10 Eylül 2013 Salı

10 Eylül 2013 - Astrolozi




Photo by Gamze Özer

Ay, Akrep burcunda ilerleyerek güne giriyor. Tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya dökmek istemediğimizden dışarıdan birinin bize ulaşabilmesi neredeyse imkansız olabilir. Anlaşılması güç, gizemli davranışlar içinde olabiliriz. Sık sık yanlış anlaşılmıs hissine kapılabiliriz. Kendimize çok güvendiğimizden içimizde fırtınalar kopsa da, yüzeyde sakin kalmayı başarabileceğimiz bir gün geçireceğiz. Tespitlerimiz, sezgilerimiz insanları şaşırtacak kadar doğru olabilir. Ancak şüpheci ve eleştirici tavırlardan lütfen uzak duralım.

Öğle saatlerine doğru Ay ve Jüpiter arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Bu transit, dün yaşadığımız zorlanmalardan sonra kendimizi iyi hissetmemize, cana yakın olmaya ve bu tür insanlara birlikteliğe neden olacaktır. Çevremizdekilerin rahatı ve mutlulukları ile her zamankinden fazla ilgilenebilir ve yardımda bulunabiliriz; karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma saatleridir. Eğitim, hukuk, medya, internet ve yurtdışı bağlantılı konularda gelişmeler yaşayabileceğimiz bir zaman aralığıdır. Ardından gelecek Ay ve Güneş olumlu görünümü de, olayların kargaşası arasında bulunsak da duygulanmadan nötr olarak durabileceğimiz saatlere işaret; yani duygularımızı kolayca kontrol edebileceğiz. Otorite figürleri, arkadaş ve grup ilişkileri için oldukça olumlu olup, arkadaşlık ile dostluğun yararlarının görüleceği bir zamandır diyebiliriz.

Saat 12.21'de Ay boşluğa girecek ve tüm gün boşlukta kalacak. Yeni girişimleri ya bugün sabah saatlerinde ya da yarın başlatmak, netlik kazanmaları açısından daha doğru olacaktır.

Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder