16 Şubat 2014 Pazar

16 Şubat 2014 - Astrolozi



Ay, haftanın son gününe Başak burcunda ilerleyerek giriyor. Seçicilik bugünkü ana başlık; zekamızı hangi fikrin kendimiz için daha yararlı olacağını bulmak için kullanmak adına güzel bir Pazar günü. Başkalarına yararlı ve yardımcı olabilme, detaylar arasında gidip gelme, kimi zaman kendimizi yorgun hissedene kadar çalışmamıza ve sonra da omuzlarımızdaki fazla yükten yakınmamıza neden olacaktır.

Sabah 07:11'de Ay Jüpiter'e pırıl pırıl bir açı yapacak: bu tarz açılara hasret kaldığımız bir gerçek. Her ne kadar geri harekette de olsa, Jüpiter, Jüpiterdir, gölgesi bile moral düzeltmeye yeter bence.. Etkileri zayıf da olsa, sabahın bu erken saatleri şans, huzur ve iyimserliğin yükselebileceği zaman aralığına işaret. Çevremizdekilere sıcak ve arkadaşça yaklaşabilmek, duygusal ve fiziksel cömertlik sunabileceğimiz bir sabah olacaktır. Yardımlaşmanın, hayatın farklı yönlerine ilgi duymanın ve ayrıca çevremizden de destek bulmanın da mümkün olabileceğini söyleyebiliriz. Ardından 09:58'deki Ay ve Chiron arasındaki uyumlu görünüm de olgun ve bilgece davranışlarımızı destekleyecektir. Çözümler, çareler bulabilmek ve durumları olduğu gibi kabul edebilmek adına detaylı uğraşlar içinde olmak mümkün.

Tüm gün etkili olacak ancak 10:19'da kesinleşecek olan Merkür ve Mars üçgeni, güne damgasını vuracaktır. Zekayı güçlendirici bir etki olduğundan, yeni bakış açıları ve düşünce tarzı sunacaktır. İhtiyaç varsa gelecek için cesur ve dinamik planlarımızın temellerini atabişeceğimiz bir fırsata dönüşebilir. Düşüncelerimizi bir biçime sokarak elle tutulur hale getirebiliriz. Çekingen biri bile bu etki altında girişken ve cesur olabilir. Merkür geri hareketinden dolayı, bu enerjiyi, çözüm aradığımız, problemli iletişim konularına yöneltmek en doğru karar olacaktır. Hemen ardından Ay da buna sanki destek sunar gibi Pluto ile muhteşem bir üçgen açı yapacak.. İşte bu sayede "Güç bendeee.." nidaları eşliğinde kendimizi olaylara hakim ve durumları değiştirebilme kuvvetine sahip hissedebiliriz. Duygusallığı da canlandıracağından, kafamıza takılan problemleri kararlı bir şekilde ele almak mümkün olacaktır.

Akşam 21:07'de Ay ve Venüs arasında da bir üçgen oluşacak. Oğlak burcunda sıcaklığını kaybeden Venüs'e Ay'ın bu yaklaşımız, buz kesen duygulara merhem olacak gibi. Dostluk ve eğlence adına, mutluluğun kolayca filizlenebileceği bir akşam. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri az da olsa örterek grilerin arasından rengarenk bir dünya yaratabilir. Koruyuculuk, annelik gibi hislerde artış olabilir. Gözlerimiz güzeli ve güzellikleri arar olabilir ve bu tarz aktiviteleri yeğlemek kolaylaşabilir..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder