1 Şubat 2014 Cumartesi

2 Şubat - 8 Şubat 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Bu hafta aslında kendinizde yanlış gördüğünüz ve hep değiştirmeyi düşündüğünüz bazı huylarınızın, alışkanlıklarınızın çaresine bakmaya başlayabilirsiniz. Aile ya da hane içinde bazı kontrolününz dışında gelişmiş olaylara çözümler bulmak adına eski konular tekrar açılabilir. 6 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'a kadar sürecek olan Merkür retrosu, arkanızdan çevrilmiş bazı işleri önünüze dökecektir. Kronik bazı rahatsızlıklara da tabii ki bu arada dikkat edin, tekrar bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Eski hatıralar, eski anılar sanki tek tek tekrar gözününüze gelebilir, rüyalarınız artabilir. İletişim cihazlarınıza da ayrı bir önem gösterin. Zihniniz biraz karışık olacağından, bu süre içinde net kararlar vermekte zorlanabilirsiniz..Kaybettiğiniz bir eşyayı tekrar aramak için de uygun günler olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Bu hafta, sosyal çevrenizdeki bazı problemleri, geliriniz ile ilgili bazı rahatsızlıkları çözebilmek adına tekrar bilgi toplamak, fikir üretmek. ya da iletişim yollarını deneyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber olmak adına bir eğitim ya da seyahat programına katılmak isteyebilirsiniz. 6 Şubat'ta başlayarak 28 Şubat'a kadar devam edecek olan Merkür retrosu ise sosyal çevrenizde iletişim problemleri yaşatabilir, eski konularla eski arkadaşlarla tekrar karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir ile ilgili olarak da bazı hesap hatalarına ya da yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu konularda vermeniz gereken bir karar, atmanız gereken bir imza ya da yapmanız gereken bir görüşme var ise biraz ertelemenizi tavsiye ederim.  Arkadaş çevrenizden beklediğiniz bir destek de gecikme ya da iletişimsel aksilikler yaşanabilir. Tüm iletişim yollarınızda bazı kafa karıştırıcı problemler oluşabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Bu hafta kariyeriniz ile ilgili ya da otorite figürlerinden beklediğiniz maddi durumunuzu etkileyecek gelişmeler  kaydedebilirsiniz. Bir süredir sıkıntı duyduğunuz kariyer ve iş konularında biraz daha rahatlamanız mümkün. Ancak 6 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'a kadar devam edecek olan Merkür retrosu nedeniyle ancak bu alanlarda eski bazı konular, başvurular ya da projeler kafanızı karıştırabilir. İş konularında meydana gelebilecek iletişimsel hatalara karşı önleminizi alın. Bazı görüşmeler ya da imzalarla ilgili olarak emin olmadan harekete geçmeniz hata olur. Retro dönemini araştırmalara ayırmanızda var. Bazı kapanmamış ve ilgi bekleyen projelerin üzerine eğilmeniz daha uygun olacaktır. Otorite figürleri ile aranızda yanlış anlaşılmalar ve ilişkilerinizde kafa karışıklıkları yaşanabilir. Özellikle attığınız mesajlara, maillere dikkat edin. İşinize konsantre olmakta bu dönemde zorluk çekebilirsiniz. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Bu hafta bir süredir sıkıntı hissettiğiniz ve kendinizi ifade edemediğiniz yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet ve pazarlama konularında eksikliklerinizin hatalarınızın farkına varabilirsiniz. 6 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'a kadar sürecek olan Merkür retrosu nedeniyle bu alanlarda iletişimsel hatalar, aksilikler, gecikmeler yaşanabilir. Özellikle ticaret ile uğraşanlarda siparişler veya teslimatlar gecikebilir. Özellikle sınavları olan öğrencilerin çok daha dikkatli olması gereken bir dönem. Uzun seyahatlerinizde özellikle pasaportunuza ve diğer eşyalarınıza dikkat etmeniz gerek. Pazarlama ve yayıncılık konularında istediğiniz sonucu almanız gecikebilir. Hukuksal işlerinizde gecikmeler ya da eski bazı dosyaların açılması gibi durumlar yaşanabilir. Tüm iletişimsel aksiliklere karşı tedbirli davranmanızda yarar var. Bu dönemi eski bazı projeler, bitmemiş işler üzerinde yoğunlaşarak geçirmek en doğrusudur. Yukarıdaki konularla ilgili atmanız gereken bir imza, vermeniz gereken bir karar varsa, ertelemenizi tavsiye ederim. .


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Bu hafta ortaklaşa gelir, miras, vergi, kredi, borç, sigorta gibi alanlarda beklentileriniz ile ilgili gelişmeler kaydetmek üzere uğraşabilirsiniz. Ancak 6 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'ta bitecek olan Merkür retrosu nedeniyle bu alanlarda özellikle hesap hatalarına karşı dikkatli olmakta fayda var. Yanlış anlaşılmalar sonucu zarara uğrayabilirsiniz, özellikle banka kartlarınıza ve çeklerinize karşı dikkatli olun. Tüm banka ile ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ya da iletişim aksilikleri, gecikmeler canınızı sıkabilir. Geriye dönük bazı konularla ilgili kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda vereceğiniz bir karar ya da atacağınız bir imza varsa biraz ertelemenizde fayda var. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Özellikle vergi, sigorta ve borç konularında eskiye dönük çalışmanız gerekiyorsa bu dönemi olumlu değerlendirmek mümkün..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Bu hafta ikili ilişkiler konusunda arkadaş desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz, ortağınız ya da eşinizle bazı sosyal gruplar, organizasyonlar içine girmeniz mümkün. Ancak 6 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'ta bitecek olan Merkür retrosu nedeniyle, tüm ikili ilişkilerinizde, ortağınız ya da eşiniz ile aranızda iletişim problemler yaşanabilir. Yapmanız gereken bir imza, bu alanda vermeniz gereken bir imzada gecikmeler, problemler, kafa karışıklıkları yaşanabilir. Taşınma işi olanlar ya da evlenmek isteyenler, mümkünse bu işlerini ertelesinler. Avukat ya da danışmanlık işlerinizde aksilikler oluşabilir. Yanlış kararlar, ya da imzalar sorun yaratabilir. Rakipleriniz ile aranızda iletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar doğabilir. Bu dönemi, bazı eski konuları halletmeye çalışmak ile değerlendirmek daha uygun olacaktır. Yeni girişimleri bir süre ertelemek daha isabetli olur..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi


Bu hafta bir süredir sorun yaptığınız günlük ve çalışma hayatınızda, otorite figürlerinden destek almanız ya da sorumluluklarınızın farkına varmanız mümkün. 6 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'a kadar sürecek Merkür retrosu nedeniyle, sağlık, çalışma ve günlük hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili bazı gecikmeler, aksilikler, iletişim problemleri yaşamanız mümkün. Müşterileriniz veya kiracılarınız ile ilgili karar vermeniz, imza atmanız gerekiyorsa mümkünse erteleyin. Çalışma hayatınızda özellikle yazılarınıza, maillerinize dikkat etmenizde fayda var, hata yapmanız, kafa karışıklıkları yaşamanız mümkün. Bazı kronik rahatsızlıklarınızda artış görülebilir, kontrollerinizi eksik etmeyin. Bu dönemde dosyalarda birikmiş, bitirilmeyi bekleyen işleri halletme adına uygun bir dönem. Bazı eski iş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle veya yardımcılarınızla karşılaşmanız mümkün.. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Bu hafta bir süredir kafanızı kurcalayan aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili bilgi toplamak, yurtdışı, hukuk, medya, pazarlama alanlarında çalışmalar yapmak adına uygun bir dönem. 6 Şubat'ta başlayacak 28 Şubat'ta bitecek Merkür retrosu nedeniyle, eski sevgilinizle karşılaşmak, çocuklarınız ile halledemediğiniz bazı konular üzerine yoğunlaşmak, eski modaya düşkünlük, yaratıcılığınızda azalma gibi konularla karşılaşmanız mümkün. Bu dönem yeni aşk ilişkilerine başlamak pek yararınıza değil. Nostaljik eğlenceler düzenlemek, eski hobilerinizle uğraşmak isteyebilirsiniz. Mümkünse karar vermekten bu süre uzak durun; şansınız bu dönemde sizden yana değil. Spekülatif yatırımlarda yanlış kararlar, adımlar sizi üzebilir. Kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitim, seyahat işlerinde gecikmeler ve eski bazı problemlerin tekrardan yaşanması olası..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Bu hafta bir süredir kafanızı kurcalayan, eviniz, aileniz ya da bir gayrimenkulünüz ile ilgili ortaklaşa gelir, miras, sigorta, kredi, vergi alanlarında gelişmeler kaydetmek, fikirler üretmek mümkün. 6 Şubat'ta başlayacak, 28 Şubat'ta bitecek olan Merkür retrosu nedeniyele mümkünse ev, gayrimenkullerile  ilgili karar vermekten, imza atmaktan uzak durun; bu konularda kafa karışıklıkları yoğun olacaktır. Evinizdeki su ile ilgili cihazlarınızın bakımına bu dönemde özen gösterin. Evinize eski moda eşyalar almak isteyebilirsiniz. Aile üyeleri ile bu sürede ilgilenmek zorunda kalabillirsiniz. Evinde çalışanlar, iletişim aletlerine dikkat etsinler; arızalar yaşanabilir, bazı eşyalar kaybolabilir kaybedebilirler..Gaurimenkul alış verişlerinde, hatalar, yanılmalar görülebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Bu hafta bir süredir kafanızı yoran ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evlilik ile ilgili konularda fikirler üretmek adına uygun bir dönem..Ancak 6 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'ta sona erecek olan Merkür retrosu nedeniyle özellikle iletişim cihazlarınıza ve ulaşım araçlarınıza dikkat edin; çeşitli arızalar, kaybolmalar, problemler yaşayabilirsiniz. Bilgisayar ve telefonunuzdaki bilgileri yedeklemenizde fayda var. Yakın akrabalar, kardeşler ve komşularınız ile bazı iletişim problemleri yaşamak, eski problemlerin tekrar gündeme gelmesi, seyahatlerinizde ya da ulaşım konularında gecikmeler, sorunlar, yayıncılık işlerinizde aksilikler yaşamanız muhtemel. Öğrencilerde eğitim ile ilgili olarak kafa karışıklıkları görülebilir. Bu dönemde bu konular ile ilgili özellikle cihaz ya da araç alımı önerilmez. Bunlarla ilgili imzaları, alımları ertelemenizde fayda var.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Bu haftabir süredir kafanızı yoran maddi konularda, çalışma ve günlük hayatınızdan yardımcılarınızdan, müşterilerinizden destek görme adına güzel fikirler alacaksınız. Ancak 6 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'ta bitecek olan Merkür retrosu nedeniyle tüm maddi konularınızda yalnış kararlar alma, hesap yanlışları yapma tehlikesi mevcut. Gelirinizle ilgili olarak kandırılma olasılığınız mümkün. Yardım amaçlı bir ödeme yapmak isterseniz iki kez düşünmenizi tavsiye ederim. Yanlış imzalar ya da yanlış bilgilendirme yüzünden elinizden para çıkabilir. Eski bir hukuksal problem ile ilgili olarak ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bazı kaybettiğiniz eşyalar bu dönemde birden bire bulunabilir. Maddi alanda önemli görüşmeleri, kararları, anlaşmaları mümkünse erteleyin.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Bu hafta yaratıcılık yönünüz daha öne çıkacaktır; özellikle aşk, çocuklar ve yetenekleriniz, hobileriniz ile ilgili olarak bazı eksikliklerinizi farketmeniz ve çözümü için fikirler üretmeniz mümkün. Ancak 6 Şubat'ta başlayacak ve 28 Şubat'ta sona erecek olan Merkür retrosu nedeniyle, tüm elektronik cihaz ve alet alışverişlerinizde, ikili ilişkiler konusunda yeni girişimlerde (ortaklık / evlilik) çok daha dikkatli olmanız gerekiyor. Merkür burcunuzda geri harekete geçecek. Nostaljinin ve eski moda ürünlerin bu dönemde sizi cezbetmesi mümkün..Vereceğiniz kararlar, yapacağınız görüşmeler, atacağınız imzalar esnasında iki kez düşünün. Çeşitli kafa karışıklıkları, gecikmeler, aksilikler hatta en önemlisi yanılmalar yaşayabilirsiniz. İletişim konularında da attığınız mail ve mesajların yerine ulaşmaması söz konusu; mümkünse bu dönemde işlerinizi bir kaç kez kontrol etmenizde fayda var.







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder