15 Şubat 2014 Cumartesi

16 Şubat - 22 Şubat 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftanın ilk günleri, bir süredir problem yaşadığınız ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ya da evliliğinizde, çözüm yolunda yaratıcı çözümler bulabileceksiniz. Sosyal çevrenizden size güzel destekler var, bir arkadaşınızdan ortaklık teklifi alabilir veya bekar olanlar, arkadaş çevresi aracılığı ile eş adayı tanıyabilirler. Hafta ortası Güneş, 1 ay kalacağı Balık burcuna giriyor. Bu dönemde daha kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, yaratıcılığınızı öne çıkarabilirsiniz. Sizden gizlenmiş bazı durumlar önünüze dökülebilir. Kendiniz sürede rahat ifade edemeyeceğinizden, kabuğunuza çekilmek size iyi geleceltir. Haftanın ikinmci yarısı ise, kredi, borç, vergi, sigorta, miras gibi konularda yanlış bilgilendirme nedeniyle hataya düçmeniz olası. Bu tarz işlemleri mümkünse ısrar etmeden ertelemenizde fayda var. Bazı arkadaşlarınızla aranıza şüpheciliğinizden ötürü soğukluk girebilir. Geçici bir etkidir. Emin olmadan, harekete geçmemekte fayda var.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftanın ilk günleri, bir süredir canınızı sıkan yardımcılarınız, çalışma arkadaşlarınız ve çalışma hayatınız, varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili konularda problemleri çözebilme adına yaratıcı fikirler üretebileceksiniz, yeni bakış açıları sorunların çözümüne neden olabilir. Sağlık problemleriniz varsa, olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Hafta ortası Güneş, 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna geçiyor; önümüzdeki ay sosyal hayatınızda hareket, umutlarınızın tekrar yeşermesi mümkün. Bu dönemde bazı arkadaşlarınız için fedakarlık yapmak ve yardım işlerine katılmak durumunda kalabilirsiniz.. Yeni ortamlar, yeni gruplar içinde olabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise, kariyerinizde ya da otorite figürleri ile aranızda anlaşmazlıklar, aksilikler yaşanabilir. Anlaşma, kontrat tarzı evrak imzalamanız gerekiyorsa, ertelemenizde fayda var.Kariyeriniz ile ilgili bir imzada gecikmeler yaşayabilirsiniz. Önemsemediğiniz eski bir konu size bu alanlarda tekrar problem yaşatabilir. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftanın ilk günleri bir süredir problemler yaşadığınız, aşk, çocuk ve yetenek alanlarında yeni fikirler üretmek, çareler bulmak adına oldukça yaratıcılığını artacaktır; çözüm adına harika fikirler üretebilirsiniz.  Olaylara daha iyimser bakmaya çalışmak, çözüm anahtarlarını da bulmanıza yardım edebilir. Hafta başında şanslısınız diyebiliriz. Hafta ortası Güneş, 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızda daha öne çıkmanız, olumlu gelişmeler elde etmeniz kolaylaşacaktır. Otorite figürleri ve ebebeyn ilişkilerinde daha yapıcı olabileceksiniz. Ayaklarınız yere daha sağlam basabilir. Haftanın ikinci yarısı, özellikle Çarşamba ve Perşembe günü ise çalışma ve günlük hayatınızda, müşterilerinizle, yardımcılarınızla aranızda iletişimsel hatalar yaşanabilir. Bu problemlerin yurtdışı, medya, pazarlama, hukuk, eğitim ve seyahat konularında olması muhtemel. Bazı rutin işlerinizde aksilikler gecikmeler, engellemeler yaşayabilirsiniz. Atlamış olduğunuz bir detay size sorun yaratabilir. Sağlık problemleriniz varsa bu günlerde artış görülebilir. Sabırlı ve organize davranışlar çözüm olacaktır. Önemli görüşmeler bu günlere denk getirmemenizde fayda var.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftanın ilk günlerinde bir süredir problem yaşadığınız ev, aile ve gayrimenkul konularında ihtiyacınız olan desteği bulmak adına yaratıcı fikirler üretebilir, çareler bulabilirsiniz. Gayrimenkul ya da eviniz ile ilgili kredi, borç, vergi, sigorta, miras işlerinizde cesaret ve ataklık gösterebilir, bir süredir beklediğiniz cevabu sonunda alabilirsiniz. Hafta ortası Güneş, 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna giriyor. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya,  transport, pazarlama ve hayat felsefeniz ile ilgili olarak yeni oluşumlara hazırlıklı olun. Bu alanlardaki kendinizi daha rahat ifade edebilme fırsatları yakalayabileceksiniz. Değişik kültürlere ve felsefe konularına ilginiz artabilir, seyahat kararı alabilir, eğitim almaya karar verebilirsiniz. Hukuksal durumlarınız varsa, ilerleme kaydedebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri ise aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili olarak engellemeler aksilikler yaşamanız mümkün. Spekülatif piyasalardan mümkünse bu günlerde uzak durun. Bu konulardaki ilişkilerinizde sizi şüpheye, kaygıya düşürecek durumlar yaşayabilirsiniz. Bu alanlardaki başlangıçlarınızı mümkünse ertelemenizde yarar var.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftanın ilk günlerinde bir süredir problem yaşadığınız kardeşler, komşular, eğitim, iletişim, ulaşım, medya ve yayıncılık konularında, ikili ilişkilerden destekler bulabilmek, tavsiyeler almak mümkün. Yakın çevrenizden size çözüm önerileri gelecektir. Taşınma işleri olanlar için de uygun bir hafa başı olacaktır. Rekabete açık konularda başarı sizinle. Hafta ortası Güneş, 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna giriyor. Ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs veprim konularında kendinizi rahat ifade edbileceğiniz bir dönem başlıyor. Finansal olarak destekleyici çözümler üretebilir; başvurularınıza olumlu cevaplar alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri ise, ev, aile ve gayrimenkul konularında fikir ayrılıkları ile karşılaşmanız mümkün. Ebebeyn ile inatlaşmalar, gayrimenkul ile ilgili anlaşmalarda, sözleşmelerde gecikmeler, aksilikler yaşamanız mümkün. Bu tarz önemli işlerinizi birkaç gün ertlemekte fayda var.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftanın ilk günlerinde bir süredir problem yaşadığınız maddi konularda, çalışma hayatınızdan destekler bulabileceksiniz. Yaratıcılığınız, çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz ile ilgili size fayda sağlayacaktır. Yardımcılarınızdan destekler bulabileceksiniz. Bazı görüşmeler sayesinde rahatlamanız mümkün. Hafta ortası Güneş, 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna giriyor; ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğinizde kendinizi daha rahat ifade edebilme imkanı bulabileceksiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, evlilik teklifi almak, danışmanlığa başvurmak adına olumlu bir dönem. İlişkilerinizde daha dengeli ve adaletli davranışlar sergileyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı özellikle Çarşamba ve perşembe günleri çalışma hayatında iletişimsel kazalara dikkat, beklediğiniz mesajlar gecikebilir bazı doslayarınız kaybolabilir. Yardımcılarınızla, yakın çevrenizle
 aranızda tartışmalar yaşanabilir. Sağlık problemlerine bu günlerde dikkat etmenizde fayda var. Göz ardı ettiğiniz detaylar size sorun yaşatabilir. Müşterilerinizle ilişkilerinizde yapıcı olmaya çalışın ve önemli görüşmelerinizi mümkünse bir kaç gün erteleyin..

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftanın ilk günlerinde aşk, çocuklar ve yetenekler açısından oldukça yaratıcı fikirler üretmeniz mümkün; bu sürede eski sevgilinizle karşılaşmak, sevgilinizle devam eden bazı problemlere çözümler bulmak, çocuklarınızla zaman geçirmek ve sorun yaşıyorsanız çözümler üretmek, eski hobilerinizle vakit geçirmek gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Nostaljik aktiviteler hoşunuza gidebilir. Hafta sortası Güneş, 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna giriyor. Bu sürede, çalışma hayatınız, rutin işleriniz, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve vars evcil hayvanlarınız ile ilgili gündemler yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda kendinizi rahat ifade edebilme imkanı bulabileceksiniz.. Sanatsal veya yardımlaşma ile ilgili uğraşlar daha çok vaktinizi alabilir. Ayrıca bağışıklık sistemi ile ilgili soğuk algınlığı, güçsüzlük, gida zehirlenmesi, ruhsal ve alerjik rahatsızlıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Haftanın ikinci yarısı maddi konularda aksilikler, gecikmeler, yanlış anlaşılmalar yaşamanız mümkün. Spekülatif  piyasalardan, çocuklarınız ile ilgili konulardan yana maddi olarak şanslı olduğunuz söylenemez..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftanın ilk günlerinde ev, aile ve ebebeyn konularında bazı üzeri kapatılmış konuları çözebilme adına yeni fikirler üretebiliriz. Evimiz ile ilgili işlerinizde daha cesaretli ve atak hissedebilirsiniz. Bırakmak istediğiniz bazı bağımlılıklarınız konusunda harekete geçme adına uygun bir zaman. Hafta ortası, Güneş 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna giriyor. Aşk, çocuk ve yaratıcılık ile ilgili konularda kendinizi ifade edebilme olanağı bulacaksınız. Bazılarınız yeni bir aşka adım atabilir, bir bebek kararı alabilir. Sanat ile ilgilenenler, yaratıcılıklarını etkin olarak kullanabilir, hobilereinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı, özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri, aile ve ev konularında yanlış anlaşılmalar, engellenmeler, aksilikler yaşamak mümkün.  İnatçı ve karamsar tutumlardan uzak durmak ve ev, gayrimenkul ile ilgili önemli kararların bir kaç gün ertelenmesi size fayda sağlayacaktır..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftanın ilk günlerinde sosyal çevreniz ve üyesi olduğunuz gruplarla fikir birliği sağlayabilir, değişik aktiviteler organize edebilirsiniz. İletişim, eğitim, seyahat, yayıncılık, ulaşım işlerinizde arkadaşlarınızdan gerekli desteği bulmanız mümkün. Hafta ortası Güneş 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna giriyor. Bu dönemde ev, aile ve gayrimenkul konuları daha öne çıkacaktır. Evinizle ilgili tamirat, onarım, gayrimenkul alım-satımı konularında etkin kararlar alabilirsiniz. Bu günlerde evinizde, ailenizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı, özellikle Çarşamba ve Perşembe günlerinde kardeşleriniz, komşularınızla ilgili bazı üzeri kapanmış konular tekrar açılabilir, dedikodular duyulabilir ve kendinizi depresif hissetmenize neden olabilir. İletişim cihazlarınız ya da ulaşım araçlarınız kontrolünüz dışında zarar görebilir. Bazı hatalı mesajlar, mailler alabilirsiniz. Karamsarlığa düşmeden bir kaçgün enerjinizi yüksek tutmanızda ve daha dikkatli olmanızda fayda var..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftanın ilk günleri kariyer alanında bir süredir sabrettiğimiz durumların artık maddi olarak yüzünüzü güldürebileceğini söyleyebiliriz. Cesaret içeren sistemli çalışmalar ve girişimler maddi kazanca dönüşebilir. Hafta ortasında Güneş 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna giriyor. Bu dönemde yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, internet, yayıncılık konularında kendinizi daha rahat ifade edebilme şansı bulabilirsiniz. Dini konulara ve felsefeye ilginiz artabilir. Haftanın ikinci yarısında özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri, sosyal çevreniz ile aranıza maddi konuların girmesine mümkünse izin vermeyin. Arkadaşlarınızla bazı eski konuların tekrar gündeme gelmesi, fikir ayrılıklarının doğması, ilişkilerinizde soğukluk, aksilik yaşanmasına neden olabilir. Özellikle alacak verecek konularını arkadaşlarınızla konuşmak için mümkünse haftasonunu bekleyin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftanın ilk günlerinde yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, internet ve yayıncılık konularında iletişim becerilerinizi kullanabilecek ve üzerinde bir süredir çalıştığınız konularda yaratıcı fikirler üretebileceksiniz. Hafta ortasında Güneş, 1 ay boyunca kalacağı Balık burcuna giriyor. Bu sürede maddi ve finans konularında kendinizi daha rahat ifade etme şansı bulacaksınız. Terfi, zam konuları gündeme gelebilir, maddi konularda idealist yaklaşımlar size yarar sağlayabilir; ancak hesaplarınızı yaparken hata yapmamak adına dikkatli olmakta fayda var. Maddi olarak rahatlayacağınız için hemen harcamalarınızı arttırmaktan da lütfen uzak durun. Haftanın ikinci yarısında özellikle Çarşamba ve Perşembe günü kariyerinizi ilgilendiren konularda ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde iletişimsel aksiliklere, gecikmelere karşı önleminizi alın. Beklediğiniz bir karar, imza konusunda yanılmalar, rötarlar yaşayabilirsiniz; bu durum sizi depresif hale sokabilir...

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftanın ilk günlerinde umudunuzu kestiğiniz durumlarda aniden destekler bulabilirsiniz, kredi, borç, vergi, sigorta, miras konularında olmayacak sandığınız olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta ortası Güneş, 1 ay boyunca kalmak üzere burcunuza geçiş yapıyor; bu dönemde hayatınızın tüm alanlarında ve ikili ilişkilerinizde kendinizi yaratıcı şekilde ifade edebilmeniz ve gelişmeler kaydedebilmeniz mümkün. Güneş bir ay sizin için parıldıyacak. Sağlık konularında kendinizi oldukça sağlıklı hissedebileceğiniz bir ay var önünüzde. Burcunuzun en önemli özelliklerinden biri olan sezgilerinizi de yeni girişimler yapmak üzere güvenle kullanabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı, özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri, mümkünse yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet, yayıncılık ve pazarlama konularında daha dikkatli olmalısınız. Atladığınız bazı detaylar bazı aksiliklerin, gecikmelerin yaşanmasına ve dolayısı ile karamsarlık içine düşmenize neden olabilir. Bu alanlarda atmanız gereken imzalar, göndermeniz gereken mailler varsa, problem yaşanabilir, teknolojik sorunlar yaşayabilirsiniz; özellikle iletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var.







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder