2 Mart 2015 Pazartesi

2 Mart 2015 - Astrolozi


Mart ayının ilk Pazartesi'ne Ay boşlukta iken giriyoruz; 01:34'te Aslan burcuna geçişini gerçekleştirecek. Bu transit sayesinde daha dışa dönük, kendimizi daha öne çıkarır hareketler içinde olabiliriz. Sanat, yeteneklerimiz, yaratıcılığımız, çocuklarla ilişkimiz, kendimizi filmimizde sahnede hissetmemiz mümkün. Bizimle bağlantısı olsun olmasın, olayaları ya da kişileri kontrol etme dürtüsü içimizde yükselebilir. Devamlı etrafımızdan onay görme isteği, eleştirilerden kaçmamıza neden olacaktır.

11:09'da Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı sayesinde duygularımızı da kontrol edebilme gücüne sahip olacağız. Bir kaç gündür aşırı duygusal davranışlar bu transit sayesinde hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım gösterir duruma gelecektir. Zorluklara daha rahat göğüs germe, sabretme ve tahammül sınırlarımız yükselebilir; kimseye ihtiyaç duymadan tüm değerlendirmeleri yapabiliriz. Önemli konularda saygı duyduğumuz kişilerden yardım isteyebilir, maddi, manevi destek görebiliriz..

17:53'te ise Ay Mars ile üçgen bir görünüm sergileyecek; akşamüstü başlangıçlar adına yeterl özgüveni ve cesareti bulabileceğiz. Fiziksel efor isteyen tüm işler adına oldukça uygun bir görünüm. Grup aktivitleri, liderlik özelliklerini ortaya çıkarabilecek durumlar rahatlıkla halledilebilir; cesaret gerektiren işlerimizde başlangıçlar yapılabilir, ama tabii üzerinde iyice düşünüldükten sonra. Zira bu görünüm aşırı özgüvenden oluşabilecek bir aceleciliğe de neden olabilir.

22:04'te Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı, günün son açısı. İleriye dönük olarak planlarımızda kontrolü ele almak, düzenleme yapmak, akılcı projeler üretmek, belki kadersel rastlantılar oluşabilir. Hayat teknesinde, yelkenlerimizi rüzgarla doldurabilmek adına güzel bir gece var önümüzde.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder