7 Mart 2015 Cumartesi

8 Mart - 14 Mart 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı kendi içinize dönerek, psikolojik olarak sizleri rahatsız eden noktaları tesbit etmek, kendi kedninize sorularınızın cevaplarını bulabilmek adına uygun enerjiler var; şifa enerjisi oldukça yoğun çalışacak. Hafta ortası fiziksel enerjinizin tavan yapmasına şahit olabilirsiniz; bu agresyonunuzu da arttırabilir ve kazalara neden olabilir. Özellikle otorite figürlerine karşı davranışlarınızı dengede kullanmanız tavsiye olunur. Kariyerinizde beklenmedik ani değişimler oluşabilir. Önceden hazırlıklı iseniz radikal başlangıçlar dikkat çekici olacaktır. Yaratıcılığınız, yetenekleriniz ve tabii şansınız sizden yana ancak egosal davranışlardan lütfen uzak durun. Aşk hayatınız ya da çocuklarla ilişkilerinizde sürpriz gelişmeler oluşabilir; bu konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Cuma günü Merkür, 12. evinizdeki Balık burcuna 31 Mart'a kadar kalmak üzere geçiş yapacak; bazı üzeri kapanmış konular, dedikodular, gizli düşmanlıklarla ilgili olarak iletişim trafiğinizde artış olabilir. Bu dönemde psikoloji, din, ezoterizm, okültizm, bilinçaltı çalışmaları gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Yaratıcılığınızı sanatsal alanda ifade edebilme fırsatları bulabilirsiniz.. Cumartesi ise Satürn 9. evinizdeki Yay burcunda 31 Temmuz'a kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Yurt dışı, eğitim, seyahat, pazarlama, hukuk, medya, internet, din ve felsefe alanlarında içsel olarak endişe duygularınız yoğunlaşabilir; bu konularda tıkandığınızı hissedebilirsiniz. 9. ev konularında sorumluluklarınızı hatırlatıcı etkiler yaşayabilirsiniz ve daha yapıcı, daha dikkatli, iradeli olmanız tavsiye olunur; bu konularda eski bazı sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Özellikle öğrencilerin, konsantrasyon düşüklüğüne karşı dikkatli olmaları gerek
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı sosyal çevrenizde hissettiğiniz bazı problemleri çözebilme adına fırsatlar bulabilir, bazı arkadaşlarınıza tavsiyeler vermek durumunda kalabilirsiniz; yoğun bir şifa enerjisi hisedilir olacaktır. Hafta arası ise yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, internet, pazarlama, din veya felsefe alanlarında kontrolünüz dışında gelişecek durumlar sizi zorlayabilir; inançlarınızda çatışmalar oluşabilir, fiziksel olarak yorgun hissedebilirsiniz. Psikolojik olarak etkilenebileceğinizden, kronik rahatsızlıklarınız uyanabilir. Agresyona, strese karşı çalışmalar yapmak, belki bazı ruhani ritüeller, enerjinizi dengeleyebilir. Kazalara karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Bu süreçte ev, aile ya da gayrimenkul alanlarından destekler alabilirsiniz. Evde kalmaya, çalışmaya özen göstermek, ev ya da aile içinde bazı sorunların halledilebilmesi sizi sevindirebilir. Üzeri kapatılmış bazı konularda aile içinde görümeler yapılabilir. Duygusal olarak kendinizi güvende hissedebilmeniz, hafta arası sorunları kolay atlatmanızda size yardım edecektir. Cuma günü, Merkür, 31 Mart'a kadar kalmak üzere 11. evinize geçiyor; sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız ile olan iletişiminiz artacaktır. Bazı arkadaşlarınızla aranızda yardımlaşma konuları öne çıkabilir. Cumartesi ise Satürn 8. evinizdeki Yay burcunda 31 Temmuz'a kadar sürdüreceği geri hareketine başlıyor; bu döneme psikolojiniz sağlam girmeniz önemli. Korularınız, endişeleriniz yoğunlaşabilir. Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi alanlarda geriye deönük zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı krizsel durumlar canınızı sıkabilir. Bu alanlarda daha iradeli, yapıcı ve daha dikkatli olmanız gerekmekte..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı kariyerinizde ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde, kendinizde yanlış gördüğünüz noktaları rahatlıkla tesbit edebilir, bu alanda bazı kişilere tavsiyeler vermek durumunda kalabilirsiniz; yoğu şifa enerjisi bazı içsel sorularınızda iyileştirici etkiler verebilir. Hafta ortası, özellik sosyal çevrenizde, arkadaş gruplarınızda kriz içeren durumların ortaya çıkması muhtemel. Arkadaşlarınızla aranızda mali konular sorun yaratabilir. Agresyon bazı dostlarınızla aranızda, oluşabilecek hırs, kin, inatlaşma gibi duyguları arttırabilir. Mümkün olduğu kadar çevrenizle hafta içi maddi paylaşımlar yapmayın, maddi destek beklemeyin. Harcamalarınızı dengede tutmaya çalışın. Arkadaş çevresinden kaza ya da başka üzücü  haberler alabilirsiniz. Seyahat, eğitim, ticari bazı fırsatlar bu can sıkıcı durumları biraz dengeleyebilir. Yakın çevrenizden destek bulabilirsiniz. Arkadaslarınızla bazı konularda ortak kararlar verebilirsiniz, yayıncılık, ulaşım, ticaret ile ilgili işlerinizde gelişmeler olabilir. Cuma günü Merkür, 31 Mart'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Kariyeriniz, otorite figürleri ile ilişkilerinizde iletişim, toplantı, görüşme trafiğinizde artış olacaktır. İş görüşmeleri, teklifleri, seyahat ya da eğitim programları gündeme gelebilir. Saygı duyduğunzu bazı kişilerle ya da ebeveyniniz ile ilgilenmek durumda kalabilirsiniz. Cumartesi ise Satürn 31 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 7. evinizdeki Yay burcunda geri hareketine başlıyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili olarak bazı endişe ve korkularınızda artış oluşabilir. Bu alanlarda oluşabilecek durumlar karşısında daha iradeli, yapıcı ve sağlam bir duruş göstermeniz önem kazanacaktır. İçsel olarak depresif hissetmemeniz adına sorumluluklarınızı ciddi olarak ele almalısınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı yurt dışı, eğitim, hukuk, pazarlama, seyahat, medya, internet, din veya felsefe alanlarında eksikliklerinizi tesbit edebilme adına uygun enerjiler bulabileceksiniz. Hayat görüşünüzle ilgili olarak çevrenizdekilere yardım edebilir bu alanlardaki hatalarınızı düzeltme yoluna gidebilirsiniz. Hafta ortası kariyerinizde veya otorite figürleri ile ilişkilerinizde ortak hareket etme konusunda zıtlıklar yaşanabilir; dikkatli ve hazırlıklı davranmanız oldukça önemli. Fiziksel enerjinizi dengeleyebilmeniz, sizi koruyabilir. Ayrıca kazalara da oldukça açık olduğunuzdan acele ve hızlı hareketlerden uzak durun. Evlilik, ortaklık ya da danıştığınız kişilerle ilişkilerinizde ani form değişklikleri söz konusu olabilir, dikkat. Bu arada maddi olarak bazı fırsatlar sizi sevindirebilir; parasal girişimlerinizde akıcı enerjiler yakalayabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 31 Mart'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Yurt dışı, seyahat, eğitim, hukuk, pazarlama, medya, internet, din veya felsefe alanlarındaki iletişim trafiğinizde, görüşmelerinizde bu konularla ilgili kararlarınızda yorğunluk oluşacaktır. Sanatsal çalışmalarınızla ilgili yayınlar yapmak, kararlar almak adına da çok uygun. Cumartesi ise Satürn 31 Temmuz!a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Yay burcunda geri harekete başlıyor. Çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız, müşterileriniz, yürüttüğünüz bazı projeler, sağlık durumunuzla ilgili olarak endişe ve korku hissedebilirsiniz. Kontrollerinizi ihmal etmeyin, eski bazı rahatsızlıklar uyanabilir, enerjiniz düşebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgili sağlık problemleri gündeme gelebilir. Bu alanlarda daha yapıcı, iradeli ve dikkatli olmanızı gerektirebilecek durumlar oluşabilir; böylece bu konulardaki endişelerinize mahal kalmayacaktır..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı bazı kriz içeren durumlarınızda ve psikolojinizde zayıf yanlarınızı tesbit edebilme adına güzel enerjiler bulabilirsiniz. Kredi, vergi, burs, prim, sigorta, miras ya da nafaka konularında iyileştirici bakış açıları geliştirebilir; çevrenizdekilere tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Psikolojinizi sağlamlaştırma adına güçlü etkiler sizden yana. Bazı ameliyat gerektiren hastalıklar varsa, gönül rahatlığı ile bu enerjilerden yararlanabilirsiniz. Hafta arası yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama, seyahat, din veya felsefe konularında zorlandığınızı hissedebilir ve günlük hayatınızda bu konularla yoğun ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Fiziksel enerjinizi ve agresyonunuzu dengelemeye özen gösterin; aksi halde sağlık konuları sizi yorabilir. Günlük çalışma hayatınızda, projelerinizde, iş arkadaşlarınızla ilgili olarak zorluklar yaşanabilir. Ancak iyimser yanınız ve ayarında kullanabileceğiniz egonuz size yardım edebileceği gibi çevrenizle yardımlaşma içinde olmanız sizi rahatlatacaktır. Olayları büyütmemeye özen gösterin; gıdanıza dikkat edin. Cuma günü Merkür, 31 Mart'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka başlıkları ile ilgili olarak iletişim ve görüşme trafiğinizde artış görülecektir. Bazı sağlık konuları ile derin ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Banka ve bazı devlet kurumları ile ilgili konularda kararlar verebilirsiniz. Cumartesi ise Satürn, 31 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 5. evinizdeki Yay burcunda geri harekete geçiyor; aşk ya da çocuklarınızla ilişkileriniz, yetenekleriniz, yaratıcılığınız ile ilgili olarak bu dönemde bazı endişeler, korkular duymanıza neden olabilir. Sevgilinizle ya da çocuklarınızla ilgili eski problemler ortaya tekrar dökülebilir. Yaratıcılığınızın tıkandığını düşünebilirsiniz. Ancak daha iradeli, yapıcı ve dikkatli olabilmek bu dönemi rahat atlatmanızı sağlayabilir. Spekülatif alanlarda risk almamanız tavsiye edilebilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı, ikili ilişkilerinizde, ortaklığınızda ya da evliliğinizde hatalı yönlerinizi rahatlıkla tesbit edebilirsiniz. Güvenebileceğiniz kişilerden tavsiyeler almak adına oldukça uygun bir dönem olduğu gibi siz de ilişkilerinizde şifacı yanınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hafta ortası aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde agresyonu yüksek, hırs, kin, inatçılık dolu davranışlar gündeme gelebilir; tartışmalardan uzak durmanızda fayda var. Sevgiliniz, çocuklarınız ya da risk içeren girişimler yüzünden harcamalarınızda ani gelişmeler sorun yaratabilir; kredi kart harcamalarınıza özellikle dikkat edin. Spekülatif her girişim hüsran getirebilir. Kazalara da açık olacağınız, riskli sporlardan, hareketlerden uzak durun. Kalp hastalarının, hamilelerin özellikle dikkat etmeleri gereken bir hafta.. Kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlar, hastane ziyaretlerine neden olabilir. Cuma günü Merkür 31 Mart'a kadar kalmak üzere, 7. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, danışmanlık ya da taşınma konularında iletişim ve görüşme trafiğinizde artış görülecektir. Bazı imzalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Cumartesi ise Satürn, 31 Temmuz'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yay burcunda geri harekete geçiyor; ev, aile, gayrimenkul, ebeveyn ile ilgili olarak bazı endişe ve korkularınızda artış görülebilir. Duygusal olarak güvensizlik oluşabilir. Aile içi ilişkilerde soğukluk oluşabilir; daha yapıcı, dikkatli ve iradeli olmanızı öneririm. Sorumluluklarınızı bu alanda ciddiyetle ele almanız size yardımcı olacaktır.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı çalışma ve günlük hayatınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz, prjeleriniz ve özellikle sağlık konularınızda eksikliklerinizi rahatlıkla tesbit edebilecek ve iyileştirici noktaları bulabileceksiniz. Yoğun bir şifa enerjisi devrede olacağından, sağlık problemleriniz konusunda çözümler bulabilirsiniz. Tıp alanındaki dostarınızdan destek görebilirsiniz. Hafta ortası ikili ilişkilerinizde agresyon yüklü bazı çatışmalar yaşanabilir; özellikle hane ve aile içinde tartışmalardan uzak durun. Stres içeren hareketlere maruz kalabilirsiniz.. Enerjinizi dengeli kullanmak, ev içinde oluşabilecek bazı kazalara karşı sizi koruyacaktır, lütfen dikkat. Eşinizle, ortağınızda tartışmaya girmemeye çalışın. Duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz bu konuda size destek olabilir; arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz; özellikle ilişkileriniz konusunda dost tavsiyelerine kulak verin, bazı fırsatlar oluşabilir. Cuma günü, Merkür 31 Mart'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız, müşterileriniz, kiracılarınız, evcil hayvanlarınız ve sağlık alanında iletişim ve görüşme trafiğinizde ciddi bir artış oluşabilir. Check up, sağlık kontrolleri, günlük hayatta bazı kararlar, imzalar yaşanabilir. Cumartesi ise Satürn 31 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Yay burcunda geri harekete başlıyor; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz başta olmak üzere iletişim, eğitim, seyahat, ulaşım, yayıncılık ve ticaret konularınızda endişe ve korkularınızda yoğunlaşma görülebilir, eski bazı problemler gündeme gelebilir ya da eski bazı kararlarınızı sorgulamak durumunda kalabilirsiniz.  Özellikle öğrenciler konsantrasyonlarını yüksek tutmalılar. Bazı kararları verirken zorlanabilirsiniz. İletişim araçlarınızda ya da ulaşım cihazlarınızda problemler çıkabilir. Daha iradeli, yapıcı ve dikkatli olabilmek sorunları hafifletebilir; bu konulardaki sorumluluklarınızla ilgili olarak daha yoğunlaşmanız tavsiye olunur..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz ve yaratıcılığınızla ilgili olarak eksikliklerinizi rahatlıkla tesbit edebilecek ve bazı problemlerinize çözümler bulabileceksiniz. Sevgilinize ya da çocuklarınıza vereceğiniz tavsiyeler şifa niteliğinde olacaktır. Yetenekleriniz, göz önünde olabilmenizi sağlayabilir; spekülatif alanlarda şanslı etkiler sizden yana. Hafta ortası çalışma ve günlük hayatınızda, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık ya da kişisel bakım konularında ani gelişebilecek, agresyon yüklü durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle trafikte dikkatli olmanız önemli; zira kazalara da açık olabilirsiniz. Enerjinizi dengeli kullanabilmeniz ve acele hareket etmemeniz oldukça önemli; sakin kalmaya özen gösterin. Ateşli hastalıklar, enfeksiyon rahatsızlıkları sizi yorabilir. Cuma günü Merkür, 31 Mart'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, yaratıcılığınız ve hobilerinizle ilgili olarak iletişim trafiğinizde artış görülebilir. Bazı kararlar, imzalar soz konusu olabilir. Sevgiliniz veya çocuklarınızla iletişiminiz yoğunlaşacağı gibi eğitim ve seyahat programları gündeme gelebilir. Cumartesi ise Satürn, 31 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yay burcunda geri harekete başlıyor; maddi konularda endişe ve korkulara sebep olabilir. Hayattan keyif almakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizi yüksek tutmanız, iradeli, yapıcı ve dikkatli davranışlar sergilemeniz, sorumluluklarınızı ciddiyetle ele almanız bu süreci rahat atlatmanızı sağlayacaktır. Harcamalar bu dönemde dikkat etmeniz önemli bir konu olacaktır..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı ev, aile, gayrimenkul ve duygusal güvenliğiniz ile ilgili olarak yanlışlarınızı, eksikliklerinizi rahatlıkla tesbit edebilme fırsatı bulacaksınız. Duygusal olarak evinizde şifa bulabilirsiniz. Bazı problemlerinizin çözümlerini içsel çözümleyebilirsiniz. Aile üyelerine yapıcı tavsiyeler verebilirsiniz. Ebeveyn sağlık problemlerinde düzelme yaşanabilir. Hafta ortası aşk hayatınız, çocuklarla ilişkileriniz ve lüks tüketiminiz, spekülatif girişimleriniz yüzünden maddi olarak ani harcamaların oluşması muhtemel; giderlerinizi dengede tutmaya özen gösterin. Sanatsal çalışmalarınızda maddi gelir elde etmede problem yaşayabilirsiniz. Değerli bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Kalp hastalarının ve hamilelerin özellikle kendilerine dikkay etmeleri gereken bir süreç. Spor ile uğraşanların da kazalara karşı dikkat etmeleri gerek. Ancak yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat, din, felsefe, pazarlama, medya ve internet alanlarında ufkunuzu geliştirebilir; bu alanlardaki iyimser yaklaşımlardan ilerletici faydalar elde edebilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim ile ilgili başarısına sevinebilir; sevgilinizle bir seyahat organize edebilir; eserlerinizi internet aracılığı ile daha geniş sergileyebilirsiniz. Cuma günü Merkür, 31 Mart'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu dönemde ev, aile, gayrimenkul konuları ile ilgili olarak iletişim, görüşme trafiğinizde artış görülebilir; bu alanlarda imzalar atabilir, kararlar alabilirsiniz. Evinizde görüşmeler yoğunlaşabilir; ailenize yardım edebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi ifade etmeniz kolaylaşabilir. Cumartesi ise Satürn 31 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuzda geri harekete geçiyor; bu süreç bazı endişelerinizin, korkularınızın yoğunlaşmasına, sorumluluklarınızın ağır gelmesine neden olabilir. Özellikle ikili ilişkiler ve hayatın önemli alanlarında engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Daha yapıcı, iradeli ve dikkatli olabilmek, sorumluluklarınızı ciddiyetle ele almak size fayda sağlayabilir. Bu süreçte ilişkilerinizde içsel olarak soğukluklar oluşabilir. Eski bazı problemler kafanızı kurcalayabilir. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz başta olmak üzere, iletişim, seyahat, eğitim, ulaşım, yayıncılık ve ticari konularınızda eksikliklerinizi, hatalarınızı rahatlıkla iyileştirme fırsatı bulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı hastalarda iyileşme görülebilir ve siz yakın çevrenize tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Bu konularda yoğun bir şifa enerjisi hissedeceksiniz.. Hafta ortası ev, aile ve gayrimenkul ile ilgili olarak agresyonu yüksek, sınırlarınızı zorlayabilecek durumlar oluşabilir; özellikle ev içindeki kazalara açıksınız. Ebeveyn ve aile ilişkilerinde ani duygusal patlamalar yaşanabilir. Israrcılık ve inatlaşma sizi yorabilir. Duygusal olarak güvenliğinizi kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Ani ve hazırlıksız davranışlardan uzak durun. Cuma günü Merkür, 31 Mart'a kadar kalmak üzere, 3. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; kardeşleriniz, komşularınızla ve yakın çevrenizde iletişim trafiğinizde artış görülebilir. İletişim, yayıncılık, internet, ticaret ve eğitim konularında ise işlerin hızlandığına şahit olabilir; kararlar verebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Cumartesi ise Satürn, 31 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yay burcunda geri hareketine başlıyor; özellikle kronik bazı rahatsızlıklarınıza karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi psikolojik olarak endişe ve korku dolu hissedebilir, depresif bir hal takınabilirsiniz. Enerjinizi yüksek tutmanız gereken bir dönem; daha yapıcı, iradeli ve dikkatli olamanız size fayda sağlar. Bazı ruhani çalışmalar, ezoterik ve okültik bilgiler her zamankinden fazla ilginizi çekebilir. Psikolojik olarak yardım almak adına oldukça uygun bir dönem. 

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı maddi konularda bazı eksiklikleriniz, hatalarınızı ya da problemlerinizi çözebileek iyileştirici etkiler görev başında olacak. Bu konularda çevrenizdekilere tavsiyeler verebileceğiniz gibi, sorunlarınıza da kendiniz cevaplar bulabileceksiniz; yoğun bir şifa enerjisi bu alanda çalışıyor olacak. Hafta ortası kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizde kontrolünüz dışında gelişebilecek ani durumlar sizi yorabilir. Seyahatlerinizda ve ulaşımda çok dikkatli olmanız gerekmekte; kazalara açık olduğunuz günler. İletişim, ticaret, eğitim, yayıncılık ya da internet ile ilgili hızlı gelişebilecek olaylar agresyonunuzu arttıtabilir. Bazı sırlardan, dedikodulardan haberdar olabilirsiniz. Enerjinizi dengeli kullanmaya, hazırlıksız ve spontane hareketlerden uzak durmaya özen gösterin. Cuma günü Merkür, 31 Mart'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; maddi gelirinizle ilgili iletişim trafiğinizde artış görülecektir. Bazı kararlar, toplantılar, başvurular oluşabilir. Parasal kazanımlar adına seyahat ya da eğitim programları gündeme gelebilir. Cumartesi ise Satürn, 31 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yay burcunda geri hareketine başlıyor; soyal çevreniz, arkadaş gruplarınız ve umutlarınız ile ilgili olarak endişe ve korkularınızda artış görülebilir. Dostlarınızla aranızda bazı eski problemler tekrar gündeme gelebilir, eski dostlarla bir araya gelebilirsiniz; arkadaş ilişkilerinizde soğumalar görülebilir. Umutlarınızla ilgili ilerleme kaydedemediğiniz endişesi yoğunlaşabilir. Daha yapıcı, pozitif, iradeli ve dikkatli yaklaşımlar, sorumluluklarınızı ciddiyetle ele almanız size yardımcı olacaktır..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı, kendinizde ve ilişkilerinizde gördüğünüz hataları, eksikliklerinizi rahatça tesbit edebileceksiniz. Özsevgi konusunda iyileştirici etkiler problemlerinizi olumlu ele almanıza yardımcı olabilir. Hastalıklarla ilgili de pozitif etkiler hafta başı görev başında olacaktır. Çevrenize vereceğiniz tavsiyeler ise yerlerini bulacaktır. Hafta arası maddi olarak bazı agresyonunuzu yükseltebilecek durumlar özellikle arkadaş çevresinde etkili olabilir; mümkünse çevrenizle parasal ilişkilere girmeyin. Dostlarınız arasında değer verdiğiniz kişilerle ilgili olarak ani hayal kırıklıkları oluşabilir. Maddi olarak ani çıkabilecek sorunlar canınızı sıkabilir. Hazırlıksız ve spontane yatırımlardan, harcamalardan uzak durun. Ayrıca, çalışma hayatınızda, yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilgili olarak iyileştirici etkiler devrede olacaktır. Sağlık konularında da yüzünüz gülebilir. Yeni iş, müşteri, kiracı fırsatları doğabilir. Bazı projelerinizde yoğunluk olsa da hafta içi maddi olarak pek şanslı olduğunuz söylenemez. Cuma günü Merkür, 31 Mart'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bu dönemde iletişim trafiğinizde, düşüncelerinizde, kararlarınızda yoğunluk oluşabilir; hızlı bir döneme hazır olun. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebilme, yazabilme imkanı bulabileceksiniz. Sağlık konuları, günlük iş trafiği ile meşgul olabilirsiniz. Cumartesi ise Satürn, 31 Temmuz!a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yay burcunda geri harekete başlayacak; kariyeriniz ve otorite figürleri, ebeveyn veya devlet ile ilişkilerinizde korkularınız, endişeleriniz yoğunlaşabilir. Bu konularda daha yapıcı, iradeli ve dikkatli olmanız, sorumluluklarınızı ciddiyetle ele almanız kesinlikle fayda sağlayacaktır. Onay gerektiren eski konular tekrar gündeme gelebilir..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder