19 Mart 2015 Perşembe

19 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Balık burcunda ilerleyecek; Güneş Tutulması'nın tam içindeyiz. 01:44'te Ay, Neptün ile kavuşum yapacak; hayallere daldıran bir görünüm. Neptün de zaten Merkür ile kavuşum etkisinde halen. 03:27'de Ay'ın Merkür dokunuşuna şahit olacağız. Sabahımıza Neptün ve Merkür beraberliği damgasını vuracaktır. Düşüncede duyarlılık, zarif bir yaratıcılık, sezgi, içe doğuş gibi hislerimizde ciddi bir artış olacaktır. Pek mantıklı olmasa da renkli bir düşünce tarzı verecektir. Kuru gerçekler, şekilsel ve ezberel öğretiler önemini kaybedebilir; yaratıcı hayal gücü ise tahta kurulabilir. Bu transit yazılarda, reklamcılıkta, icatlarda, edebiyatta, etkili konuşabilmeye kolaylık verebilir. Titizlik, yapılan işlerde hata ve yanlışları ayıklayarak en iyiyi, mükemmeli yakalamaya yarayabilir.

13:16'da Ay ve Pluto arasındaki ılımlı etkileşim de sabah ki görünümü tasdik eder nitelikte içsel analize uygun. Gerçekten ne istediğimizi, neleri dönüştürmek istediğimizi rahatlıkla bulabiliriz. Bir fikri kafaya takıp üzerinde derinleşmek adına çok uygun.

17:27'de ise Ay bu kez de Chiron ile kavuşum yapacak; harika bir şifa enerjisi. İhtiyacımız varsa kendi yaralarımız için; yoksa başka birilerine yardım açısından çok olumlu.

Gün boyu oluşacak açılar bana oldukça keyifli geldi; hele ki Güneş Tutulması'ndan önce. Malum 29 derece Balık'ta ya; bir şeylerin sanki sonuna gelmiş gibi, yeni başlangıçlar yapabilmek adına gün boyu hayaller kurulabilir, idealler belirlenebilir, planlar yapılabilir. Niyetler, dualar, belki manevi çalışmalar adına gün boyu uygun enerjiler var. Hayatlarımızda temiz bir sayfa açabilme adına geçmişi de titizlikle, hellalleşerek serbest bırakmak gerek. İşte tam bu noktada; gökyüzü olumlu etkilere sahip transitleri sanki bugüne toplamış. Gün içinde, yalnız kalabilecek bir zaman aralığı ayarlayabilmek ve içimize dönerek, kendimize ve sezgilerimize vakit ayırmak çok verimli olacaktır. Yeni bir sürece, mevsime doğabilmek için çektiğimiz doğum sancısının hakkı ancak böyle verilebilir.. Artısıyla, eksisiyle sevgi içinde hellalleşelim..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder