6 Mart 2015 Cuma

6 Mart 2015 - Astrolozi


Dün akşam saatlerindeki Dolunay ardından, güne Başak burcunda ilerleyerek giren Ay, 00:44'te Chiron ile bir karşıtlık yapıyor ve ardından boşluğa giriyor.. Chiron enerjisi ile içimizde bizi rahatsız eden, yanlış olduğunu düşündüğümüz yönlerimiz bu saatlerde bizi rahatsız edebilir ve kendimizi eleştirebiliriz. Belki bazı defolu yanlarımızı tesbit edebilmek adına olumlu kullanılabilir bir geceyarısı yaşayabiliriz.

02:18'te Güneş ve Pluto ılımlı etkileşimizi kesinlik kazanacak; dünden beri hissettiğimiz bu enerji bir kaç gün daha kendini belli edebilecek güçlü bir transit. Üstün kavrayış, beceri, hünerlilik vererek, birlikte çalışma, yardımlaşma, destek ve elbirliği ile başarılı olma yolunda ilerleme sağlayabilir. Güçlü, köklü, anlamlı ilişkileri de oldukça destekleyecektir. Bu transit etkisi ile yakın çevremizde değişiklikler yapma yoluna gidebiliriz. Bizi yoran bazı ilişkilerde yeni form verme dürtüsü yükselebilir. Çözülemeyen karışık durumları temizlemek için uygun bir görünüm. Derin düşünceleri de harekete geçireceğinden, problemleri derinine kadar inceleme isteği duyabiliriz. Psikoloji, yoga gibi alanlara ilgimiz artabilir. Bu enerjiyi bazı şeyleri geliştirip, güzelleştirmek adına güçlü bir irade ile ele alma adına kullanmak en doğrusu olacaktır.

Ay gün boyu boşlukta olacağından sürdürmekte olduğunuz konulara dikkat vermeniz daha uygun olacaktır. Ay'ın açısız olduğu zamanlar başlangıçlar, yeni girişimler adına pek tavsiye olunmaz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder