10 Mart 2015 Salı

10 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, Akrep burcundaki hareketine tüm gün devam ediyor. Tepkilerimizi ve düşüncelerimizi ortaya dökmek istemeyceğimiz gibi, gün boyu gizli dünyamızı kendimize saklayabiliriz. Sık sık yanlış anlaşıldığımız hissine kapılabilir ama bunun yanında kendimize fazlaca güvenebiliriz. Zor durumlarda kontrolümüzü kaybetmez, iradeli ve güçlü bir şekilde durumlara karşı koyabiliriz. Şüpheci ve eleşirici yanımız bugün uyanabilir; ilişkilerimizde zorluk çıkarmamaya özen göstermemiz en uygunu olacaktır. Araştırma gerektiren her iş için uygun enerjiler kullanılabilir.

06:24'te Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı, gerçek dünyadan biraz çekilip iç dünyamıza sığınma, iyi algılama, hissetme, doğru duyumlar alma ve en önemlisi sabaha niyetlerle, dualarla, bazı ruhani ritüellerle başlamaya çok uygun. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanmak ve üretken olmak adına çok uygun. Yardımlaşma duygusu oldukça yoğun olacaktır. Neptün, rüyalarımız üzerinde de etkili olduğundan, sabah erken saatlerdeki rüyalarımızı bir kenara not edelim.

08:03'te Mars ve Jüpiter arasındaki üçgen açı kesinlik kazanıyor; dünden beri etkisi var ve yarın da devam edecektir. Dinamik bir beden, pozitif düşünce ve sıkı bir etki verecektir. Bilgelik ve doğru bilinenler için savaşma dürtümüzü arttıracak. İyimserlik, hoşgörü, yardımseverlik, neşe ve muzip bir kişilik etkisinde olacağız. Bu uyumlu enerji, ilerlemeye ve başarıya giden yolda önemli bir faktör. Aşk, iş, sağlık, kariyer hangi alanda olursa olsun. Fikirsel çalışmalar için düşünceleri motive eder ve uyarıcı etki verir. Yüreklilik, cesaret ve açıklıkla görüşmeler yapmak, önemli mesajlar vermek, yanlış ve doğrular hakkında ikna edici olmak her zamankinden daha kolay olacaktır. Tek kusuru ise, doğru bile olsa biraz sert sözlerle gözdağı vermeye eğimli olmamızı sağlamasıdır.

18:30'da Ay ve Jüpiter arasındaki kare nedeniyle aşırı iyi niyet nedeniyle bazı problemleri küçümseyebiliriz. Kendimizi farklı bir çizgide herkesten daha üstün görmemiz, kibir ve egonun öne çıkması kolaylaşabilir. Bu noktalara akşam üzeri saatlerinde dikkatli olmakta yarar var.

21:02'de Ay ve Pluto arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde ise ilgilendiğimiz konularla ilgili araştırmacı, yüzeyin ardındakini görmeye çalıştırıcı etkiler altında olacağız. Derin duygular ve hissedişlerimiz aktive olabilir; sezgiselliğimiz tavan yapabilir. Duygularımızı, çevremizdekilere karşı duygularımızı analiz edebiliriz. Gizemli olan şeylere karşı ilgimiz artacaktır.


Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder