22 Mart 2015 Pazar

22 Mart 2015 - Astrolozi


Ay güne Koç burcunda sert bir şekilde 00:51'de Mars kavuşumu yaparak başlıyor; bir agresyon içeren bir görünüm. Bu transit altında her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta gibi hissedebiliriz kendimizi. Bundan dolayı tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir boyuta ulaşabilir. Öfkelenmek kolaylaşabilir. Fiziki gücümüzün de şaşırdığı saatlerdir bu dakikalar. Plansız, acele ve iyice düşünmeden girişimlerde bulunmak risk içerecektir. Farkında olarak kontrol edebilirsek, diğer zamanlarda güç gelen, cesaret ve çabukluk isteyen işler kolaylıkla halledilebilir ve ilk adımı atan biz olabiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 12:40'ta Boğa burcuna geçene kadar açısız kalacak. Günün ilk yarısı tembellik yapmak adına bence çok daha uygun.

Ay'ın Boğa burcuna geçişi ile, geçmiş bir kaç güne göre daha sakin ve sabırlı davranışlar içinde olmamız kolaylaşacaktır. Hayattan beş duyumuzla keyif almayı istemek bugüne yakışır bir dürtü olabilir. Yeme, içme, alış veriş yapma, keyif sürme adına harika bir görünüm.

22:26'da tüm gün etkili olacak Merkür ve Pluto arasındaki ılımlı etkileşim netlik kazanacak; dikkat arttırıcı, zoomlama yaparak bir konunun iç yüzünü kavrama özelliğini arttırıcı, gerçeklerin tabaka tabaka içine girerek gerçek bilgiye ulaştırabilecek; derinliklerin gizemini yansıtabilecek bir transit. Gizemlere, sırlara, telepatik konulara ilgimiz yükselebilir. Kendimizi düşünce ve zeka yönünden geliştirme, psişik, matematik, ekonomik, genetik, seks, tıp, astroloji gibi konulara yönlendirmek kolaylaşır. Ayrıca para, mal, mülk, miras, sigorta gibi alanlarda görüşme yapmak, kararlar almak veya bunlarla ilgili kısa geziler yapmak mümkün olabilir.

23:31'de gerçekleşecek Ay ve Venüs kavuşumu ise bu akşam mutlu, neşeli ve sevecen enerjiler yaymamıza neden olacaktır. Güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek adına harika saatler. Yemek, içmek, sevmek ve maddi şans adına olumlu. İlişkiler konusunda iyi başlangıçlar yapmak adına da çok uygun.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder