16 Mart 2015 Pazartesi

16 Mart 2015 - Astrolozi



Yeni haftaya Ay'ın Oğlak burcundaki hareketi ile giriyoruz; hayatı ciddiye alma, sorumlulukların farkında olma, sabırlı ve yapıcı davranışlar içinde olma, günün ana özellikleri içinde sıralanabilir. 04:08'te Ay ve Güneş arasındaki ılımlı görünüm ile sabah erken saatlerde duygularımızı kontrol altına almamız mümkün olabileceği gibi arkadaş veya grup ilişkileri açısından olumlu etkiler altında olacağız. Özellikle lider konumunda olanlarımız için oldukça destekleyici bir görünüm; ilişkiler adına da olumlu adımlar atılabilir.

10:01'de Ay ve Venüs arasındaki kare açı ilişkilerde ısrarcılığa, karşı tarafın fikrini önemsemeden hareket etmeye, alış veriş veya yeme içme dürtüsünün yükselmesine neden olabilir. İlişkiler açısından biraz daha esnek olmaya dikkat edersek, diğer kareler kadar negatif olmadığından, bu transitten fazla etkilenmeyiz.. Tabii alış veriş ve yeme içme de aşırıya kaçmazsak sorunsuz atlatabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 12:13'te Kova burcuna geçecek. Ay'ın bu transiti özgür, kendimize özgü, yaratıcı ve zeka içeren davranışlar içinde olabileceğimize işaret. Daha arkadaş canlısı, sosyal olabiliriz günün ikinci yarısında. Çevremizde yenilikler yapabilmek adına düşünceler üretebiliriz.

11:40'da gün boyu etkili olacak Merkür ve Satürn arasındaki kare kesinlik kazanacak; zihinsel kapasitemizi etkileyerek, kötümser ve engelleyici fikirlere neden olabilir. Gün içinde kusur bulmak, eleştirmek, defoları görmek kolaylaşacaktır. Hayatın sanki ışıkları sönmüş gibi hissedebiliriz. Kaygılar, asabiyet, isteksizlik ve en önemlisi iletişim kanallarında yavaşlama etkileri arasında. Bedensel sağlık üzerinde de etkili; cilt, diş, kemik, sindirim sistemi, bağırsaklar hassas olabilir. Sistemli, düzenli çalışmak, öğrenmek, iletişim kurmak için iyi bir gün değil. Resmi makamlarla ilgili problemler de oluşabilir. Özellikle otorite figürleri ile olan ilişkilerimizde ise sorunlar meydana gelebilir.

21:26'da Ay ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim, akşam saatlerinde yalnız kalarak derin düşüncelere dalmak istememize neden olabilir. Önümüze gelen her konuyu ciddiye alabiliriz; hayata daha ciddi yaklaşabiliriz. Sorumluluklarımızın farkında olabilmek ve duygularımızın bizi idare etmesinden kurtulabilmek, mantıklı çözümler bulabilmek mümkün görünüyor.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder