5 Şubat 2014 Çarşamba

5 Şubat 2014 - Astrolozi





Sert etkilerin eşliğinde Koç burcunda ilerleyen Ay, yeni güne düşünmeden hareket etmeye eğilimi vererek giriyor. Dürtü ve hevesleremizi takip etmede ki ısrar, istenmeyen durumlara ve yanlış anlamalara yol açabilir; aceleci davranışlar başkalarının duygularını dikkate almaya vakit tanımayabilir. Rekabetçi etkiler, kendimizi ispatlamanın önemini arttıracaktır.

01:14 gibi Ay, Mars ile karşı karşıya gelecek; malum Ay Koç'ta ve Koç'un yöneticisi de Mars, bir nevi kendimizle savaş gibi.. Uyumsuzluk enerjisi veren, zıt duygular arasındaki uca çekiş veren ve kısa sürede önemli problemler yaratabilecek bir enerjidir. Kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar vererek işlerin karışmasına, düzgün giden dalgaların aniden ters dönmesine neden olabilir. Diğerlerine karşı toleransımızda azalma ve en ufak durumların bile sinirlenmemize neden olması mümkün. Bu etkinin yaratacağı negatif enerjiyi bir şekilde atabilirsek; fiziki efor sarfedici çalışmalar, çıplak ayak ile toprağa temas, duş almak ya da rahatlatıcı çalışmalar yapmak bu güçlü etkiyi yumuşatabilir, görünümün sert etkilerinden kendimizi koruyabiliriz. Bu açının ardından Ay boşluğa giriyor ve 11:46'da Boğa burcuna geçiyor. Kısacası sabah erken saatlere bu sert etkiler damgasını vurabilir..

Ay'ın Boğa burcuna geçişi ile daha sakin, istikrarlı ve dengeli davranabilmek kolay olacaktır. Konfora ve rahata daha düşkün hale gelebiliriz. Maddiyat ve zevkler bugün kendimizi duygusal ve fiziksel açıdan güvende hissetmemizi sağlayacaktır. Çekici bir koku, heyecan verici bir müzik, tenimizi saran kumaşlar, kaliteli bir çevre, iyi yemek ve güzel manzara, bugün ruhumuzu besleyebilir. 17:39'da Ay Merkür ile olumlu bir açı gerçekleştirecek. Bu yumuşak transit sırasında sosyal ilişki tempomuz hızlanabilir. Saman alevi gibi olsa da çevre ve ilişki trafiği yoğunlaşır. Anlamlı konuşmalardan tutun da, lafazanlığa kadar her türlü iletişim, teleforn, mail, mesaj alışverişleri çoğalır.

19:49'da  Ay, bu kez de Neptün ile uyumlu bir görünümde. Akşam saatlerinde insanlara karşı hassasiyetimiz ve başkaları ile ilgilenme dürtümüz yoğunlaşabilir. Vericiliği ve acıma hislerini abartmamakta fayda var, aksi halde hata yapma, aldatılma riski de oluşabilir. Mistik, dini, ruhani çalışmalar, dualar için de uygun enerjiler barındırıyor. Yalnız kalıp iç dünyamızda gezinmek her zamankinden daha fazla bizi mutlu edebilir.

Gün boyunca etkili, 21:51'de kesinleşecek olan Jüpiter ve Chiron üçgeni sayesinde gerçeği arayış, bilim, eğitim veya bazı inançlara aşırı merak, aşırı iyimserlik ve mizah duygumuzda artış gözlemleyebiliriz. Felsefi konularda uyum, zihin ve gönül dengesi, önemli değerlerimizde ve uzun soluklu hedeflerimizde bizim için önen arzeden noktaları koruma isteği yükselebilir. Nerelerde eksiğimiz var, yolumuza devam etme adına nelere ihtiyacımız var.. gibi konularda yoğunlaşabileceğimiz bir kaç gün geçirebiliriz. Tesbitler için harika bir dönem diyebilirim..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder