24 Mart 2015 Salı

24 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, güne Boğa burcunda boşlukta ilerleyerek geçiyor; özellikle günün ilk yarısını elde birikmiş işleri bitirmeye ayırmak en doğrusu olacaktır. Saat 15:22'de İkizler burcuna yapacağı geçiş ile güne iletişim ve bilgi alış verişleri damga vurabilir. Hızlı düşünme, bir fikirden diğerine atlama, derin araştırmaya gerek görmeden yüzeysel bilgiler öne çıkabilir.

22:09'da Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde duygularımızı işe karıştırmadan olaylara konsantre olabiliriz. Arkadaş ve grup aktiviteleri için oldukça olumlu bir görünüm. Kendi ihtiyaçlarımızı düşünürken, başkalarını göz ardı etmeyeceğimiz, dostlukların yararını görebileceğimiz bir akşam var önümüzde.

23:52'de ise Ay'ın Satürn'e yapacağı karşıtlık ile gecenin ilerleyen saatlerinde kendimizi yalnız, mutsuz hissetmemiz normal olabilir. Canımızı sıkan şeyler adına açık veebilir, etrafımızdakileri de sıkabiliriz. Mümkünse erken yatmak bu olumsuz etkilerden uzak kalmamıza yarayacaktır. İş bitirici kararlar vermekten uzak durmak en iyisi olabilir bu gece.

Gün boyu etkili olacak Venüs ve Neptün arasındaki olumlu görünüm, hayal dünyamızı zenginleştirebilir ve fantaziler kurduruabilir. Yeteneklerimizi renkli bir biçimde yaratıcılığımızı kullanarak sergileyebiliriz. Duygusal olarak etkilendiğimiz kişileri idealleştirme gibi bir dürtü hissedebilir; etrafı toz pembe görebiliriz. Bu etki bazı olumsuzlukların üzerine de bir tül çekebilir. Aşk ve sevgi dalgası her şeyden önemli hale gelebilir. Oldukça ılımlı ve yumuşak enerjilerin etkisi geçtikten sonra ilişkilerde düzenlemeler yapmak gerekebilir. Renk, şekil verme, düzenleme, estetik, denge konularında hissedişlerimiz ve görüşlerimiz yüksek seviyede olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder