21 Mart 2015 Cumartesi

21 Mart 2015 Astrolozi


Yeni bir gün ve en önemlisi yepyeni bir dönem, bir mevsim başlıyor bugün; hepimiz ve Bütün için hayırlı olmasını dilerim. Bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/03/21-mart-2015-tarihinde-tam-olarak.html ve http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/03/ilkbahar-ekinoksu-ve-astroloji-astrolozi.html adreslerindeki yazılarımda bulabilirsiniz.

00:45'te Güneş bir ay kalmak üzere Koç burcuna yerleşecek. Güneş, Koç burcunda oldukça rahat eder. Bu devre bizler başkalarının duygularına, isteklerine karşı daha kapalı ama kendimize karşı çok daha açık oluruz. Tüm enerjilerin gerçek kaynağı olan Güneş, kendimize güven, zorlanmadan insanlar üzerinde etkili olabilme, cesaret, ataklık ve özgüven verecektir. Düşüncelerimizi kabul ettirmek, ihtiyaçlarımızı elde etmek, belki birilerinin dikkatini çekmek kolaylaşabilir. Olumlu olarak cesur, yılmayan, kendimize güvenen, çabuk, heyecan arayan, enerjik olmanın yanı sıra, olumsuz olarak ise; kavgacı, sürekli birinci olmak isteyen, aptalca, gelişmemiş, aşırı risk alan, kaba ve başkalarını düşünmeyen haller içinde olabiliriz.

04:18'de Ay, Kuzey Düğüm ile karşıtlık içinde olacak. Saati nedeniyle çoğumuz tarafından hissedilmeyecek olsa da sabaha karşı bu saatlerde ileriye dönük fikirlerimizde zorlanabilir, geçmişe daha meraklı olabiliriz. Hayat yolumuzda engellendiğimizi, kısıtlandığımızı düşünmek kolaylaşabilir.

09:20'deki Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı nedeniyle, sabaha daha iyimser duygularla uyanmamız mümkün olacak. Yardımlaşma, ikna gerektiren işler açısından oldukça uygun. Ama unutmamak gerek ki Ay tüm gün Koç burcunda ilerleyecek yani özgüvenimiz ve cesaretimiz oldukça yüksek. Malum öncü  bir burç olan Koç, Pluto ve Uranüs arasındaki kesinleşmiş kareyi de tetikleyecek bugün. Önce 12:56'da Pluto ile kare yapacak olan Ay, 13:13'te Uranüs ile kavuşacak. Bu etkiyi Jüpiter enerjisi arttırabilir. Mümkün olduğu kadar denge içinde olmak, hazırlıksız, spontane davranışlardan uzak durmak; aşırı özgüven ile aşırı atak olmak, sonradan pişman olabileceğimiz davranışlarda bulunmamıza neden olabilir. Ama bunun dışında, uzun süredir planlar yaptığımız, kendimizi hazır hissettiğimi ileriye dönük her girişimde bize başarı getirebilir. Oldukça kuvvetli bir değişim, dönüşüm rüzgarı bugün sahnede kısacası.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder