3 Şubat 2014 Pazartesi

3 Şubat 2014 - Astrolozi





Haftanın ilk gününe Ay Balık burcunda ilerleyerek giriyor. 06:54'te Koç burcuna geçmesi ile, güne yüksek bşr enerji eşliğinde sabırsız duygular içinde uyanıyoruz. Sürekli hareket halinde olma ve mücadele isteği, dağları yerinden oynatabilecek kadar yüksektir. Ancak kontrol edilemediğinde aşırı cesaret ve ataklık, tehlikeli, riskli girişimlere neden olabilir ve kazalara açık olabiliriz. Saldırganlık ve öfke aslında yüksek zekanın bir ürünüdür. Özellikle spor yapma adına, bu yüksek enerjinin dışa vurulabilmesi için uygun bir gün..

Ay gün boyunca bize hareketlilik getireceği gibi, günün sonunda, 23:17'de, Uranüs ile kavuşuyor. Bu transitin etkin olduğu saatler akşamüzerinden itibaren hissedilir olacaktır. Sabırsızlık, ruh halimizde çabuk değişimler, kendimizi bile rahatsız edebilir. Kimse bize ne yapmamızı söylememelidir çünkü bu etki emir ve hariçten akıl vermeleri asla kaldıramaz. Kavuştukları derecede Algenib sabit yıldızı mevcut. Tutku, kibir, sezgi, coşku, kötü yargı, yanlış kararlar etkileri arasındadır. Bu derecelerde gezegenleriniz varsa bu enerjilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bir işe, bir konuya konsantre olmak hemen hemen imkansızdır. Acele yüzünden, iyi düşünmeden sonradan pişman olunacak şeyleri yapma riski yüksek olur. Bu akşam yapılacak en iyi şey, problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak ve çabuk çabuk değişik bakış açıları üretebilmektir; belki de çözüm yolu bulmak adına bu saatler işinize yarayabilir.

Bir süredir devam eden Jüpiter ve Pluto karşıtlığına, Uranüs ile kavuşmuş olan Ay, geceyarısında sert bir kare yapacak; bizim sevimsiz T-kare tetiklenmiş olacak. Geçen hafta Jüpiter ve Pluto karşıtlığından fazlaca bahsetmiştik. Olabilecek şaşırtıcı uç noktadaki deneyimler karşısında sakin kalmaya çalışmakta fayda var; malum Jüpiter etkileri büyütücü enerjiye sahip. Şahsen ben pek sevmedim bu açıyı, önceden bilirsek serinkanlı karşılayabiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder