27 Mart 2015 Cuma

27 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Yengeç burcunda olacak; duygusal güvenliğimiz, ailemiz, evimiz, gayrimenkullerimiz ve milli konularla ilgili başlıklar öne çıkabilir. Ruh halimiz deniler gibi dalgalı olabilir. Annelik iç güdümüz olayları ele alış biçimimizde etkili olacaktır. Yakınımızdakileri en az kendimiz kadar korumak isteyebiliriz.

09:42'de Ay ve Güneş arasındaki kare nedeniyle duygusal tansiyonumuzda artış gözlemlenebilir. Dolayısı ile ilişkilerimiz de bu artıştan etkilenebilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse krize dönüşebilir. Kendimizi haklı görmemiz ve bunda ısrar etmemizden ötürü sorunlar çıkabilir; dikkatli olmakta fayda var.

13:33'te Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı düşler kurdurabilecek nitelikte. Sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek ve üretken olabilmek adına biçilmiş kaftan. İyi kötü ayrımı yapmadan çevremizdekilere içten samimiyetle yaklaşmak kolaylaşabilir. Dua, meditasyon, niyet, ruhani ritüeller adına da uygun bir gün ortası.

16:45'te Ay ve Ay Düğümleri arasındaki kare üzerimizde duygusal bir baskıya, engellenmişlik hissine neden olacaktır. Girişimler adına pek uygun bir saat değil. Bazı işlerimizde aksilikler yaşanabilir; ileriye dönük planlarımızda sorun yaşayabiliriz. Aşırı korumacılık, aşırı özgüven sorun yaratabilir.

21:29'da Ay ve Venüs arasında olumlu bir görünüm oluşacak; arkadaşlıklar, tüm ilişki modelleri açısından gayet pozitif. Onarmamız gereken dostluklar adına uygun etkiler barındırıyor. Bazı şeyleri düzeltmek, güzelliklerle uğraşmak daha barışçıl ve romantik olmak mümkün. Eğlenceler, davetler düzenlemek, tembellik yapmak, keyif sürmek adına da bu akşam oldukça olumlu.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder