21 Mart 2015 Cumartesi

22 Mart - 28 Mart 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı yaratıcılığımız, hayallerimiz, kariyerimizde ya da maddi gelirimizle ilgili olarak yapıcı işleyebilir. Özellikle sanatsal çalışmalar, önemli bir kariyer fırsatı oluşturabilir. Otorite figürlerinden yana da şanslı olmamız bazı işlerimizi akıcı hale getirecektir. Bazı sorularınızın cevabı sizde, bunu farkedebilirsiniz. Kaybolmuş bir eşyanızı bulmanız hafta başı mümkün. Hafta ortasında yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, internet, din ya da felsefe konularında kalıcı başarılar elde edebileceğiniz fırsatlar, uzun soluklu işler bu başlıklar altında oluşabilir.. Kimliğinizi, ataklığınızı bu işlerde ortaya koyabileceksiniz. Özellikle hukuksal konularda hafta içi sizden yana; davlarınız olumlu sonuçlanabilir. Hafta sonu harcamalara çok dikkat edin; spekülatif, riskli girişimlerden uzak durun. Sevgilinizle bir seyahat, çocuğunuzun eğitimi ya da lüks düşkünlüğü, keyif sürme dürtüsü bir anda masrafları arttırabilir. Abartılı davranışlardan uzak durun.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı sosyal çevre açısından oldukça şanslısınız; barışçıl ve sevgi dolu yanınız arkadaşlarınzla yapıcı ilişkiler kurulmasına, yardımlaşmanın olumlu sonuçlarına neden olabilir. Sanatçı dostlarınızla bir arada olabilir, yaratıcı yanınızı ortaya koyabilirsiniz. Dostlarınız sayesinde yurt dışı, hukuk, seyahat, din, felsefe, internet konularında çeşitli araştırmalar yapabilir, güçlü kişilerle tanışabilirsiniz. Hafta ortası ortaklaşa gelir, kredi, vergi, borç, sigorta, burs, prim, miras ve nafaka başlıklarında tahmin etmediğiniz yerlerden, ümidinizi kestiğiniz, üzerini kapattığınız kişilerden yardımlar görebilirsiniz; uzun soluklu parasal ilişkiler kurulabilir. Hafta sonu özellikle estetik girişimlerden uzak durun. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili işlerinizde şans sizden yana değil. Aile içinde egosal davranışlardan uzak durun. Evde hafta sonuna davet ya da organizasyon işlerine pek girmeyin. Aşırı iyimser davranışlar da bazı problemlerin ileride büyümesine neden olabilir; gerçekçi olun. Abartılı davranışlardan uzak durun.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı özellikle sanatçı olanlar için güzel kariyer fırsatları çıkabilir. Yaratıcılığınız, kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkilerinizde size yardımcı olacak; bu alanda güzel ilişkiler kurabilirsiniz. İş ortamında gizli ilişkilerden uzak durun. Ortaklaşa, gelir, kredi, borç, vergi, burs, prim, sigorta, miras, nafaka gibi konularda onaylanacak işleriniz akıcı olarak ilerleyecek ve otorite figürlerinden destek bulabileceksiniz. Başarılarınız prim ya da burs ile ödüllendirilebilir. Hafta ortası arkadaşlarınız ve dostlarınız aracılığı ile kalıcı ilişkiler kurabileceğiniz kişilerle tanışmanız muhtemel. Arkadaşlarınızdan biri ile ortak bir girişimde bulunabilir, arkadaş yardımı ile bir eş adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavsiyelerine hafta içi önem verin; bazı önemli sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Hafta sonu kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevreniz ile ilgili olarak bazı gerçekler ortaya çıkabilir; gizli düşmanlıklardan, dedikodulardan haber alabilirsiniz. Kontrolünüz dışında seyahatlerinizde, iletişim, ulaşım, eğitim, yayıncılık, ticari işlerinizde aksilikler oluşabilir. Uykusuzluk çekebilirsiniz. Çok laf zarar getirebilir; yüzeysel ilişkilerden uzak durun. Abartılı iletişim tarzı çevrenizde olumsuzluk yaratabilir.
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı sosyal çevreniz ile beraber, seyahat, eğtim, sanatsal faaliyetlerle ilgili organizasyonlara katılmanız muhtemel. Din, felsefe konularda entellektüel paylaşımlarda bulunabilir, sanatsal sohbetler yapabilirsiniz. Arkadaş ortamında bir aşk doğabilir. Yardımlaşmanın önemine şahit olabilirsiniz. Bu sayede güçlü ikili ilişkiler kurmanız olası. Bazılarınız için yurt dışı, hukuk, eğitim, internet konularında anlaşmalar, sözleşmeler güç kazandırabilir. Hafta ortası bazı iş başvurularınız kalıcı kariyer getirebilir. Yeni müşteriler, projeler, iş arkadaşları fırsatları yakalayabilirsiniz. Sağlık açısından da iyileştirici etkiler var. Önemli başvurular adına hafta ortasını kaçırmayın, enerjiler sizden yana. Hafta sonu arkadaş çevrenize ayak uydurmaya çalışmanız, harcamaların artmasına neden olabilir; mümkünse arkadaşlarınızla para ilişkisine girmeyin. Aşırı iyi niyet, sonradan problemlere neden olabilir, para kaybı yaşayabilirsiniz; abartılı her davranıştan uzak durun.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı araştırma gerektiren günlük işleriniz, projeleriniz açısından olumlu etkiler var. Bazı güçlü iş arkadaşlarınız, müşterileriniz ya da projelerinizle ilgili olarak parasal destek, burs, prim gibi olanaklar elde edebilirsiniz. Operasyon gerektiren rahatsızlıklar adına da enerjiler oldukça olumlu; check up yaptırabilirsiniz. Onay gerektiren vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka, kredi gibi konularınız ise haftanın ilk yarısında kabul görebilir. Kariyerinizde ödüllendirilebilirsiniz. Hafta ortası aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkilerinizde yapıcı ve iyimser enerjiler iş başında olacak; çocuklarınızla ilgili kalıcı, başarı getirebilecek bir eğitim, yurt dışı seyahat fırsatı doğabilir; sevgilinizle uzun bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeteneğiniz olan bir konuda akademik kariyer olanakları oluşabilir. Yaratıcılık gerektiren konularda yurt dışında, internet ortamında rahatlıkla girişimler yapabilirsiniz. Hafta sonu kariyerinizdeki ilişkilerinizde egonuzu fazla öne sürmemeniz önemli; boş vermişlik, problemleri küçümsemek, detayları atlamanıza neden olabilir, ileride problemler oluşabilir. Otorite figürlerine mümkünse kibirli davranışlar sergilemeyin; abartılı davranışlardan uzak durun..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı bazı aşklar evlilik kararı alabilir, yaratıcılık gerektiren konularda imzalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınız ya da çocuğunuzla ilgili konularda güvendiğiniz kişilere fikir danışabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, internet, pazarlama konularında ortaklarınızdan, eşinizden destek bulabilirsiniz. İkili ilişkilerinizden gelebilecek tavsiyeler size oldukça destek olacaktır. Bazılarınız için taşınma fırsatları doğabilir. Hafta ortası ev, aile, gayrimenkulünüz ile ilgili olarak kredi, borç, vergi, sigorta, miras konularında kalıcı başarılar elde edebilirsiniz. Gayrimenkul alım satım, kira konuları olumlu sonuçlanabilir, ya da taşınmaz mülklerle ilgili vergi, sigorta konularından kar elde edebilirsiniz. Aile üyelerinden parasal destekler bulunabilir. Ev ya da mülk ile ilgili kredi başvurusu yapmak adına çok uygun günler. Hafta sonu. yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, internet alanlarında kontrolünüz dışında bazı sorunlar meydana gelebilir. Bazı bilinmeyen konular ortaya dökülebilir; aksilik yaşayabilirsiniz. Abartılı her davranıştan uzak durun. İdeallerinizi, inançlarınızı sorgulama gereği duyabilirsiniz. Bu alanlardan gelebilecek maddi bir fırsatta problem oluşabilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ev, aile, aile büyükleri, gayrimenkul işleri ile ilgili olarak günlük işlerinizde akıcılık oluşabilir; kiralık mülkünüzü kiralayabilir, ailenin sağlık konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ailenizden destek bulabilirsiniz. Başarılarınızın karşılığını bulacaksınız; burs, prim gibi ödüller, ek kar imkanı doğabilir. İş hayatınızda başvuracağınız kredi, borç işlemleri olumlu ilerleyebilir. Check up işlerinizle uğraşabilirsiniz; bütçe, vergi, sigorta, muhasebe konuları ile ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile aranızda kalıcı ilişkiler oluşabilir; ortaklık, evlilik gibi fırsatlar yakın çevre aracılığı ile gelebilir. Araba ya da iletişim cihazı satın almak, bununla ilgili imza atmak, ticaret, yayıncılık, eğitim ya da seyahat konularında anlaşmalar yapmak, kalıcı başarılara neden olabilir.. Ortaklıklar ve evlilikler adına da oldukçu olumlu bir görünüm; bir seyahat ya da eğitim fırsatı oluşabilir. Hafta sonu sosyal arkadaş çevreniz, eğlence hayatınız ya da bazı arkadaşlarınız nedeniyle harcamalarınızda artış oluşacaktır. Abartılı her davranıştan uzak durun; arkadaşlarınızla aranızda aksilikler oluşabilir. Mümkünse hafta sonu dostlarınızla para alış verişleri yapmayın ve destek beklemeyin.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı yakın çevrenizden güçlü kişiler aracılığı ile yeteneklerinizle ilgili olarak destek görebilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkinizde güçlü bir iletişim bağlantısı oluşabilir; eğitim, seyahat fırsatları doğabilir. Yeteneklerinizi yazıya ve iletişim şeklinize dökmeniz kolaylaşacaktır. Çocuklarınızla ilişkinizde güvendiğiniz kişilerden tavsiyeler alabilir, ortağınıza, eşinize rahatlıkla danışabilirsiniz. Aşk hayatınızda da işler yolunda görünmekte; eşler arasında da duygu alışverişleri yoğunlaşabilir, romatizm söz konusu. Hafta ortası çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ya da müşterileriniz ve yürüttüğünüz projelerle ilgili olarak maddi kazanç elde edebilirsiniz. Yeni işe girecekler için kalıcı etkiler hafta ortası mevcut; gelirinizde sabitlik söz konusu. İş başvurusu yapmak adına da uygun kullanılabilir. Hafta sonu ikili ilişkilerde abartılı her türlü davranıştan uzak durmakta fayda var. Ortağınızdan, eşinizden aşırı beklentileriniz olmasın. Aranızda egosal tartışmalar, ufak problemler oluşabilir; kibir yapmayın...

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı evinizden yaptığınız, ev, aile, gayrimenkul ile ilgili işlerinizde gelir getirici etkiler var. Bu konularda maddi araştırmalar yapabilir, çareler oluşturabilirsiniz; enerjiler olumlu, güçlü destekler sizden yana. Kiracılarınızla, müşterilerinizle görüşmek, detayları halletmek açısından da uygun enerjiler var. Aile üyeleriniz sağlık konularında düzelmeler izlenebilir. Çalışma hayatınızda aile üyelerinden destek bulabilirsiniz. Hafta ortası kalıcı bir aşk ilişkisi, çocuklarınızla ilgili uzun soluklu bir gelişme sizi sevindirebilir. Sanatsali yaratıcılık gerektiren konularda kalıcı başarılar elde edilebilir. Spekülatif girişimlerde bulunabilirsiniz. Bir aşk ilişkisi ya da çocuk sahibi olmaya karar vermek, bir hobinizle ilgili bir karar almak adına uygun etkiler. Hafta sonu yurt dışı, hukuk, eğitim, internet, pazarlama alanlarında günlük işlerinizde bazı aksilikler oluşabilir. Çalışma ortamında abartılı her davranıştan uzak durun. Egosal hareketler, aşırı iyimserlik, ileride problem oluşmasına neden olabilir. Bazı projeler harcama gerektirebilir. Müşterilerinizle hukuksal sorunlar oluşabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı kendinizi güçlü ifade edebilmek, iletişim tarzınızda derinlik ve güçlü duygusallık söz konusu olabilir; kardeşleriniz ve komşularınızla aranızda derin bağlar, konuşmalar oluşabilir. Eğitim, yayıncılık, seyahat, ulaşım ve ticaret alanlarında iradeli, güçlü hamleler yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız, yetenekleriniz de size destek olacaktır. Bir aşk ya da bebek sürprizi oluşabilir. Sevgilinizle aranızda romantizm oluşacaktır. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Edebiyat ya da sinema alanlarında pozitif enerjiler sizden yana. Hafta ortası uzun zamandır sizi rahatsız eden bir alışkanlığı bırakmak, aile içinde üzeri kapatılmış konuları konuşabilmek, evde çalışmaya karar vermek adına güzel etkiler bulabilirsiniz. Ev ortamında huzur bulabileceksiniz. Aile üyeleri ile empati kurmanız kolaylaşacaktır, duygusal olarak güvende hissedebileceğiniz bir hafta ortası olabilir. Hafta sonu sevgiliniz ya da çocuklarınızla aranızda kıskançlık, hırs, kin, inatlaşma türünden gerginlikler oluşabilir. Ego ya da kibir içeren hareketlerden uzak durun. Eğlence hayatınız nedeniyle harcamalar sorun yaratabilir; abartılı zevkler sonradan kredi kartlarınızda problem yaratacaktır. Aslında abartılı olacak her davranıştan uzak durmanızda fayda var. Hafta sonu cinsellik sizin için önem arzedebilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı kaybolmuş bir eşyanızı bulabilir, geliriniz ile ilgili olarak beklenmedik güçlü bir destek bulabilirsiniz. Maddi durumunuzla ilgili olarak güçlü hedefler saptayabilirsiniz. Sanatsal çalışmalar gelire çevrilebilir. Evden yapılacak çalışmalar, evde gelirinizle ilgili görüşmeler yapmak, evde keyifli vakit geçirmek mümkün. Aileniz de size bu alanda yardımcı olacaktır. Ev ve aile adına alış verişler yapabilirsiniz. Hafta ortası kardeşlerinizle, komşularınızla, yakın çevrenizle güçlü bağlar kurabilirsiniz. Dost çevreniz ile seyahat, eğitim organizasyonları yapabilir, ticari ilişkilere girebilirsiniz. Dostlarınıza vereceğiniz fikirler onlar adına yararlı olacağı gibi, bazı klüplere sosyal çalışmalara katılma kararı alabilirsiniz. Hafta sonu ev içinde fikir birliği sağlama da güçlük çekebilirsiniz. Ev, gayrimenkul ile ilgili olarak bazı hukuksal konularda tavsiyeler almak isteyebilir, taşınma konuları ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde kibir, ego içeren hareketlerden uzak durun. Abartılı her davranış, aşırı iyimserlik, ileride problem yaratabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı güçlü dostalarınızla vakit geçirebilir, arkadaşlarınızla yardımlaşma içinde olabilirsiniz. Hafta başına bol iletişim ile giriyorsunuz. Ticari konular, eğitim, seyahat gündeme gelebilir. Dostlarınızla gelir getirici iletişimler oluşabilir. Yakın çevrenizde bir aşk fırsatı doğabilir. Hafta ortası maddi kalıcı fırsatlarla karşılaşmanız olası. Rahatlıkla iş başvurusu yapabilirsiniz; onay almanız kolay olacaktır. Otorite figürleri ile ilgili önemli konularda kolaylıkla destek bulabilir, onaylanabilirsiniz. Gelirinizle ilgili kalıcı, uzun soluklu gelişmeler oluşabilir. Bir iş kurmaya karar verebilir, yeni bir fırsatı uygulamaya koyabilirsiniz. Hafta sonu kardeşlerinizle, komşularınızla veya yakın çevenizle fikir birliği sağlayamayabilirsiniz. Bir sözleşme, kontrat iptali oluşabilir. Eşiniz ya da ortağınızla aranızda iletişimde abartılı davranışlar oluşabilir. Israrcı olmaktan kaçının, karşınızdakinin de fikrine saygı duyun. Ego ve kibir içeren her türlü hareketten uzak durun. Bazen de aşırı iyimserlik göstermek ileride bazı problemler oluşmasına neden olabilir. İletişim, ulaşım, yayıncılık, ticaret ve seyahat konularındaki işlerinizde hukuksal tavsiyeler almak durumunda kalabilirsiniz..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder