1 Mart 2015 Pazar

1 Mart 2015 - Astrolozi


Haftanın son günü, Ay günün tamamında Yengeç burcunda boşlukta ilerleyecek. Aslında Pazar gününe oldukça uygun bir görünüm. Yengeç burcunda olması etkisiyle de evde biriken işleri tamamlamak, detayları halletmek, hafta başına sürüncemede iş bırakmamak adına çok olumlu. Aile, ev ya da milli konular, korumacı, anaç yanımız ortaya çıkabilecek ana başlıklar.

08:57'de Venüs Güney Ay Düğümü ile kavuşacak; bu görünüm ilişkiler üzerinde biraz baskı oluşturabilir. İlişkilerde klasik davranışlar, sorumluluk üstlenme, ilerleyememe ya da engellenme hissi öne çıkabilir. Sakin, dengede ve olgun davranışların önem kazandığına şahit olabiliriz. Bu transit tüm gün etkili; ilişkilerimizde enerjimizi düşürmemek en iyisi olacaktır.

17:55'te Merkür ve Uranüs arasındaki ılımlı etkileşim uzak arkadaşlarımızla buluşma, birlikte değişik zaman geçirme, orijinal kişilerle ve fikirlerle tanışma adına çok uygun. İnternet ya da teknoloji aracılığı ile iletişim yoğunlaşabilir. Bilimsel çalışmalar yapmak, yeni çıkmış teknolojik aletleri kullanmak, hızlı, verimli ve akıllı işler yapma, gün boyu mümkün olacaktır. Daha önceden hazırlık istemeyen doğaçlama yeteneğinimizi arttırabilir ve sezgilerimizi yoğunlaştırabilir. Kardeş, yakın akraba, komşular, arkadaşlar gibi yakın sosyal çevreden beklenmedik haberler veya davranışlar gelişebilir. Grup çalışmaları tarzında yapılan organizasyonlardan gün boyu sürpriz fırsatlar, elverişli durumlar yakalamak hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.

23:15'te Merkür ve Jüpiter karşıtlığı ise kesinlik kazanacak; bu açı yarın da etkisini sürdürecektir. İhtiyaçlarımızın farkına varabilmemiz adına uyarıcı bir etki. Büyük düşünebilme, düşündüğümüzü, kafamızda mevcut olanı güvenle söyleyebilme ve savunabilme gücü veren bir transit. Aynı zamanda iyimserlik ve kendimizi iyi hissetme gibi etkiler verebilir. Bizin için var olan bir tehlike, kendimizden aşırı emin biraz küstahça davranabilmemiz olabilir. Doğru şeyler yapıyor bile olsak, kibirden uzak durmakta yarar var. Yakın çevrede bazı hayal kırıklıkları oluşturabilecek durumları da ortaya çıkarabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder