3 Mart 2015 Salı

3 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, güne Aslan burcunda ilerleyerek girmekte; cömertlik, sıcakkanlılık, güçlü davranışlar ve tabii kartları açık oynamak günün ana özellikleri. İşler yolunda ise, içsel huzurumuz yüzümüze yansıyacaktır. Düzen, cesaret ve dayanıklılık gün içinde öne çıkabilir. Güç ve kumanda etmeye düşkün olacağımızdan gerek olmayan durumlarda bile kontrolü ele almaya çalışabiliriz. Kendimize oldukça güveneceğimizden olayları gerektiğinden daha hafife alıp panik olmadığımızda, politik yaklaşımlar geliştirebilir ve kestirmeden sonuca varabiliriz.

02:36'da Ay ve Venüs arasındaki harika üçgen açı sayesinde bu saatte ayakta olanlar için çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuşabileceğini, dostlukların pekişebileceğini söyleyebiliriz. Koruyuculuk, annelik gibi hislerimizde artış görülebilir. Bulunduğumuz ortamlarda güzellik, estetik amacıyla ufak dokunuşlara başvurabiliriz; zira gözlerimiz bu etki ile güzellikleri arayacaktır.

06:45'te Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı nedeniyle sabah yeni ve değişik, sıradışı her türlü duygusal heyecana ihtiyaç hissedebiliriz. Farklı ve değişik kişiler, ortamlar, konular ilgimizi fazlaca çekebilir. Ani ve beklenmedik hareketlerimiz çevremizdekilerde tedirginlik yaratabilir.

06:51'de Ay ve Jüpiter kavuşumu netlik kazanıyor; erken saatlerde her şeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularından uzaklaşmış olmak, kendimize güven duymak ve etrafımızdakilere karşı daha toleranslı davranışlar sergilememiz mümkün. İnsan ilişkileri açısından oldukça uyumlu. Ayrıca bu transit etkisi ile sezgilerimiz ve hissedişlerimiz oldukça aktif olacaktır.

10:47'de Ay ve Merkür karşıtlığı nedeniyle, duygularımız ve matığımız arasında bir mücadele söz konusu olabilir. Bazı durumlarda sudan bahaneler ilişkilerimizde sorun çıkarabilir. Ancak bunun yanında çevremizdekilerle, özellikle yakın çevremiz ile düşüncelerimiz, duygularımız hakkında açık, net ve mantıksal sohbetler içine girebiliriz. Ancak yine de stresli açı nedeniyle iletişim konusunda ufak tefek bazen de büyüklü küçüklü problemler çıkabilir; dikkat. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve tüm gün açısız kalacak.

14:25'te etkisine birkaç gün önceden girmiş olduğumuz Jüpiter ve Uranüs arasındaki üçgen açı kesinlik kazanacak; önümüzdeki bir kaç gün de bu etki devam edecek. Normal rutin yaşamımıza taze heyecanlar güzel deneyimler ekleyebilecek güçlü pozitif bir transit. Pluto ve Uranüs arasındaki kare açının etkilerini de büyütücü bir enerji vererek, değişim fırsatlarını çoğaltabilir. İstek, canlılık ve büyüme dürtüsü verir. Bir yandan özgürlük dürtüsü, yaşamlarımızda yeni keşifler yapmamıza ve farklı boyutlar yakalamamıza neden olabilir. Filozofik, psikolojik ve akılcı bir görüş ve düşünme açıklığı da verebilecek bu etki, yeni fikir ve düşüncelere de açık olmamızı sağlayabilir. Ani değişimlere yol açabilen transit, hiç beklenmedik bir anda fırsatları karşımıza çıkarabilir. Hızlı öğrenme, çabuk anlama, isabetli görebilme ve düşünebilme gibi özelliklerimiz artabilir, icatlar yapmaya elverişli bir zaman olacağından, dahiyane fikirler üretebiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder