1 Eylül 2013 Pazar

1 Eylül - 7 Eylül Haftası ve Burçlar - Astrolozi









Koç ve Yükselen Koç:
Haftaya, iş ve çalışma ortamınızda gelişecek olan güzel enerjiler ile giriyoruz ki, 5 Eylül'deki Yeni Ay da çalışma ortamınız, yardımcılarınız, sağlık ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili güzel haberlerin öne çıkacağının habercisi; günlük rutin işleriniz artabilir, sakın bundan yakınmayın. Haftasonu ise sert Mars ve Satürn karesinin etkilerini hissetmeye başalayabiliriz. Aşk, yetenekler, çocuklar ve eğlence konularında oldukça sıkılabiliriz; sınırlarımız zorlanabilir. 









Boğa ve Yükselen Boğa:
Haftaya aşk, çocuklar, yetenekler ile ilgili, eğitim, medya internet ve ya yurtdışı kaynaklı haberlerin güzel enerjileri ile giriyorsunuz. 5 Eylül'deki  Yeni Ay da yetenekler ve aşk ya da çocuklar ile ilgili güzel haberlerin öne çıkacağının habercisi. Bu konularda trafiğiniz artabilir, bazılarına yeni aşk ve bebek müjdesi gelebilir. Haftasonu sert Mars - Satürn karesinin etkilerini hissetmeye başlayabilirsiniz. Ev içinde bazı ego çarpışmaları, inatlaşmalar yaşayabilirsiniz, dikkat, bu ikili ilişkilerinizi de etkileyebilir, sınılarınız zorlanabilir.










İkizler Ve Yükselen İkizler:
Haftaya evinizde ailenizle ve ortak gelirlerle alakalı güzel haberlerin enerjisi ile giriyorsunuz, ev tadilatı veya alım için kredi başvuruları veya borç alma durumları olumlu sonuçlanacaktır. 5 Eylül'deki Yeni Ay da hanenizde oluşacak; bazılarımıza yeni ev veya evde güzel bir tadilat söz konusu. Haftasonu sert Mars - Satürn karesinin etkilerini hissetmeye başlayabilirsiniz. Kardeşler, komşular, ulaşım, seyahat, eğitim, iletişim konularında çalışma ortamımızda veya çalışanlarınız ile ilgili sıkıntı yaşanabilir, sınırlarınız zorlanabilir.










Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Haftaya kardeşleriniz, komşularımnz, seyahat, ulaşım, iletişim ve eğitim konularında güzel paylaşımlarla gireceksiniz, belki kendinize bir iletişim cihazı almak için imza atabilirsiniz. 5 Eylül'deki Yeni Ay da size bu konularda destek verecek, bazılarınıza yeni bir araba bile gelebilir. Haftasonu sert Mars- Satürn karesinin etkilerini hissetmeye başlayacağız, çocuklar, aşk, yetenekler ve eğlence ile ilgili harcamalar artabilir, hesabınızı dikkatli yapın, sınırlarınız zorlanacaktır. 









Aslan Ve yükselen Aslan:
Haftaya çalışma ve günlük hayatınızda oluşabilecek güzel maddi gelişmelerin enerjisi ile gireceğiz. 5 Eylül'deki Yeni Ay da size maddi olarak destek verecek; bu konularda güzel olaylar yaşayabilirsiniz. Haftasonu, sert Mars- Satürn karesinin etkilerini hissetmeye başlayacağız. Evinizde kimlik savaşı verebiliriz, ve ailenizle aranızda problemler çıkabilir, sınırlarınız zorlanabilir.  









Başak ve Yükselen Başak:
Haftaya kişiliğimiz, yetenekler, aşk, çocuklar ve şansınız ile ilgili oluşabilecek güzel enerjiler ile gireceğiz, bu sizin etrafa ışık saçmanıza neden olacak. 5 Eylül'deki Yeni Ay'da tamamen sizi bütün işlerinizde ve ilişkilerinizde başarı yönünde destekleyecek. Haftasonu sert Mars - Satürn karesinin etkilerini hissetmeye başlayacağız. Kardeşleriniz, komşularınız, eğitim, iletişim, seyahat ve ulaşım konularında sinirleriniz bozulabilir, bazı gizlilikler ortaya çıkabilir, sınırlarınız zorlanabilir. Bu sizi ruhsal olarak etkileyecektir.  








Terazi ve Yükselen Terazi:
Haftaya evinizle veya ebeveynlerinizle ilgili bazı uğraşlar için efor gerektirici, psikolojinizi etkilese de yapmak zorunda olduğunuz işlerin enerjileri altında giriyorsunuz. 5 Eylül'deki Yeni Ay da bazı gizli kapaklı olayları önünüze dökebilir. Bu sizi ruhsal olarak etkileyecektir. Haftasonu sert Mars - Satürn karesinin etkilerini hissetmeye başlayacağız. Maddi geliriniz ile ilgili bazı umutlarımız suya düşebilir veya sosyal çevremiz ile ilgili harcamalarımız artabilir, hesaplarınızı iyi yapın, sınırlarınız zorlanacaktır.








Akrep ve Yükselen Akrep:
Haftaya umutlarınız ile ilgili zihinsel bir tatmin enerjisi ile giriyorsunuz. Sosyal çevreniz ile ilgili iletişimsel, eğitimsel olarak destek göreceksiniz. 5 Eylül'deki Yeni Ay, size sosyal bir yoğunluk getirecek. Bu alanda iletişim trafiğiniz artacaktır. Haftasonu sert Mars - Satürn karesinin etkilerini hissetmeye başlayabiliriz. Ebeveyn ve kardeşleriniz ile ilgili zorlanmalarınız olabilir, evinizde veya işinizde sınırlarınız zorlanabilir, bu konularla ilgili harcamalar artabilir.  







 

Yay ve Yükselen Yay:
Haftaya kariyer veya ebeveyn konularında, maddi gelişmelerin enerjileri ile gireceksiniz. 5 Eylül'deki Yeni Ay size kariyer veya ebeveyn ile ilgili güzel haberler getirebilir. Haftasonu Mars - Satürn arasındaki sert karenin etkilerini hissetmeye başlayabiliriz. Yurtdışı, eğitim, iletişim, hukuk, medya, internet, seyahat konularında veya inançlarınız ile ilgili sınırlarınız zorlanabilir, sizden gizlenen bazı düşmanlıklarla yüzleşebilirsiniz. Bir yardım konusu psikolojinizi rahatsız edip, sınırlarınızı zorlayabilir.







 

Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Haftaya yurtdışı işler, iletişim, hukuk, medya, internet, eğitim konularında yaşayacağınız güzel gelişmelerin enerjisiyle giriyorsunuz. 5 Eylül'deki Yeni Ay da bu konularda oluşabilecek güzellikleri destekliyor, bu konularda güzel teklifler kapıda. Haftasonu sert Mars - Satürn karesinin etkilerini hissetmeye başlayacağız. Sosyal çevrenizden canınızı sıkacak haberler alabilirsiniz. Kimse ile borç, kredi işlerine girmeyin, birinden istediğiniz burs, prim, kredi, borç konuları da maalesef olumsuz sonuçlanabilir, sınırlarınız zorlanabilir. 








 

Kova ve Yükselen Kova:
Haftaya ortak gelirler konusunda bazı negatif enerjilerin altında giriyorsunuz. Haberler güzel olsa da bazı detaylar sizi sıkabilir. 5 Eylül'deki Yeni Ay da ortak gelirler, kredi, borç, prim, burs konularında güzel gelişmelerin habercisi. Haftasonu sert Mars - Satürn karesinin etkilerini hissetmete başlayabiliriz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve kariyer konularında problemler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz imza veya anlaşma gecikebilir. Ebeveyn ve eşiniz arasında kalabilirsiniz, bu konularda harcamalar artabilir; sınırlarınız zorlanacaktır. 









 

Balık ve Yükselen Balık:
Haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında güzel gelişmelerin enerjisi altında giriyorsunuz. Bazılarınıza yeni ortaklık veya evlilik teklifi gelebilir. Nitekim 5 Eylül'deki Yeni Ay'da bu konudaki sürpriz gelişmelere işaret. Haftasonu Mars ve Satürn karesinin etkilerini hissetmete başlayabiliriz. Çalışma ortamı, sağlık, yardımcılarınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili iletişimsel problemler yaşayabilir, hukuk ve yurtdışı konularında şans sizden yana olmayabilir. Temkinli davranın, sınırlarınız zorlanacaktır.  





Twitter: @Astrolozi
Facebookhttps://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder