30 Mart 2015 Pazartesi

30 Mart 2015 - Astrolozi


Ay Aslan burcunda ilerlerken yeni bir haftaya giriyoruz.; liderlik özelliklerimiz, sıcakkanlılığımız ve kişiliğimizin gücü öne çıkabilir gün içinde. Etrafımızda bizi onaylayan kişilerin bulunmasını, dikkatleri üzerimize çekmeyi isteyebiliriz. Alacağımız iltifat ve övgüler, en iyi yanlarımızın sahneye çıkmasına neden olacaktır. Eleştirilmek ise, hiç bugün bize göre değil.

02:40'da Ay ve Güneş arasında üçgen bir açı netleşecek; kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Bu ruh hali içinde her konuda samimi, rahat ve olumlu olmak mümkün olabilir. Saati nedeniyle pek uygun olmasa da, kullanabilenler için grup aktiviteleri, insan ilişkileri, iş ya da eğlence için iyi bir zaman dilimi olabilir.

04:46'da Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki ılımlı etkileşim, sabaha iyimser duygularla uyanmamıza yarayabilir. Erken saatlerde değişik eş zamanlılıklar, karşılarşmalar, tanışmalar, ileride bize yardımcı olabilecek detayları oluşturabilir.

10:47'de Venüs ve Pluto arasındaki harika bir üçgen açı kesinlik kazanacak; diünden beri etkili ve bugün de tüm gün enerjisi ile bizlere yardımcı olacaktır. İhtiraslı bir dokunuş gibi; para, aşk, şans, ahlak yönünden, var olan özelliklerimizin ortaya çıkmasına yardım eder. Yaratıcılık, yapıcılık ve romantizmin işareti. Kişi, aşık olmayı şiddetle isteyebilir. Yeni bir arkadaşlık, eski bir arkadaşlıkta derinleşme, duygularda içten gelen bir güçlülük verebilir. İlgilenilen kişiye karşı, kontrolü zor fakat pozitif yönü ağır basan bir enerji coşkusu içinde olabiliriz. Bu etki altında yaşanacak tecrübeler son derece öğretici ve gözlerimizi açıcı olacaktır. Her zamankinden farklı bir yaratıcılık ile sosyal yaşamda ve ilişkilerimizde yeni boyutlara ulaşabiliriz. Sanatsal bir yeteneğimiz varsa, bu transitte mutlaka karşılığını bulabilir.

16:18'da Ay ve Venüs arasındaki kare nedeniyle çevremizdekilerin fikirlerini önemsemeden ilişkilerimizde ısrarcılık, abartı alış veriş, yeme içme dürtüsü, tembellik gibi durumlarla karşılaşabiliriz. Olaylara tek yönlü bakmak, ilişkilerimizde zorluklara neden olabilir. Özellikle diyabet olanlar için biraz riskli bir saat; yeme içme dürtüsüne dikkat edilmeli.

16:56'da Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı ise sorumluluklardan kurtulma ve süre giden düzenimizde değişiklik yapma arzumuzu kamçılayacaktır. Özgürleşmek, her zamankinden farklı bir şeyler yapmak, teknoloji, bilim ya da astroloji ile ilgilenmek adına uygun kullanılabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitirecek. Akşam saatlerinde yeni girişimler yapmayı bu nedenle pek tavsiye etmiyorum; elde biriken ya da önceden planlanmış işlerle uğraşmak adına uygun kullanılabilir.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder