20 Mart 2015 Cuma

20 Mart 2015 - Astrolozi


Saat 11:36'da Gübeş ve Ay kavuşumu Balık burcunun 29 derecesinde gerçekleşecek; kısmen ülkemizden izlenebilir bir gökyüzü fenomeni.. Bu konu ile ilgili olarak bilgileri http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/03/balk-burcunda-gunes-tutulmas-astrolozi.html adresinden okuyabilirsiniz. 

Tarih boyunca Tutulmalar ciddiyetle izlenmiş ve önemli dünya olaylarının oluşmasında rol almışlar. Güneş'i bir ışık kaynağı, Ay'ı da yansıtıcı bir perde, Dünya'yı da bazen perdenin önünde, bazen perdenin arkasında bulunan ışık geçirmez bir cisim olarak düşünün. Güneş'in ışıkları perdenin bir tarafına düştüğünde ve Dünya perdenin diğer tarafında durduğunda, aradaki perde Güneş'in ışınlarının Dünya'ya ulaşmasını engellediği için karanlık oluşur. Dünya'ın tarafından bakıldığında Güneş, Ay'ın arada kalan bedeni ile örtülür. İşte bu Güneş Tutulması'dır. Eğer Tutulmalar'a eşlik eden kesin fiziksel etkileri anlayabilirsek, zihin ve organizmanın ilişkisini de bildiğimize göre, Tutulmalar'ın, yaşamın ruhsal ve zihinsel boyutlarına etki olasılıklarından bahsetmemiz kolaylaşır. Astroloji, cilveli bir metres; yardım almak adına biraz kur yapmak, ilgilenmek, izlemlemek gerek. Hayatlarımızın hangi alanlarında ne gibi değişimlere neden olmuş, geriye dönüp biraz araştırma yapmak lazım. Her Tutulma'nın bir numarası var; Saros no. Bu Tutulma'nın numarası 120. Aynı numarada 9 Mart 1997'de bir Tam Güneş Tutulması olmuş. Bilmem, belki biraz faydası olur geçmişe dönmenin. Balık burcu geçmişle bağlantılı. Geçmiş konuların üzerini kapatmak, sonları, bitişleri sevgi ile kabul etmek ve gitmelerine izin vermek, teslimiyet, olana direnmemek konuları arasında..

"güneşi tutan ay kalbinizde parlasın" Be Di
Bloğumuz yöneticilerinden Sevgili Be Di, harika bir dilekte bulundu hepimiz adına. Kararlarımızı, başlangıçlarımızı hep kalbimizle yapalım; bazen aklın yetmediğini kalp en iyi bilir. Manevi yanımız önümüzdeki 4 aylık süreçte zaten sahnede olacak; kullanmayan hata yapar bence.

12:27'de Ay Tutulma ardından Koç burcuna geçiş yapacak; daha atak daha cesaretli ve kararlı olabilmek, güçlü bir başlangıç enerjisi hissetmek mümkün. Daha aktif, hareketli etkiler altında olacağız. Gücümüzü gösterme dürtüsü, başkalarına karşı kullanılabilir. Bu noktada agresyonumuzu dengede tutmaya özen gösterelim.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder