25 Mart 2015 Çarşamba

25 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu İkizler burcunda ilerleyecek; iletişim ve haberleşme günümüzün ana gündemi. Her türlü iletişim kanalını sıklıkla kullanabilir, bilgi alışverişlerinde bulunabiliriz.

05:57'de Ay ve Neptün arasındaki kare açı, yanıltıcı etkilere sahip. Kafa karışıklıklarına, endişelere neden olabilir. Önyargılar, bilinçaltı kayıtları yanlış düşüncelere neden olabilir. Sabah erken saatlerde önemli konularda adım atmak adına pek olumlu enerjiler yok. İlaç alımlarında ya da başka nedenlerle alerjik reaksiyonlara da neden olabilecek bir görünüm.

09:04'te Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı ileriye dönük planlar yapmak adına uygun bir etkileşim. Bazı rastlantılar, karşılaşmalar, eşzamanlıklar ileride kadersel etkilere de sahip olabilir. Daha iyimser ve yardımlaşmanın öne çıkabileceği olumlu bir görünüm diyebiliriz; işlerimiz akıcı ilerleyebilir.

14:17'de Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu temas sayesinde ikna gerektiren tüm işlerimizde rahatlıkla gelişme sağlayabiliriz; halkla ilişkiler, pazarlama, hukuk, eğitim ya da yurt dışı ile ilgili konularda uğraşlar verilebilir, destekler bulunabilir. Grup aktiviteleri, yardımlaşma, destek verme gibi işler için oldukça verimli.

19:29'da Ay ve Uranüs arasındaki diğer ılımlı etkileşim ise çabukluk, tez canlılık, telaş veya garip bir heyecan hissetmemize neden olabilir. Rahatsız etmeyen hoş bir etki.. Kendimizi, çevremizdekileri, bulunduğumuz ortamı canlandırıcı bir enerji. Evimizde, iş ortamımızda, bulunduğumuz herhangi bir mekanda, ufak da olsa bir değişiklik yapmak isteyebiliriz. Teknoloji, bilim, uzay veya astroloji gibi konular daha fazla ilgimizi çekebilir.

21:24'te haftanın hatta yılın en hoş en yapıcı açılarından biri netlik kazanacak; aslında dünden beri etkili ve yarın da etkisi devam edecek. Kendimizi, çevremiz ve ilişkilerimiz doğrultusunda tanımamız için iyi bir fırsat. Tüm enerjimizi daikkatli bir şekilde, elde etmek istediğimiz konuya yönlendirebiliriz. Bu fırsatı hayatımızı gözden geçirmek, alışkanlıklarımızı, evdeki işteki durumumuzu, yakaladığımız pozisyonları kontrol etmek için kullanabiliriz. Kendimiz için planlar yapabilir, organize edebilirsiniz. İyi bir konsantrasyon ve dikkat isteyen, ayrıca titizlikle ve disiplin gerektiren teknik veya zihinsel işler için çok uygun. Sabır, çalışkanlık, titizlik ve sorumluluk gerektiren uzun soluklu işlerimizde başlangıçlar yapılabilir; tabii bunlara hazırsak..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder