14 Mart 2015 Cumartesi

15 Mart - 21 Mart 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı yurt dışı, eğitim, hukuk, pazarlama, medya, internet, din ve felsefe gibi konularda zihinsel kapasiteyi zorlayıcı etkiler kontrolünüz dışında yoğunlaşabilir; kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle kariyerinizde ve özellikle otorite figürleri ile ilişkilerinizde ani oluşabilecek durumlar yaşayabilirsiniz. Sakinlik, sabır göstermek her zamankinden daha önemli olacaktır. Salı günü Venüs, 12 Nisan'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Boğa burcuna geçiyor; maddi kazanımlarla ilgili olarak olumlu etkilere sahip. Yeni fırsatlara açık olun. Parasal gelirinizle ilgili olarak ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Cuma günü 12. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; 4 aylık bir süreçte ruhsal, mistik ya da manevi konularda çalışmalar yapabilirsiniz.  Bu dönemde psikolojik çalışmalar size iyi gelecektir. Yaratıcılıkla ilgili konularda fikirler üretebilirsiniz. Dedikodu türü bazı konuşmalardan haber alabilir, kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı üzeri kapanmış konular da bu dönemde netleşecektir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, din ve felsefe alanlarında netlik ve kalıcılık istediğiniz noktaları belirlemek adına size fırsatlar sunabilir. Bu dönemde sezgiselliğinizde yoğun artış görülebilir; rüyalarınız yol gösterici olabilir. Cumartesi ise Güneş 20 Nisan'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; bir ay süre ile cesaretiniz, özgüveniniz ve girişimci ruhunuz ortaya çıkabilir, kendinizi daha fazla öne çıkarabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı ortaklaşa gelir, kredi borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras ve nafaka konularında çevrenizden beklediğiniz desteği bulamayabilirsiniz; kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle yurt dışı, hukuk, eğitim, internet, medya, din ve felsefe konularında kontrolünüz dışında ani olaylarlar yaşayabilirsiniz. Sakinlik ve sabır göstermek her zamankinden önemli olabilir. Gizli yürütülecek her konudan uzak durmanızda fayda var; bazı sırlarla yüzleşebilirsiniz. Salı günü Venüs, 12 Nisan'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bu dönemde ilişkileriniz, sağlığınızda düzelme, estetik değerler, alış veriş dürtüsü, tembellik, konfor ve aşk konularınızda olumlu etkilere sahip. Cuma günü 11. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; 4 aylık bir süreçte arkadaş çevrenizde sizi yorabilecek, üzücü haberler alabilirsiniz. Bazı dostlarınızla daha sağlam ilişkiler kurmak ya da bazılarını elemek, kalıcı ortak çalışmalara girmek adına planlar oluşturmada olumlu kullanılabilir. Cumartesi ise Güneş, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; bir aylık süreçte işlerinizi perde ardından yürütmek, keninizi fazla ortaya koymamak, yaratıcılık gerektiren sanatsal işlerle uğraşmak, mistik ruhani çalışmalar yapmak, bazı sırlardan, gizlerden haberdar olmak, ortaya çıkarmak adına olumlu kullanılabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı otorite figürleri ya da kariyerinizle ilgili konularda fikir üretmekte zorlanabilirsiniz; ikili ilişkilerinizde bu anlamda problem yaşayabilirsiniz. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler sorun yaratabilir. Kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle arkadaş çevrenizle ilgili olarak parasal sorunlar yaşanabilir; bazı dostlarınızla aranız açılabilir, bazılarından üzücü haberler alabilirsiniz. Sakinlik ve sabır göstermek her zamankinden daha önemli olacaktır. Salı günü Venüs, 12 Nisan'a kadar kalmak üzere, 12. evinizdeki Boğa burcuna geçiş yapacak;  yaratıcılık gerektiren her çalışma için uygun bir görünüm. Gizlilik gerektiren ilişkilerden uzak durun. Ruhani ve manevi çalışmalar adına da olukça olumlu. Cuma günü 10. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; 4 aylık bir dönemde kariyer konularında, otorite ile ilişkinizde sizi yoracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.. Bazı kayıplar yeni fırsatlara yöneltebilir. Kalıcı, uzun soluklu ortaklıklar, ilişkiler kurmak adına planlar üretebilirsiniz. Ortaklığınız ya da evliliğinizle ilgili bazı sorunlar çözülebilmek adına tekrar gündeme gelebilir. Amirleriniz, büyüklerinizle kalıcı ilişkiler kurmak adına uygun olacaktır. Cumartesi Güneş, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Koç burcuna geçecek, dost ilişkilerinizde daha girgin, cesaretli olabilir, kendinizi daha öne çıkarabilirsiniz. Sosyal bir aya hazır olun. 
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı bazı uluslararası, hukuksal ve eğitimsel işlerinizde detaylar engel oluşturabilir; seyahatlerinizde aksilikler çıkabilir. İş arkadaşlarınızda, yardımcılarınızda ya da müşerilerinizde kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle ikili ilişkilerinizde, ortaklığınızda ya da evliliğinizde onay beklediğiniz durumlarda ani terslikler oluşabilir; kariyerinizde fikir çatışmaları, ani beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz.. Sabır ve sakinlik içeren davranışlar önem kazanacaktır. Salı günü Venüs, 12 Nisan'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; problemli dost ilişkilerini düzeltebilmek, arkadaşlarınızla maddi girişimler yapmak, davetlere katılmak adına bu sürede fırsatlar oluşabilir. Dost çevrenizden bir aşk ihtimali doğabilir.  Cuma günü yine 9. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor;  4 ay süre ile yurt dışı, hukuk, seyahat, eğitim, medya, pazarlama, din ve felsefe konularında bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu başlıklar hayatınızda öne çıkacaktır. Bu alanlarda uzun soluklu, kalıcı projeler üretebilmek adına bu dönem olumlu kullanılabilir; detayları atlamak önemli sorunlara neden olabilir. Cumartesi Güneş, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Koç burcuna geçiş yapıyor; bir ay süre ile kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkinizde daha girgin, cesaretli ve kendinizi öne çıkaran davranışlarda bulunabileceksiniz.



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı özellikle aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde, yaratıcılık gerektiren konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz; fikir birliği gerektiren konularda anlaşmazlıklar oluşabilir, krizler yaşayabilirsiniz.. Kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle çalışma hayatınızda, günlük işlerinizde, yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız veya müşterilerinizle ilişkilerinizde ve en önemlisi sağlık konularında oldukça dikkatli olun. Ani durumlar sizi şaşırtabilir. Sabır ve sakinlik içeren davranışlar önem kazanacaktır. Salı günü Venüs, 12 Nisan'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Boğa burcuna geçiyor; kariyer ve otorite figürleri ile ilişkinizde yeni fırsatlar oluşabilir. Yeni bir iş ya da amirlerinizden, büyüklerinizden destek görebilirsiniz. Bu alanda ilişkilerinizde düzelme görülecektir. Cuma günü 8. evinizdeki Balık burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek; 4 ay süre ortaklaşa gelirler, borç kredi, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka veya miras konularında 4 ay süre ile bazı zorluklar, belirsizlikler oluşabilir. Alkol ve ilaç alımına karşı dikkatli olun, konsantrasyon problemleri de sizi uğraştırabilir. Bazı rahatsızlıklarda operasyon ihtimali oluşabilir. Araştırmalarda, hesaplarda hata yapmanız kolaylaşabilir. Uzun soluklu ve kalıcı başarılar yakalayabilmek adına sorumluluklarınızı almanız gerekecek;aşk ve çocuklarınızla ilişkilerinizde özellikle sağlamlık önem arzedecektir. Cumartesi günü Güneş, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Koç burcuna geçiyor; bir ay süre ile yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, din, felsefe, pazarlama alanlarında daha girgin, özgüvenli ve cesaretli bir şekilde kendinizi öne çıkarabileceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı, ev, aile, gayrimenkul konularında  bazı anlaşmazlıklar, anlaşmaların, sözleşmelerin bozulması, fikir birliği gerektiren konularda aksilikler, gecikmeler oluşabilir.. Aile bireyleri arasında kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle özellikle aşk ya da çocuklarınızla ilişkilerinizde kriz içeren durumlar oluşabilir. Lüks tüketim ve spekülatif risk içeren konularda harcamalarınıza dikkat edin, maddi problemler, banka, borç sorunları oluşabilir. Sakinlik ve sabır içeren davranışlar önem arzedecek; pire için yorgan yakmaktan uzak durun. Cuma günü 7. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 4 ay boyunca özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınma ve fikir aldığınız kişilerle ilgili olarak zorlanmalara dikkat edin. Bu alanlarda kalıcılık ve uzun soluklu başarılar elde etmek adına planlar yapabilirsiniz. Harekete geçmeden önce tüm hesaplarınızı iyi yapın; dikkatiniz dağılabilir. Cumartesi ise Güneş, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Koç burcuna geçecek; bir ay süre ile ortaklaşa gelirler, borç, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, miras veya nafaka konularında daha girgin, cesaretli ve özgüven içeren davranışlar içinde bulunabileceksiniz. Araştırma gerektiren her konu için uygun bir dönem.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı özellikle iletişim konularında, günlük hayatınızda zorluklar yaşayabilirsiniz; bazı gecikmeler, engeller çalışma hayatınızı negatif etkileyebilir. İş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde problem çıkabilir; kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Özellikle trafikte dikkatli olun. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle ev, aile, gayrimenkul konularında ani çıkabilecek terslikler sorun yaratabilir. Aile büyükleri ile ilişkilerinizde problem yaşayabilirsiniz. Ani taşınmalar, gayrimenkul ile ilgili bazı anlaşmaların, sözleşmelerin iptali söz konusu olabilir. Sabır ve sakinlik içeren davranışların önemini unutmamak gerek. Cuma günü 6. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 4 ay süresince çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız, evcil hayvanlarınız, müşterilerinizle ilişkileriniz ve en önemlisi sağlık alanlarında zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bir pet edinmek, yeni ortaya çıkabilecek projeler belki yeni bir iş adına kalıcı, uzun soluklu başarılar elde etmek için sorumluluklarınızı ele almanız gerekebilir. Detayları atlamamaya özen gösterin. Cumartesi Güneş ise, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Koç burcuna geçecek; bir ay süre ile ikili ilişkileriniz, ortaklığınız ya da evliliğinizle ilgili olarak daha girgin, cesaretli ve özgüvenli olarak kendinizi öne çıkarabileceksiniz. Güneş bu alana ışığını gönderecek..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili olarak parasal engeller yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı maddi gelire çevirmekte problem yaşayabilir bazı gecikmelere maruz kalabilirsiniz; parasal olarak şanslı olmadığınız bir hafta başı. Sevgilinizde ya da çocuğunuzda kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle çalışma ortamınızda, trafikte, günlük hayatınızda ani gelişebilecek durumlar sizi şaşırtabilir. Kardeşleriniz, komşularınızla ilişkinizde sorun çıkabilir. Özellikle sağlık konularında dikkatli olun. Sakinlik ve sabır içeren davranışların önemini farkedeceksiniz. Cuma günü 5. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 4 aylık süreçte aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, yetenekleriniz, eğlence hayatınızla ilgili olarak zorlanmalar, belirsizlikler gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi uzun soluklu, kalıcı maddi bir gelire, sevgilinizle veya çocuklarınızla ilişkinizde başarı elde edebilmek adına sorumluluklarınızı üzerinize alıp, planlar yapabilirsiniz. Bu dönemde bazı Akrepler bebek sürprizi veya yeni bir aşk ile sevinebilirler. Cumartesi günü Güneş ise, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Koç burcuna geçiyor; bir aylık sürede günlük ve çalışma hayatınızda, sağlık konularında ve iş ilişkilerinizde daha girgin, cesaretli ve özgüvenli olarak kendinizi öne sürebileceksiniz. Güneş bu konulara ışığını gönderecek..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı kendinizi karamsar, negatif hissedebilirsiniz; özellikle aile, ev ve gayrimenkul konularında bazı engeller, gecikmeler, anlaşmalarda, sözleşmelerde, alım-satımlarda aksilikler oluşabilir. Bu tarz işleriniz varsa biraz ertelemekte fayda var. Aile üyelerinde kusur bulmak, eleştirmek ve hane ya da gayrimenkul ile ilgili kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle ani oluşabilecek bazı iptaller, maddi problemler oluşturabilir. Yeteneklerinizin paraya çevrilmesi pek mümkün görünmemekte. Parasal durumunuzda ani değişimler oluşabilir. Sakinlik ve sabır gerektiren davranışlar önem kazanacaktır. Cuma günü, 4. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 4 aylık sürede ev, aile, gayrimenkulünüz ile ilgili konularda zorlanmalar, belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Özellikle aile büyükleri ile ilgili olarak bazı durumlar oluşabilir. Bazı olumlu haritalarda bu görünüm yeni bir mülke fırsat verebilir. Bu alanlarda kalıcılık ve uzun soluklu başarılar elde etmek adına planlar, projeler üretebilirsiniz. Sorumluluklarınızı bilmek ve yapıcı olmak işinizi kolaylaştırabilir. Cumartesi Güneş ise, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Koç burcuna geçiyor; bir aylık süre içinde yaratıcılığınızda artış görülebileceği gibi, sevgiliniz ya da çocuklarınızla ilişkinizde daha girgin, cesaretli ve özgüven  içeren davranışlar içinde kendinizi öne sürebilirsiniz. Risk içeren girişimler için cesaret duyabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı kardeşleriniz, komşularınızla ilgili olarak bazı üzeri kapatılmış konuları öğrenebilir, dedikodular, gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. İletişim, seyahat, eğitim veya ticaret konularında kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar sizi zora sokabilir. Kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle özellikle ev ve aile ortamında oluşabilecek ani ve elektrik içeren davranışlara karşı dikkatli olun; ev kazalarına karşı dikkat edin. Hane içindeki ilişkinizde sabır ve sakinlik içeren davranışların önemini farkedeceksiniz. Ani taşınmalar gündeme gelebilir. Aile büyükleri nedeniyle zorlanabilirsiniz. Cuma günü 3. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 4 aylık dönemde iletişim, seyahat, eğitim, internet, ticaret ve ulaşım alanlarında, kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkilerinizde zorlanmalar, belirsizlikler sizi yorabilir. Olumlu bazı haritalarda bu görünüm yeni bir ulaşım aracı ya da iletişim cihazı teminine yardım edecektir; ancak diğerleri özellikle trafikte ve iletişimde dikkat etmeli. Bu sürede gizlilik içeren işlerden uzak durmakta fayda var; zira ortaya dökülebilir. Yayıncılık ya da edebiyat ile ilgili konularda, kalıcı, uzun soluklu başarılar elde edebilmek adına  çalışmalar yapılabilir. Cumartesi Güneş ise, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Koç burcuna geçiyor; bir ay süre ile ev, aile, gayrimenkul konularına ışığını gönderecek ve bu alanlarda daha girgin, cesaretli ve özgüven içeren davranışlarla kendimizi öne çıkarabileceksiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı sosyal çevreniz nedeniyle bazı maddi problemler yaşayabilirsiniz; harcamalarınıza dikkat edin. Arkadaş çevrenizden beklediğiniz maddi destek, görüşme, toplantı talebi gecikebilir ya da iptal olabilir. Arkadaşlarınızla ilişkinizde kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle yakın çevrenizde ani gelişebilecek, kontrolünüz dışındaki durumlar sizi şaşırtabilir. Trafikte, arabanızda, telefonunuzda oluşabilecek arızalara dikkat edin, dosyalarınızı yedekleyin. Eğitim, seyahat konularında ani terslikler oluşabilir; önleminizi alın.. Cuma günü, 2. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 4 aylık dönemde maddi gelirinizle ilgili olarak belirsizlikler, zorlanmalar yaşanabilir. Bazı olumlu haritalar için yeni bir gelir kaynağından bahsedilebilir. Oluşabilecek kayıplar karşısında, çevrenizdeki dostlardan fikirsel destek alabilirsiniz; sorumluluklarınızı bilmeniz, detayları atlamamanız önemli; kalıcı ve uzun solıklu başarı elde edebilmek adına planlarınızı bu dönemde yapabilirsiniz. Cumartesi ise Güneş, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilgili olarak size ışığını gönderecek. Fikirsel olarak kararlarınızda daha cesaretli ve özgüvenli olabilirsiniz. Seyahat, eğitim, ulaşım, ticaret ve yayıncılık alanlarında Güneş destek verecektir.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı, kariyerinizde, onay beklediğiniz işlerinizde, otorite figürleri ile ilişkilerinizde bazı engeller, iptaller ya da gecikmeler yaşayabilirsiniz; önleminizi alın ya da bu tarz işlerinizi erteleyin. Bazı fikirleriniz amirleriniz tarafından kabul görmeyebilir. Kariyerinizdeki ilişkilerinizde kusur bulmak, eleştirmek ve kaygıların yükselmesi gibi durumlar oluşabilir. Salı günü 7. kez netleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert kare nedeniyle  arkadaş çevreniz nedeniyle maddi olarak zorlanabilirsiniz; eğlence adına harcamalar artabilir. Dostlarınızla para ilişkisine girmemeniz daha doğru olacaktır. İnternet üzerinden alış veriş ve ani harcamalar yapmayın. Sabır ve sakinlik içeren davranışların önemini farkedeceksiniz.. Cuma günü burcunuzda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 4 ay süre içinde fiziksel ve genel sağlık, ikili ilişkiler konularında zorlanmalar, belirsizlikler, konsantrasyon problemleri sorun yaratabilir. Hayatınızın önemli alanlarında etki altındasınız; kariyer açısından da kalıcı ve uzun soluklu başarı elde edebilmek adına daha yapıcı ve sorumluluk sahibi davranışlar içinde olup, detayları atlamamalısınız. Karasızlıklar, aşırı hayalci davranışlar sizi zor durumlara sokabilir. Gerçekçi olmaya ve her söze inanmamaya özen gösterin. Bu dönemde sezgileriniz oldukça yüksek olacaktır; iç sesinizi, bilincinizle dengeli kullanmanız kalıcı sonuçlar elde etmenize yarayacaktır. Cumartesi ise Güneş, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Koç burcuna geçiyor; bir ay süre ile maddi her konuda daha girgin, cesaretli ve özgüven içeren davranışlar içinde kendinizi öne çıkarabilecesiniz; bazı fırsatlarla karşılaşmanız olası. Tabii aşırı özgüven harcamaları da arttırabilir; aman dikkat.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder