21 Şubat 2014 Cuma

21 Şubat 2014 - Astrolozi




Yepyeni bir güne Ay'ın Akrep'te ilerleyen harektei ile giriyoruz. Muazzam bir dayanma gücü ve inanılmaz bir irade ile karşımıza çıkabilecek her türlü engele meydan okuyabilecek gücü bugün içimizde hissedebiliriz. Sabit nitelikte olan Akrep sayesinde inatçı ve azimli davranışlar sergiyemek oldukça kolay olacaktır.

01:26'da Ay geri giden Jüpiter'e olumlu bir üçgen açı yapacak; saatleri pek uygun olmasa da yardımlaşma ve cömertliğin artabileceği saatler diyebiliriz. Hayatın farklı yönlerine ilgi duymak, yaşamın gerçeklerini araştırma merakı, duygusal ve fiziksel tebrübelere eğilmek bu zaman diliminde mümkündür. İşlerimizin kolaylaşacağı, olumlu enerjilerin akışta olabileceği bir gece yarısı bizi bekliyor.

05:22'de Ay önce Chiron'a harika bir üçgen hemen ardından da Pluto'ya gayet olumlu bir açı daha yapacak. Derin duygu ve hissedişleri canlandırıcı etkiler üzerimizde hakim olacaktır. Karşılaştığımız olayların derinine inmek ve bunlardan dersler çıkarabilmek adına harika bir sabah. İlişkilerimizde ve düşüncelerimizde yapıcı olmak kolaylaşacaktır. Bizde var olan bir ilginin birden açığa çıkışı da bu saatlerde mümkün.

Günün zor açısı 19:57'de Ay ve Merkür arasındaki sert bir kare; biliyorsunuz ki Merkür dün Satürn ile zorlu bir açı yaptı ve geri harekette. İlişkiler ve iletişim yolları ile ilgili oldukça kritik saatler akşam üzeri saatleri. Hisler ve duygular mantığın esiri olabileceğinden konuşmalar da sertleşebilir. Önemli görüşmleri bu saatlere bırakmamakta fayda olduğu gibi, retro nedeniyle eski konuları da deşmemenin yararını görebiliriz. Özellikle iletişimde hatalara, yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmakta yarar var. Bu saatlerde duygusal ve fiziksel rahatlama yapmak ve olayları akışına bırakarak, söz ve davranışlarımızın üzerinde fazla durmamaya çalışmak en iyisidir; zira kısa süreli bir transit. Hemen ardından gelecek 20:03'teki Ay ve Venüs arasındaki destekleyici görünüm zaten buz kesmiş Venüs'ü sanki canlandırma dürtüsü verir gibi.. Bir sevgi dalgası hissetmek, bazı şeyleri düzeltmek, duygulara yepyeni bir soluk kazandırmak için olumlu etkiler barındırıyor. Bu saatlerde genellikle ev veya bulunulan çevre memnuniyet veren bir mekan olacaktır. Bu hal karşı konulması zor bir rehavete, tembelliğe ve doğal isteklerin doyurulmasına karşı bir isteğe yol açabilir.

Gece yarısına kadar kesinleşmese de 24:00'ten sonra gerçekleşecek Ay ve Satürn kavuşumu etkilerini de geceden hissedeceğiz. Ortamdan sıyrılma, yalnız kalma isteği, az biraz da depresyona kayma gibi hissedişler olabilir. Ev ile ilgili sorunları abartmamaya, olumsuz yönlerimiz yüzleşerek bundan ders çıkartmaya çalışırsak, etkiyi olumlu yöne çekebiliriz. Bu sayede bazı kalıcı çözümler elde etmek mümkün..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder