12 Mart 2015 Perşembe

12 Mart 2015 - Astrolozi


Dün kesinleşen Mars ve Uranüs kavuşumunun etkileri devam ederken; 00:40'ta bu kez Mars Pluto karesi gerçekleşiyor. Tutkuları, hırsları ve harekete zorlayıcı bir transit. Gerek fizik, gerek "ben" enerjisi çok yüksek olabilir. Bu enerjinin dürtüsü anaşmazlıklara, mücadeleye ve tersliklere zemin hazırlayabilir. Genellikle agresyon içeren olayları kendimize çekebiliriz. Sağlıklı ve dengeli, düşünerek karar vermek, sonradan telafisi güç olaylara engel oluşturacaktır. Bu aralar insanlarala fazla yakın olmamakta fayda var. Ayrıca bu görünüm, haksız, kanunsuz şeyleri de su yüzüne çıkarabilir. Gizliliklerle, karşılaşabiliriz. Belli bir şeye aşırı bağlılığımız varsa, onu elde etmek adına ya bütün gücümüzle savaşır ya da erkeklik bizde kalsın diye tamamen vazgeçebiliriz. Hayatlarımızda oluşabilecek ani, spontane durumlar bizleri zor duruma sokabilir; ancak üzerinde tüm hesaplamalar yapılmış başlangıçlar, değişimler için de harika bir zemin hazırlayabilir.

Güne boşlukta giren Ay, 01:30'da Yay burcuna geçiş yapacak;bir kaç gündür üzerimize yapışan ketumluğumuz aralanıyor. Daha iyimser, yapıcı, ileriye dönük davranışlar içinde olabilir; hayatın değişik yönlerine eğilebiliriz. İkna gerektiren işlerde daha başarılı olabilir; hayattan keyif almayı isteyebiliriz.

10:48'te Ay ve Satürn kavuşumu kesinlik kazanıyor; Satrün hafta sonu geri hareketini başlatacağından gezegenin hızı iyice yavaşlamış durumda. Öğleye doğru saatlerde bulunduğumuz ortamlardan sıyrılma, yalnızlık duygusu yükselecektir. Depresyona kayma gibi karamsar düşünceler, bizleri bıkkın ve negatif hale sokabilir. Beklediğimiz destekleri alamıyormuşuz gibi algılayıp, kendimizi üzgün hissedebiliriz. Geçici bir etki olduğundan, mümkün olduğunca enerjimizi düşürmemeye özen gösterelim.

16:12'de ise Ay ve Neptün arasındaki kare etkisiyle, bilinçaltı korkularımız, endişelerimiz, önyargılarımız uyanabilir. Bu saatlerde önemli konularda kararlar vermemeye ve harekete geçmemeye özen gösterelim; zira yanlış yönlendirici etkileri yoğun. Çevremize karşı da hassasyetimiz yüksek olacağından, suistimallere açık olabiliriz. İçki, uyuşturucu gibi maddelerin etkisi daha negatif olacaktır; ilaç alımına da dikkat edilmeli.

20:27'de Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki olumlu etkileşim sayesinde; yorucu geçen günün ardından daha olumlu düşünebilmek mümkün olacak. Kadersel olarak bazı rastlantısal olaylar, bizleri ilerletici etkiler barındırıyor olabilir. Eşzamanlıklar, tanışmalar önümüzde yeni ufuklar açabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder