20 Şubat 2014 Perşembe

20 Şubat 2014 - Astrolozi




Güne, Ay'ın Terazi burcunda boşluktaki hareketi ile giriyoruz. 05:32'de Akrep'e geçişi ile birlikte tepkilerimizi ve düşündüklerimizi pek ortaya dökmek istemeyeceğimiz, gizliliğe önem vereceğimiz bir güne başlıyoruz. Kendimize oldukça güven duyabilir hatta halledemeyeceğimiz hiç bir iş olamaz gibi hissedebilir, içimizde fırtınalar kopsa da, yüzeyde gayet sakin kalmayı başarabiliriz. Şüpheci ve eleştirici tavırlar için bulunmak bazı ilişkilerimizde karşı tarafı zorlayabilir. Malum Akrep burcu içi gri renk yoktur; herşey sadece siyah ya da beyaz olabilir. Bu arada tabii sezgilerimiz de küçümsenemeyecek kadar aktif olacaktır.

Ay, 08:24'te Güneş ile harika bir üçgen açı yapacak. Hoş transitlerden biri. Kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Bu ruh hali içinde her konuda samimi, rahat ve olumlu olabilmek mümkün; sabah saatlerinde işlerimiz akıcı ilerleyebilir. Özellikle kadın - erkek ilişkilerinde, grup aktivitelerinde, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi saatler geçirebiliriz. Arkadaşlık ve sevgi adına hoş gelişmeler yaşayabiliriz.

14:42'de ise Ay bu kez de Neptün'e güzel bir üçgen açı daha yapacak. Hayallere daldıran, düşler kurdurtan bir transit.. Gerçek dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek istiyorsak, bu saatleri kaçırmamak gerek. İyi algılayabilme, hissetme ve doğru duyumlar almak için elverişlidir. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak için biçilmiş kaftan misali. Dualar, niyetler, ruhani çalışmalar yapmak adına güzel enerjiler mevcut.. Herkese içten duygularla yaklaşmak ve yardım etmek kolaylaşacaktır; ama tabii bu halimizden faydalanmak isteyenlere karşı da dikkati elden bırakmamak gerek.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder