24 Şubat 2014 Pazartesi

24 Şubat 2014 - Astrolozi



Ay yeni haftaya Yay burcunda giriyor.. İyimserliğin mücadeleden ve sorumluluklarımızdan, keyfimizi kaçıracak detaylardan kaçma isteğinin yoğun hissedilebileceği bir hafta başı.. Uzun uzun açıkalamların bizi sıkacağından söylemlerimiz bugün gayet net ve açık olacaktır. Tabii bu arada pot kırmakta bol bol mümkün olabilir.

11:25'te Ay, Mars ile olumlu bir açı gerçeklerştirecek ve ardından boşluğa girecek; 15:50'de Oğlak burcuna geçene kadar da hareketine açısız devam edecek. Bu saate kadar Mars ile olumlu açının etkilerini hissetmek mümkün. Ancak bu enerjiyi yeni girişimlerden çok geçem haftadan elde kalmış konuları toparlamak adına kullanmak daha faydalı olacaktır. Günün ilk yarısı başkaları ile çalışmak ve liderlik rolünü üstlenmek kolay olacaktır. Zaten özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesi bu girişime destek olur. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayı pek istemeyebiliriz. Yakınlarımıza, çevremize duygularımızı içten ve net ifade edebilmek, nerede olduğumuz, ne yaptığımız ve amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olduğumuz bir gün yarısı yaşamamız mümkün olacaktır.

Ardından Ay'ın Oğlak burcuna geçmesi ile, Yay'ın o havai enerjisinden sıyrılıp, ayaklarımızın yere sağlam basacağı ve hedefe ulaşma azminin daha yoğun hissedilebileceği günü ikinci yarısı başlıyor. Oğlak burcunun yönetici gezegeni Satürn sayesinde daha gerçekçi, kararlı, sorumluluklarımızın farkında ve hatta işkolik davranışlar sergilememiz mümkün. Elimeizden gelenin en iyisini yapmak ve çevremizden de aynı şekilde davranmalarını beklemek, ilişkilerimizde sorunlar yaratabilir, dikkat..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder