26 Mart 2015 Perşembe

26 Mart 2015 - Astrolozi


Ay güne İkizler burcunda ilerleyerek başlıyor; hızlı düşünüp, hızlı hareket etmek, her duruma çabuklukla adapte olabilmek, bir fikirden diğerine ya da bir düşünme biçiminden diğerine kolaylıkla geçebilmek mümkün. 00:11'de Ay ve Chiron arasındaki kare nedeniyle, gece yarısının ardından kendimizde gördüğümüz eksiklikler, ihtiyacını duyduğumuz konular gözümüze batabilir, bizleri rahatsız edebilir. Hızlı geçecek bir etki olduğundan moral bozmaya gerek yok; aksine bu noktaları tesbit edebilme adına olumlu yararlanabiliriz bu görünümden..

05:05'te Ay ve Merkür arasında bir başka kare açı oluşacak; sabah erken saatlerde ilişkilerde problem yaratıcı bir etki oluşbilir. Hisler ve duygular mantığımızın etkisine gireceğinden, iletişim şeklimiz sertleşebilir. Mümkünse bu erken saatlerde problemimiz olan kişilerle iletişimde olmamak çok daha doğru olacaktır.

14:34'de Ay ile Mars arasında ılımlı bir etkileşim netlik kazanacak; özgüvenimiz, cesaretimiz girişimlerimize destek olacaktır. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayı istemeyebiliriz. Ne istediğimiz, nerede olduğumuz, amaçlarımızın ne olduğu ile ilgili olarak gayet bilinçli olabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 21:45'te Yengeç burcuna geçiş yapana kadar da açısız kalacak.

Akşamın ilerleyen saatlerinde yumuşkalık, duygusallık ve tabii çevremizdekilere karşı koruyuculuk özelliklerimiz daha öne çıkabilir. Duygusal ve daha çekingen haller, başkalarının da ruh hallerinden çabucak etkilenmemize neden olacaktır. Ev, aile, gayrimenkul ve milli konular gündem oluşturabilir. Nazik, sevecen olmak ve etrafımızdakilere annelik yapar gibi ilgi göstermek akşam saatlerinde mümkün..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder