya yaratabilir. Koruyuculuk, annelik gibi hislerde artış görülebilir. Gözlerimiz hep güzeli ve güzellikleri arayacaktır. Bu etkiler yoğun retro enerjileri arasında sanki nefes almaya izin veren etkiler sunuyor. Bugünümüzün değerini bilelim; akşamüzerine kadar bu enerjiler etkili olacaktır.

21:22'de ise maalesef Ay ve Güneş arasında sert bir kare oluşuyor. Bu etkinin yükselttiği duygusal tansiyon önce dış görünüşte fark edilebilen sert bir enerji verir ki, insanlarla olan özellikle kadın-erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde davranışlar gerginleşebilir. Alınganlık her zamankinden fazla olabilir. Kendimizi hasta ve mutsuz hissedebiliriz. Bazı küçük problemler eğer dikkat etmezsek aniden krizlere dönüşebilir. 23:43'te geri harekete başlayacak Merkür sayesinde yanlış anlaşılmalar ve iletişimde oluşabilecek aksilikler yüzünden ortamlar gerginleşebilir, buz gibi bir hava esebilir.. Bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/02/merkur-balkta-geri-harekete-geciyor.html  adresinde bulabilirsiniz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder