15 Mart 2015 Pazar

15 Mart 2015 - Astrolozi


Haftanın son günü ve Ay Oğlak burcunda; öncü bir burç olduğundan gün içinde Uranüs ve Pluto karesini tetikleyici bir görev üstlenmekte.. Bugün çocuklarımız YGS sınavına girecekler, hepsine başarılar diliyorum. Heyecanlanmamaları ve sakinlikle dengede kalarak sorularını cevaplamaları için mor rengin yardımcı olacağını düşündüm.. Her biri için ve tabii Bütün için en hayırlısı olsunn..

02:23'te Ay ve Ay Düğümleri arasında kare bir açı gerçekleşecek; hayat yolumuzda zorlandığımızı engellendiğimizi düşündürebilir ve karamsarlığa neden olabilir. İleriyi görmekte zorlanabiliriz. Mümkün olduğu kadar An'a odaklanmaya ve sahip olduklarımız için şükretmeye özen gösterelim. Bu açının tuzağına düşmek, ilişkilerimizde soğuk rüzgarların esmesine neden olabilir, hem de hiç gerek yokken.

11:13'te Ay önce Uranüs ile kare, ardından da 11:20'de Pluto ile kavuşum yapacak. Enerjisi yüksek, huzursuzluğa, aceleciliğe neden olabilecek bir görünüm. Süregelen düzeni değiştirme ve dönüştürme dürtüsünü güçlü bir şekilde hissedebiliriz. Eğer spontane hareket edersek maalesef sonradan pişman olabileceğimiz sonuçlar doğurabilir. Ancak uzun süredir üzerinde planlar yaptığınız, hazırlandığınız konularla ilgili olarak tüm iradenizi kullanarak başlangıçlar yapabilmek, yeni bir sayfa açabilmek adına muhteşem itekleyici bir enerji. Sakinlik ve sabırlı olmak oldukça önemli olacaktır. 

15:32'de Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim ile hatalarımızı anlayışla kabul etmemiz ve iyileştirme yollarına yönelmemiz mümkün. Çevremizdekilere şifa tadında fikirlerimizle yardımcı olabilir ve bu şekilde asında kendi hatalı yanlarımızı da tedavi edebiliriz.

15:56'da Ay ve Mars arasındaki kare agresyona neden olabilecek nitelikte; hiç neden yokken dahi bazı ufak detaylar bile bizleri sinirlendirmeye yetebilir. Fizik enerjimiz de yükselebileceğinden bu enerjiyi fiziki güç gerektirecek çalışmalarla dengelemeye çalışmak en doğrusu olacaktır; örneğin spor gibi.. Acelecilik ve aşırı ataklık kazalara da neden olabilir; mümkün olduğu kadar bu saatlerde dikkatli hareket etmenizi öneririm..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder