18 Mart 2015 Çarşamba

18 Mart 2015 - Astrolozi


Ay, güne boşlukta giriyor; 12:57'de Balık burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Günün ilk yarısı, yeni başlıklar açısından netsizlik enerjisi barındırmakta; elde biriken işleri tamamlamak, planlar yapmak açısından çok daha uygun. Öğleden sonra ise çok daha sezgisel, yaratıcı, idealist olabiliriz. Kendimize olan güvenimiz zayıflayabilir; utangaçlık yoğunlaşabilir. Sık sık tavsiyelere ihtiyaç duyabiliriz. Ruh halimiz ise çevremizden oldukça etkilenebileceğinden, iniş ve çıkışlar yaşayabiliriz. Yoğun bir Balık burcu etkisinde olacağız bir kaç gün süreyle.

10:48'de Merkür ve Neptün kavuşumu gerçekleşmekte. Eskilere daldıran, derin düşüncelere iten, hem faydalı hem de güçlük çıkarabilecek bir transit; tüm gün etkili olacak. Bazı fikirlerden esinlenerek, yeni fikirler üretmek mümkün. Kafa karışıklığı, bulanık ve aldatıcı düşünceler de yaratabilir. Düşünceler eskiye yönelebilir. Bilinçli kararlar vermek, isabetli hükümlere varmak, hayalleri kontrol edebilmemiz zorlaşacaktır. Bunun yanında yaratıcı hayal gücümüzü, artistik ve edebi yeteneklerimizi harekete geçirir. Telepatik durumlarımız artacaktır. Mistik, ruhani çalışmalar adına da uygun bir enerji. Çevremizdekilerden kolayca etkilenmeye, rahatlama yollarına başvurmaya (içki, ilaç) eğilim gösterebiliriz. Kesinlik ve açıklık gerektiren kararlar almak, ciddi görüşmeler, anlaşmalar, sözleşmeler yapmak, alım-satım işleri adına kesinlikle uygun değil. Yanlış anlaşılmalar, güvensizliklere neden olabilir. Merhamet duygumuzu da arttıracağından yardımlaşma işlerine yönelmemiz mümkün.

15:06'da Ay ve Venüs arasında ılımlı bir etkileşim oluşacak; tüm ilişkiler açısından onarıcı etkilere sahip. Sevgi dolu, barışçıl etkiler altında olacağız. Sevilen illa bir kişi değil; özel bir eşya, bir mekan, bir hayvan ya da bir mekan, bir düşünce de olabilir. Davetler, eğlenceler adına oldukça uygun. Karşı konulması zor bir tembelliğe ve rehavete de neden olabileceği gibi; yeme-içme ve alışveriş dürtüsüne neden olabilir.

20:46'da Ay ve Satürn karesi nedeniyle ani bir karamsarlık, depresyon üzerimizde etkili olabilir. İlişkilerimizde de bu hal durumum soğukluk yaratabilir. Önemli görüşmeleri akşam saatlerine bırakmamak en uygunu olacaktır. Sevilmeme, onay görmeme gibi hisler yoğunlaşabilir; hayat olduğundan zor görülebilir. Mümkün olduğu kadar negatif düşüncelerden uzak durmaya çalışmak ve enerjinizi yükseltmek en uygunu olacaktır. İyice Tutulma enerjisi içine girdiğimizden, bir kaç gün fazla efor sarfedici davranışlardan kaçınmamızda, dinlenmeye dikkat etmemizde fayda var.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder