13 Mart 2015 Cuma

13 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Yay burcunda ilerliyor; dışa dönük, kendimize özgü felsefe ve adalet kavramı içinde özgürlüğümüze önem verir davranışlar içinde olabiliriz. Hayata daha olumlu ve iyimser bakar, mücadelemiz ne kadar zorlu olursa olsun, işlerin sonunda yoluna gireceğine inanabiliriz. Çevremizdeki karamsar insanlardan uzaklaşmayı isteyebili, kendi sıkıntılarımızla bile vakit kaybetmeyi istemeyebiliriz.

03:08'de Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı Yay burcunun özelliklerini daha da öne çıkarabilir. İnsanlara karşı fiziksel ve duygusal cömertlik göstermek, yardımlaşmanın önemini idrak etmek kolaylaşabilir. Hayatın farklı yönlerine özgürce ve geniş pencereden eğilebilir, ilgi gösterebiliriz.

05:41'de Ay ve Uranüs arasındaki diğer üçgen açı sayesinde ise yeni ve farklı olabilecek her türlü duygusal heyecana daha açık olacağız. Rutin bize sıkabilir ve değişik ortamlar, değişik konular, değişik insanlar bizleri cezbedebilir. Çevremizde değişiklik yaratma arzusu yükselebilir.

05:51'de Merkür ve Neptün kavuşacak; gün boyu etkili bir görünüm. Eskilere daldıran, derin düşüncelere neden olan hem faydalı hem da güçlük yaratıcı bir transit. Eski günlerden konuşma isteği artabilir; çocukluk dönemi anıları canlanabilir. Ancak bazı durumlarda kafa karışıklıklarına, aldatıcı düşüncelere de zemin hazırlayabilir. Bilinçli muhaleme, isabetli hüküm verme, hayalleri kontrol etme zorlaşabilir. Yaratıcı hayal gücünü, artistik ve edebi yetenekleri harekete geçirecektir. Sezgiler, telepatik durumlara yol açar; mistik ve ruhani çalışmalar, psikoloji, parapsikoloji ilgimizi çekebilir. Çevremizdeki insanlardan çok kolay etkilenebiliriz. Kesinlik ve açıklık gerektiren kararlar almak, ciddi görüşmeler, kontrat, çek, senet vs. imzalamak alım satım işleri yapmak adına kesinlikle uygun bir gün değil; yanlış anlaşılmalar, suistimaller oluşabilir. Kendimiz hasta hissetme, rahatlatıcı içki, ilaç veya beslenme yollarına başvurma isteğimiz artabilir.

10:17'de Ay ve Chiron arasındaki kare açı da; yukarıdaki sert Neptün açısını tetikleyecektir. Eski bakış açıları, endişeler, korkularımız, kendimizde eksikliğini duyduğumuz şeylerle ilgili olarak bizi zora sokabilir. Hayatın negatiften çok pozitif yanlarını düşünmek ve özdeğer duygumuzda eksiklik oluşturmamak adına, öz ssevgiyi çoğaltmak çare oluşturabilir.

19:47'de ise Ay ve Güneş arasındaki diğer kare açı nedeniyle ilişkilerimizde davranışlarımız gerginleşebilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse büyük sorunlara neden olabilir. Kendimizi haklı görmek veya hakkımızın yenildiğini düşünmek kolaylaşır. Bu huzursuzluk akşam saatlerinde bizleri rahatsız edebilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder