8 Şubat 2014 Cumartesi

8 Şubat 2014 - Astrolozi




Ay haftasonuna İkizler burcunda ilerleyerek giriyor. Bugün temel özellik iletişim ve bilgi; hele ki merakımız ise sonsuz. Çok hızlı düşünüp, hızlı hareket etmek ve herşeye çabuk adapte olabilmek, aralarında hiçbir bağ yokken bile fikirden fikire kolaylıkla atlayabilmek mümkün. İlgimizi çeken birden fazla şeyle aynı anda uğraşmak bugün tam bize göre. Bu ister yeni bir beceri edinmek ister enterasan sohbetlere katılmak olsun dikkatimizi her ne çektiyse çabucak peşinden koçmaya başlayabiliriz.

03:02'de Ay, Merkür ile sert bir kare yapacak. Bu saatte ayakta olanlar için kritik saatler diyebiliriz. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından konuşmalar sertleşebilir. Problemimizi olan kişilerle bu saatlerde konuşursak işler daha da ters gidebilir. Bu zaman aralığında duygusal ve fiziksel rahatlama yapmak ve olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak ve yatıp uyumak en iyisidir.

05:29'da ise Ay bu kez de Neptün ile sert bir kare daha yapacak. Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir duruma yükselebilir. Bu saatlerde bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önemi olan konularda adım atmak için kesinlikle uygun saatler değildir. Yanlış yönlendirici etkiler barındırmakta. Çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz artabilir ve bu artış doğru değerlendirmelerden çok uzak olacağından, basit şeyleri bile problem haline getirebiliriz. Ne diyeyim erkenden yataktan kalkmamakta fayda var sanırım.

Öğlene kadar bu negatif etkiler aktif olacaktır ve 15:55'te Ay, Uranüs'e gayet olumlu bir açı yapacak. Öğleden sonradan itibaren etkisini göreceğimiz, çabukluk, tez canlılık, telaş, garip bir heyecan hissedebilir ancak rahatsız etmeyen hoş bir etki şeklindedir. Kendimizi çevremizdeki insanları, ortamı canlandırmak, yeni bir hava vermek, sanki her şeyi yeniden düzenlemek gibi dürtü ve ihtiyaç duyabiliriz.

20:18'de ise Ay günün son açısını Chiron'a sert bir kare olarak yapacak. Bu saatlerde çevremizdekilere yardım etme işini abartma tehlikemiz var. Kendi içimize dönüp, eksiklerimizi, hatalı yanlarımızı görmek ve belki de o yanlarımızla yüzleşmek şifalanmamızı sağlayabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder