4 Mart 2015 Çarşamba

4 Mart 2015 - Astrolozi


Yeni gün, Ay'ın boşlukta ilerlemesi ile başlamakta.. Yeni girişimlerden çok elde bitirilmesi gereken işlere yönelmek, Ay'ın açısız olduğu zamanlarda önerilir. 13:47'de Ay'ın Başak burcuna geçişi ile iyice yarın gerçekleşecek Dolunay etkisi ile sarmalanmış olacağız. Dolunay zamanları, bir çoğumuz kendini depresif hissedebilir. Biliyorsunuz Ay yeryüzündeki suları etkilemekte. Vücutlarımızın % 80'e yakın bölümünün su olduğunu düşünürsek bu hiç de mantıksız gelmeyecektir. Bir iki gün daha az sıvı tüketmeye özen göstermeniz tavsiye edilebilir. Enerjilerimizi dengeli kullanmaya, belki daha sakin kalmaya dikkat etmeye özen göstermek en doğrusu olacaktır.

Ay'ın 13:47'de Başak burcuna geçişi ile günlük ve çalışma hayatımızdaki detaylar arasında boğulabiliriz. Yardımlaşma, birilerine hizmet etme dürtüsü içimizde yoğunlaşabilir. Sağlık veya kişisel bakım temaları, hijyen, doğal yaşam, sağlıklı ürünler, en önemlisi de hijyen ilgi alanlarımızı oluşturabilir. Daha eleştirel, kritik eden biri haline dönüşebiliriz. Etrafımızdakilere hizmet etme dürtüsü gün sonunda yorgunluktan yakınmamıza da neden olabilir.

17:14'te Venüs ve Jüpiter arasındaki açı oldukça keyif verici sayılabilir. Hoşluk, hafiflik, memnuniyet verici bir görünüm. Yalnız kalmaya pek uymayan, insanlarla beraber olmaya oldukça istek verebilecek bir transit. Aşk ve ilişkiler adına da olan durumu arttırıcı bir etkisi var. Maddi kazanç arttırma düşüncesiyle harekete geçilebilir; eğitim, hukuk, seyahat, pazarlama, internet alanlarında hoş sürprizler oluşabilir. Frapanlık, süs ve çok renklilik yaşayabileceğimiz bir gün olacaktır. Venüs'ün hemen yanındaki Uranüs ve Mars'ı da göz önünde bulundurusak, ani yeni aşklar, dostluklar kurulabilir. Ancak bazı ilişkilerde de ani sonlandırmalar bu stelyum için söylenebilecekler arasında maalesef.

20:45'te Venüs ve Uranüs tam kavuşum içinde olacaklar; bu ve bir önceki açı yarın da etkisini devam ettirecektir. Bu transit de canlılık, renk, heyecan, çeşitlilik ve farklılık verici, genellikle görkemli etkisi olan bir görünüm. Özellikle karşı cinse yönelik aşk, sevgi, beraberlik ilişkileri üzerinde oyunlar kurucu, yeni heyecanlar yaratıcı veya eskilere yeni boyutlar getirici olarak tanınır. Temeli sağlam olan ilişkilere pek fazla dokunmasa da, yine de birşeyleri değiştirebilir. Skandal tipi olaylar patlak verebilir. Yalnız olanlar için sürpriz bir aşk hiç de tuhaf olamayacaktır. İş, sosyal yaşam, para veya güzel şeyler icat etme, sanat ve yaratıcılıkla ilgilenme yönünde de etkin. Ancak şunu unutmayalım ki, Uranüs kalıcı şeylerden çok sürpriz heyecanları arttırıcıdır. Kalıcılık adına pek çalışmaz; sürpriz ilişkilerin bitme tehlikesi de olacaktır.

23:47'de Ay ve Satürn karesi; kendimizi depresif, karamsar, onay görmüyormuş, sevilmiyormuş gibi hissetmemize neden olacaktır. Mümkünse geceyi dinlenerek geçirmeniz önemli. Zira bu olumsuz duygular ilişkileri de zorlayacak hatta soğukluk yaratacak nitelikte. Önemli görüşmeleri, işleri bu saate bırakmamakta fayda var. Enerjinizi düşürmemeye ve dinlenmeye özen gösterin.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder