29 Mart 2015 Pazar

29 Mart 2015 - Astrolozi


Haftanın son günü; Ay halen Yengeç burcunda.. Duygusallık, sezgisellik had safhada.. Çevremizdekileri sarıp sarmalamak ve duygusal güvenlilik önemli.. 04:58'te Ay ve Mars arasındaki kare açı ile öncü gruptaki Pluto ve Uranüs karesinin de aktif olması sayesinde, bu saatte ayakta olanlarımız için zorlayıcı, agresif enerjiler baş rolde olabilir. Kazalara da açık olabileceğimizde, acele ve düşüncesizce hareketler canımızı acıtabilir; dikkatli olmakta yarar var. Ay, bu açının ardından 08:47'de Aslan burcuna geçene kadar boşlukta olacak; dinlenmek ve sabah biraz geç uyanmak adına harika bir fırsat.

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ile çevremizdeki olayları, üzerimize vazife olsun olmasın kontrol etmeye çalışabiliriz. Yaratıcılığımız, kendimizi daha öne çıkarmamıza ve etrafımızın sevdiklerimizle sarmalanmasına neden olacaktır. İçimizdeki çocuk bugün eğlenmek isteyebilir. Riskli aktiviteler, spor daha fazla ilgimizi çekebilir.

18:13'te Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı nedeniyle duygularımızı da rahatlıkla kontrol edebiliriz; hayata daha akılcı, ölçülü bir yaklaşım gösterebilir hatta bir kaç gün önceki düşüncelerimiz yüzünden kendimize kızabiliriz. Zorluklara rahatlıkla göğüs germek, sabretmek, tahammül göstermek adına kuvvetli olabiliriz. Aynı zamanda kimseye ihtiyaç duymadan, tek başımıza tüm değerlendirmelerimiz yapabilir, işlerimizin üstesinden gelebiliriz. Sınırları hatırlatıcı bir enerjidir ancak akşam üzeri saatlerinde bu sınırlar bize hiç de batmayacak gibi görünmekte..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder