27 Şubat 2014 Perşembe

27 Şubat 2014 - Astrolozi



Ay'ın Kova burcundaki hareketi ile yepyeni bir güne başlıyoruz. Oldukça yaratıcı, son derece özgür ve bir o kadar da kendimize özgü, zamanın bir adım ötesinde yaşıyormuş gibi duygular eşliğinde güzel bir Perşembe gününe hazır olun. Ay kova burcunda pek rahat olmadığından olaylara duygusal değil daha mantıklı yaklaşımlarla bakmak kolay gelebilir. Kişiliğimizi ortaya koyamamak, sindirilmek bugün sinirlerimizi zıplatabilen etkiler olabilir. Arkadaş ve grup aktiviteleri için ise oldukça güzel bir gün diyebiliriz.

09:54'te Ay ve Uranüs arasındaki olumlu görünüm ile sabah saatlerinde çabukluk, tez canlılık, telaş ve garip bir heyecan hissetmek mümkün olabilir. Kendimizi, çevremizdekileri, ortamı canlandırmak, yeni bir hava vermek, sanki herşeyi yeniden düzenlemek gibi bir dürtü ve ihtitaç hissedebiliriz. Evimizde, iş ortamımızda, bulunduğumuz her hangi bir mekanda bile ufak da olsa değişiklik arayışı veya durumları, olayların gidişini değiştirme isteği verecektir.

22:01'de ise Ay, geri hareketini bitirmek için oldukça yavaşlayan Merkür ile bir kavuşum yapacak. Kısa süre için de olsa, akıl ve mantık, ruh halinin etkisi altına girebilir. Bunun sonucu o andaki şartlara göre olumlu ya da olumsuz olabilir. Bu nedenle, Merkür'ün hızından da dolayı, karar almak için iyi bir zaman olmamasının yanında, hisleri konuşturabilmek, duyguları dile dökebilmek diğer zamanlara göre daha kolay olabilir. İletişim veya büyük düşünceler önemli hale gelebilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder