23 Şubat 2014 Pazar

23 Şubat 2014 - Astrolozi



Haftanın son gününe Ay, Yay burcunda ilerleyerek girmekte. Yönetici gezegeni Jüpiter'in geri harekette olması ile iyimserliğin ve sorunlu olan noktaların da bu iyimserlikle göz ardı edilmesinin etkileri maalesef etkili olacaktır. Ev, aile, vatan konularının öne çıkacağı, yardımlaşmanın önem kazanacağı, özgürlük ve bağımsızlık dürtülerinin artabileceği bir gün yaşayacağız.

06:25'te Ay, Uranüs ile pırıl pırıl bir üçgen açı yapacak; yeni ve değişik duygusal heyecanlara ihtiyaç hissedilecektir. Farklı ve değişik, her zamaki gibi olmayan şartlar özlem yaratabilir. Yeni hayat tecrübeleri, rutin yaptıklarımızdan kurtulabilme isteği duyulabilir. Bu gibi şeyler imkanınız yoksa evimizde eşyaların yerini değiştirmek, denemediğimiz aktivitelerde bulunmak bize iyi gelebilir; aksi halde ani hareketlerimiz çevremizdekilerde tedirginlik yaratabilir. Ardından 10:39'da Ay'ın Chiron ile olan karesi ile kendimizi depresif, karamsar hissetmemiz olası; sanki kendimiz faydamız yokmuş gibi düşüncelere dalabiliriz. Kendimizde değiştirmeye çalıştığımız yanlarımız sabah saatlerinde daha fazla göze batar olabilir.

20:10'da, etkisi 2 gün önceden başlamış olan Güneş ve Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu etkiyi olumlu kullanabilirsek, bize zarar veren egosal hareketlerimizi dengeleyebilmek mümkün. Sevgi, şefkat, merhamet hislerinin yükselmesinden, yardımlaşma, affetme, kabu geçiş duyguları bize yardımcı olacaktır. Bir kaç gün boyunca kendimizi hassas hissetme, yalnız kalma isteği, dini ve mistik çalışmalara yönelme, sanatsal yaratıcılığımızın artması ve tüm yardımlaşma çalışmaları önem kazanabilir. İdeallerimize odaklanma, meditatif çalışmalar ve niyetler için çok olumlu bir akşam. Gördüklerimizin ardındaki gerçek fotoğrafı farketme ve sezgilerimizde artış da, değişik içe doğuşlar yaratabilir. Her açıda olduğu gibi bunun de gölge yanı, hayal kurma ve gerçeklerden kaçma adına, alkol ya da ilaç türü şeylere bizleri itebilmesi. Zira vücudumuz ve duygusal yanımız her zamankinden daha hassas olacaktır. Zehirlenmelere ve alkol tüketimine karşı dikkatli olmakta fayda var.

22:03'te Ay bu kez de geri giden Merkür ile olumlu bir görünüme girecek. Bu yumuşak transit sosyal ilişki ve iletişim trafiğini arttırabilir. Eskiye dönük konuşmalardan tutun da her türlü lafazanlıklar yapmanın kolaylaşacağı bir zaman aralığı diyebiliriz. Bazı dargınlıkları, kırgınlıkları onarmak, duyurular yapmak, haberler almak adına bir imkan sunabilir; zira bu saatler yumuşaklık ve yakınlaşma sağlayacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder