25 Eylül 2013 Çarşamba

25 Eylül 2013 - Astrolozi


 



Ay, güne İkizler burcunda ilerleyerek merhaba diyor. İlgi alanımız bugün çok çabuk değişebilir ve tek konuya saplanıp kalmaktan nefret edebiliriz. Aynı anda birçok konuyla ilgilenmek, birden fazla iş yapabilmek ve farklı yerlerde olabilmek bugün mümkün. Zihinsel faaliyetlerimiz sürekli hareket halinde olacaktır. Devamlı fikir üretebiliriz.

Sabah çok erken saatlerde, Ay ile Uranüs arasındaki olumlu açı, çabukluk, tezcanlılık, telaş verebilir. Kendimizi, çevremizdeki insanları, ortamı canlandırmak, yeni bir hava vermek, sanki herşeyi yeniden düzenlemek gibi bir dürtü hissedebiliriz. Yaratıcılığımız yükselebileceği gibi, bilim ile ilgili konular öne çıkacaktır. Yeni ve heyecan verici bir kişi ile karşılaşmak veya eski bir arkadaşımızın hiç ummadığımız şekilde karşımıza çıkması olasıdır.

Bu açı tüm gün etkili olduğu gibi bunun yanında tüm haftaya damgasını vuracak Venüs ile Jüpiter arasındaki olabilecek en güzel açının da artık etkileri hissedilebilir durumda. En kötüyü bile en iyi görebilme yetisi olarak adlandırsak inanın doğru olur. Hoşluk, hafiflik, memnuniyet verici bir etki.. Misafirlik, birbirini ziyaret etme, toplantılar, partiler, çaylar veya bunlar gibi sosyal organizasyonlar için kolları sıvayın. Mutsuzluk verici ciddi sorunlar, dengesiz, uyum bozucu sözler bu zamanın enerjisi ile bağdaşmaz. Sevmek ve sevilmek her zamankinden daha hoş gelecektir. Çeşitli gelirler ve kazançlar için de arttırıcı etkisi olacaktır. Beklenmedik bir gelir imkanı kapınızı çalabilir. Ancak hemen şunu da belirteyim, aynı şekilde çeşitli güzellikler uğruna harcamalarınız da artabilir. Frapanlık, süs ve çok renklilik yaşayabileceğimiz bir haftadayız. Bir eksisi; bütün bu güzellikler ve iyimserlik seline kapılıp fazlaca yemek, içmek ve sonradan kilolarla uğraşma görülebilir. Ayrıca, şeker hastaları için bu günler tehlikeli olabilir, şeker seviyesini yükseltici bir etkidir. Ayrıca geçen hafta fazlaca üzerinde durduğumuz Kuzey Ay Düğümü ve Satürn kavuşumu bugün kesinleşiyor, kadersel gelişmeler kapıda.. Bugünlerde yaşadıklarımız, ileride dönüp baktığımızda oldukça iz bırakan dönemeçler olabilir.

Akşam saatlerinde Ay, Mars'a uyumlu bir açı daha yapacak ki bu da sabahki Uranüs açısını destekleyici nitelikte. Özgüven ve cesaret, ölçülü bir şekilde hissedilir olacaktır. Kendimizi net bir şekilde ifade edebileceğimiz gibi, yeni arkadaşılıklar, girişimler için de uygun saatlerde olacağız. Enerjimiz yüksek olacağından, sportif aktiviteler, güç isteyen işler ile uğraşmak için güzel bir akşamm..



Astrolozi


 
 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder