12 Şubat 2014 Çarşamba

12 Şubat 2014 - Astrolozi




Güne, Ay'ın Yengeç burcundaki hareketi ile başlıyoruz. Dünkü gergin, stresli açıların ardından hassasiyetimizin ve duygularımızın kurbanı olmuş olabiliriz. Ancak çabuk yıkılmak kolay olsa da Yengeç aynı şekilde de toparlanmasını bilir. Gün boyu, ailesel ve milli konular öne çıkabilir.

07:09'da Ay Satürn ile güzel bir üçgen yapacak; sabah saatlerinde duygularımızı kontrol edebilir ve hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşom sergileyebiliriz. Hatta bir süre evvelki düşüncelerimizden dolayı kendimize kızabiliriz bile. Zorlukalra daha rahat göğüs gerebiliriz çünkü bu transit sabretme ve tahammül gösterebilme gücü verecektir. Kimseye ihtiyaç duymadan tek başımıza değerlendirmelerimizi yapabiliriz. Öğleden evvel, otorite figürleri ve olgun kişilerle olan ilişkilerimizde daha olumlu enerjiler bulabiliriz. Düşüncelerimiz geçmişe kayabilir; geçmiş tecrübelerimizden dersler çıkarabiliriz.

Bu saatleri olumlu değerlendirmeye özen gösterelim zira ardından 12:51'de Ay Mars ile sert bir kare oluşturacak. İşte bu saatler adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme zamanları olacaktır. Aslında sorun olarak gördüklerimiz gerçek değeri olmayan problemlerdir ama bu zamanda bunu görmek zor olabilir. Dikkatli ve dengede olmazsak, ufak tefek kazalara da açık hale gelebiliriz. Bu yüksek enerjiyi fiziksel uğraş gerektiren işlere yoğunlaştırabilirsek, sorun yaşamayız. Düşünmeden hareket etmemeye özen gösterelim. Au bu açının ardından boşluğa girecek ve Aslan burcuna geçeceği 21:15'e kadar hareketine açısız devam edecek.

Akşam saatlerinde, daha dışa dönük, neşeli, çocuksu haller içinde olabiliriz. Cesaret, liderlik özelliklerimiz ve mağrurluk öne çıkacaktır. Dikkatleri üzerimize çekmek, çevremizin bizi takdir eden insanlarla dolu olması, ayrıntılardan uzak kalmaya çalışmak pek bir kolaylaşabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder