5 Mart 2015 Perşembe

5 Mart 2015 - Astrolozi


Son bir kaç gündür Dolunay enerjisini yoğun olarak hissetmeye başladık. Dolunay'lar genel olarak duyguların yoğun çalıştığı zamanlardır. Ay Başak burcunda ilerlemekte, hizmet verme, günlük işlerle uğraşma, titiz ve analizce davranma, sağlık konuları ile ilgilenme genel olarak bu transit için söylenebilir. 20:05'te Ay ve Güneş karşıtlığı kesinlik kazanacak; Dolunay etkilerini http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/03/basak-dolunay-5-mart-2015-astrolozi.html adresindeki yazımda bulabilirsiniz.

Sabaha karşı 05:17'de Venüs ve Pluto karesi kesinlik kazanıyor; Venüs, Pluto ve Uranüs arasındaki kareye ciddi bir dokunuş yapıyor.. Bu süreç oldukça yoğun duygusal iniş ve çıkışlara neden olabilir. İsteklerle ihtiyaç duyulan konular birbirinden farklı olacaktır. Aşk ve iş hayatlarımızda hayal kırıklıklarına neden olabilir. Tabii bunun yanında ilişkilerimizde tutamayacağımız sözler vermekten kaçınmamız çok doğru olacaktır. Yaşamlarımızda ani değişimler oluşabilir. Romatik ve heyecan verici beraberlikler gündeme gelse de, pek uzun soluklu olmaları öngörülemez. Hesapta olmayan maddi kazançlar ya da tabii kayıplar söz konusu olabilir. Duyguların aşırı yoğun çalışması ilişkilerimizde istenmeyen durumların oluşmasına neden olabileceği gibi yükselen arzular, başlangıçları kolaylaştıracaktır.

05:57'de ise Mars, Güney Ay Düğümü ile kavuşum yaşayacak; bu transit de potansiyel enerjimizi sıkışmış gibi hissetmemize neden olacaktır. Her an patlamaya hazır, yükselen hırslarımızla baş etmekte zorlanabiliriz. Bazı olaylar kontrol edemeyeceğimiz etkiler nedeniyle engellenebilir. Yetersizlik hissi, özgüven eksikliği, cesaret gösterememe gibi duygularda yoğunluk olabilir. Venüs ve Mars'ın bu açıları Dolunay etkisiyle, daha uzun hissedilir olacaktır. Mümkün olduğunca enerjimizi, yükselen arzularımızı mümkün olduğu kadar dengeli kullanmakta fayda var.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder