28 Mart 2015 Cumartesi

28 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, Yengeç burcunda seyahatine devam etmekte.. İçimizdeki anaçlık ve bunun ötesinde duygusallık tam gaz devam ediyor. Korumacı yanımız, çevremizdekileri de kendimiz gibi sarıp sarmalamamıza neden olabilir. Yengeç, öncü bir burç dolayısı ile tüm etkilerini şu günlerde kazalarla, patmalamalarla, ölümlerle belli eden Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi de tetiklemekte; malum bu kareye Mars da eşlik ediyor. Önce 03:13'teki Ay'ın Pluto ile karşıtlığı, ardından 04:08'deki Uranüs ile karesi de bu görünümleri destekliyor. Kişisel bazda önemli değişimlere, dönüşümlere neden olmasına karşın, toplumsal anlamda önemli gelişmeleri beraberinde getirdi. Önceden hazırlıklı olduğumuz her girişim için bir "start" düğmesi niteliğinde. Biraz sancılı da olsa hayatlarımıza önemli kavşaklar oluşturmakta. Spontane, desteksiz, hazırlıksız girişimlerden uzak durmakta fayda var.

04:10'da dünden beri etkili olan Venüs ve Jüpiter arasındaki kare netlik kazanacak; bugün de etkisini devam ettirecek tabii ki. Kare olması açının sizi korkutmasın; sonunda iki iyicil gezegen. Aşık olma, kednimizi güzelleştirem, estetik, güzel her şeyle ilgilenme gibi dürtüler verecektir; ama normal çizginin dışına taşma yani abartı durumları söz konusu olabilir. Baştan çıkarma, değersiz objeler ama gösterişli olanalar, pişmanlığa yol açabilecek sarhoşluğa kapılma gibi diyebiliriz. Bu enerji, coşkunluk, samimiyet, sıcaklık hissettirir ve arzuları dışa vurmaya, ifade etmeye zorlar. Tabii, aşırı harcamalara ve yemeye içmeye yol da açar. Sevgili ya da yakınlar yüzünden kayıplar yaşayabiliriz. Çalışma hayatı için hoş bir etki değil. Ancak, sosyal hayata girme, bir sorumluluk taşıyabileceğimiz yolculuk veya mantıklı eğlenmek için olabilir. Her halükarda bu enerjinin zorlayıcı olması, gelen ilhamların dışar vurumunda rahatsızlık vermesi mümkündür.

09:10'da Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı sayesinde çevremizdekilere fikirlerimizle, duygusal olarak da yardım edebilmemiz mümkün. Kendi eksikliklerimizi de rahatlıkla tesbit edebilir; bazı kararlar alabiliriz. Hatalarımızın farkenda olmak bile, duygularımızı tamir edebilir.

23:54'te Ay ve Merkür arasındaki diğer bir üçgen açı nedeniyle, duygularımızla, mantığımız arasında denge kurabilmemiz mümkün olacaktır. Kendimizi, duygularımızı rahatlıkla ifade edebilir olabilirz. Duygulardaki derinlik rahatlıkla sözlere taşıyabiliriz. Cumartesi akşamına yakışır bir şekilde, iletişim ve bilgi alış veriş trafiğini arttırıcı bir görünüm.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder