11 Mart 2015 Çarşamba

11 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, akşam geç saatlere kadar Akrep burcunda ilerleyecek bugün; zor şartların, dayanıklılığın, iradenin burcu Akrep. Ölüm ve ölüm ötesi konulara, psikolojiye ve derinlik içeren her konuya ilgimiz artabilir. Gördüğümüzün ardını merak edebilir, araştırma gerektiren her işi rahatlıkla ele alabiliriz. Sezgiselliğimiz artacağı gibi bazı düşüncelerimizi, hislerimizi de sadece kednimize saklamak isteyebiliriz.

01:24'te Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı, derinlerimizde belki yüzleşmekten korktuğumuz yaralarımızı, çirkin nitelendirdiğimiz yanlarımızı tesbit edebilmek adına oldukça olumlu. Bu yönlerin farkında olmak bile, şifa sayılabilir. Yakınlarımıza davranışlarımız, onların bazı problemli konularını çözebilir nitelikte olabilir. Şifa enerjimizin yüksek olabileceği bir gece yarısı var önümüzde.

06:55'te Ay ve Güneş arasındaki diğer üçgen açı ise duygularımızla mantığımızın dengelendiği saatler. Liderlik kapasitemiz yüksek olarak sabah uyanabiliriz. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok konu için diğer zamanlara göre daha kazançlı çıkmamız muhtemel. Özgüven ve cesaret gerektiren işlerde ve kadın-erkek ya da otorite figürleri olan ilişkilerde pozitif etkilere sahip bir transit.

18:05'te Mars ve Uranüs karesi gerçekleşecek; oldukça bıçak sırtı bir transit. Önümüzdeki günlerde 7. kez kesinleşecek Uranüs ve Pluto arasındaki sert hatlı kareye bu kez Mars ciddi ve sert bir şekilde dokunacak. Hafta boyu etkisi hissedilebilir. Huzursuzluk yaratmaya meyilli, meraklı, ani ve beklenmedik tepkilere yol açmayı seven, sert ve bir hayli rahatsız edici hatta patlatıcı, adeta geçimsizlik sembolü ve yüksek enerji veren bir transit. Düşüncesizce davranışlar, tartmadan söylenen sözler, ani alınacak kararlar hep zorluklara, problemlere, kazalara, tehlikelere işlerlik verebilir. Otoritelere isyan, emir ve kurallara başkaldırı dürtüsünü besler. Rutin hayatlarımızda kesinlikle harekete neden olacaktır; ancak akla geleni yapmaya çalışmak tersliklere ve isabetsizliklere neden olabilir. Çeşitli nedenlerle gelişebilecek ani olaylar, hayat ve ölüm arasında kendimizi test etmemize zemin hazırlayabilir. Mümkün olduğu kadar sakin ve sabırlı kalmaya özen göstermek gerek.

21:46'da Ay ve Merkür arasındaki sert kare de ilişkilerde kritik saatlere işaret ediyor. Hislerimiz ve duygularımız mantığımızın esiri olabileceğinden konuşmalarımız sertleşebilir. Sorunlu olduğumuz kişilerle özellikle akşam saatlerinde iletişimde olmamak daha doğru olacaktır. Akşamı fiziksel ve ruhsal rahatlama çalışmalarına bırakmak bizlere yarar sağlayacaktır. Ay bu açının ardından günü boşlukta bitirecek.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder