14 Mart 2015 Cumartesi

14 Mart 2015 - Astrolozi


Ay güne Yay burcunda başlıyor ve hemen ardından tüm iyimserliği ile Venüs ile 01:11'de bir üçgen açı gerçekleştiriyor; ilişkilerde onarıcı etkilere sahip bir transit. Tüm ilişki türleri açısından pozitif, güzelliklere düşürücü, alış veriş ve yeme, içme dürtüsünü pekiştirici güzel bir gece yarısı var önümüzde. Bunun yanında tembellik yapmak ve keyif sürme enerjisi de tabii yoğun.. Bu açının ardından Ay, boşluğa giriyor ve 08:39'da Oğlak burcuna geçene kadar da açısız kalıyor.

Oğlak burcu etkisi ile bir kaç gündür üzerimizde olan boş vermişlik enerjisi, sorumluluklarımıza daha bir sarılmaiçeren, daha ciddi, iradeli davranışlara dönüşecek. Ne yaptığımızı bilerek belki biraz melankolik, eleştirici ve asık suratlı geçebilir bugün. Çalışkanlık ve işkoliklik görülebilir; bunun yanında etrafımızdakilerden de bizler gibi işlerini ciddiye almalarını bekleyebiliriz.

11:59'da Ay ve Merkür arasındaki ılımlı görünüm, öğle saatlerinde iletişim trafiğimizde artışa neden olabilir. Her türlü konuşma, sohbet, bilgi alış verişleri yoğunlaşabilir. Boş konuşmalara da neden olacağından dedikodulardan uzak durmamız gerektiğini hatırlayalım.

17:02'de Satürn gezegeni, Pazartesi günü tam geri hareketine başlayabilmek adına durağan pozisyona geçiyor; bu konu ile ilgili yazımı  http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/03/saturn-geri-hareketi-baslyor-astrolozi.html  adresinde bulabilirsiniz. Zamanın Lord'u Satürn hızını iyi düşereceğinden, bir iki gün zamanın ağır aktığına şahit olabiliriz.

22:33'de Ay ve Neptün arasında bir olumlu etkileşim daha netlik kazanacak; bence bu açının değerini bilelim.  Zira Salı günü kesinleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kareye, Ay'ın Oğlak seyahati tetikleyici bir rol üstleniyor. Sevginin, merhametin, barışın önemini bu akşam farketmek, sert geçen bu günlerde çok önemli. Etrafımızdakilerle kurabileceğimiz empati, olaylara objektif yaklaşmamıza neden olabilir. Kendimizden evvel başkalarını düşünebiliriz. Rüyaların bu gece daha aktif olması gözlemlenebilir. Bunun yanında ruhani, manevi ritüeller, dualar, niyetler adına da uygun bir gece.


Astrolozi
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder