9 Mart 2015 Pazartesi

9 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, yeni haftaya Terazi burcunda ilerleyerek giriyor; adalet, denge ve tarafsızlık, tabii güzellikler ve romantizm bu burcun ana başlıkları.. Günün ilk yarısında etkili olacak bu enerjiler, iyi bir dinleyici ve sırdaş olmamıza da neden olacaktır. Bazı konularda kararsızlıklar çekebilir ve haksızlıklar karşısında da bir savaşçıya dönüşebilir ve hakkını savunamayan kişilerin kahramanı olabiliriz.

03:23'te Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı sayesinde bu saatte ayakta olanlarımız için iletişim trafiğinde ciddi bir artış görülebilir. Duygularımızla mantık arasındaki denge, gerek kendimizin gerekse başkalarının duygularına karşı daha açık olmamıza kolaylık verecektir. Kendimizi anlama, ruhsal dengemizi temin edebilme açısından da başkalarına yardım etmeye kalakabiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 15:09'da Akrep burcuna geçene kadar açısız kalacak.

Günün diğer yarısında, Akrep burcunun etkisi ile daha derin düşünen, sezgileri kuvvetli ve hayatı ciddiye alan biri olabiliriz. Yüksek bir dayanma gücü ve irade tüm güçlüklere rahatlıkla karşı koyabilme enerjisi verecektir. Karşılaştığımız olayların derinlerine inme, yüzeyin ardındaki gerçeği arama dürtüsü yüksek olabilir. Sabit grup üyesi bu burç nedeniyle inatçılığımızda ve azmimizde de artış görülecektir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder