23 Mart 2015 Pazartesi

23 Mart 2015 - Astrolozi


Ay yeni haftaya Boğa burcunda ilerleyerek giriyor; hayattan keyif almayı, ilerici planlar yapmayı, sabırlı ve ayalarımız yere basarak hareket temeyi isteyen yanımız önde bugün.

02:11'de Ay ve Neptün arasındaki ılımlı etkileşim ile çevremizdekiler karşı olan hassasiyetimizde artış görülecektir. Vericilik, acıma ve merhanet hislerimiz artabilir ve yardımlaşma adına yarışa girebiliriz. Bu saatlerde rüyalarımızda aktifleşme görülebilir.Mistik, dini ve ruhani çalışmalar yapmak, bu konularla ilgilenmek adına oldukça uygun bir transit; rahatlıkla dualar, niyetler ve bazı ritüeller yapılabilir.

10:15'te Ay ve Jüpiter arasında bir kare oluşuyor; ego ve kibir katsayımızda ciddi bir artış oluşabilir. Kendimizi dev aynasında görebilir, tek haklı kendimiz zannedebiliriz. Neyse ki kısa süreli bir transit; mümkün olduğu kadar bu davranışlarımızı dengede tutmaya özen gösterelim.

14:16'da Ay ve Pluto arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle duygusallığımız canlanabilir ve bir fikri kafaya takarak esiri olabiliriz. Duygularımızın kontrolü altına girmemeye özen göstermeliyiz. İhtiras içeren davranışlarımızda artış olacaktır. Araştırma gerektiren her konu için oldukça uygun bir görünüm.

16:24'te Ay ve Merkür arasında oluşacak olumlu etkileşim sayesinde akşam üzeri saatlerinde iletişim trafiğimizde ciddi bir artış görülebilir.Yüzeysel görüşmeler dedikodulara bile dönüşebilir. Eğitim, kısa geziler, yayıncılık, ticaret, ulaşım adına uygun etkiler barındırmakta.

19:04'te Ay ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm ise hatalarımızı tesbit etmekte çok yardımcı. Eksik gördüğümüz yanlarımız, belki yanlışlarımız bu dakikalarda gözümüze batabilir. Bunları farkedebilmek bile iyileştirici bir etki olacaktır. Bu saatlerde çevremizdekilere de fikirlerimizle yardımcı olma yoluna gidebiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlayacak. Akşam saatlerinde bu yumuşak şifa enerjisi devrede; değerini bilelim.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder