22 Eylül 2013 Pazar

22 Eylül 2013 ve Güneş Terazi burcunda - Astrolozi



Photo by Şefkat Değer

Güneş Terazi burcuna geçiyor..
Eveet, bu gece 23:45'te yaz dönemi artık bitiyor ve sonbahar başlıyor.
Bir aylık dönemde, yuvamızın, çevremizin, aslında her şeyimizin ahenkli olması en önem verdiğimiz konu olacak.. O yüzden de kafamız ve hislerimiz arasında denge kurabilmek bizler için çok önem kazanacak. Hoşluk, nezaket, yetenekler, hassasiyet, zevk ve tüm güzellikler oldukça öne çıkacak. Ne kadar dengeli ve diplomatik olsak da, yine de kararsızlıklar bizi ele geçirebilir. Sanatın her dalı bu dönemde çok önem kazanacak. Analitik ve eleştirel yapı, adalet ile ilgili tüm konuları bir ay boyunca göz önüne çıkarabilir.

Terazi dönemlerinde savaşmak yerine, insanları etkileyerek başarı kazanmak daha kazançlı olur. Haksızlığa karşı tartışmalar, moda tasarımı, oyunculuk, müzik, iç mimari ve dekorasyon, eğlence alanları, diplomasi, hukuk, politika, adalet ve güzellik ile ilgili tüm meslekler, ortaklıklar ve evlilikler önem kazanır. Karışıklıklardan uzak durmak, huzursuzluk oluşmasına engel teşkil edebilir. Değişimler bu dönemde zordur. Adil olmaya çalışmak bizlerde kararsızlık oluşmasına neden olabilir, çünkü bu ay gerçekten düşündüklerimizi değil de, başkalarının duymak istediklerini söylemek ilerleme kaydetmemizi engelleyebilir. Her konunun iki yönünü de görüp, değerlendirme isteği, uyum ve düzen adına denge sağlamamızda bize yardımcı olacaktır.

Bugünn..
Gece yarısından hemen sonra 01:33'te Ay, Boğa burcuna geçecek. Yumuşak başlı, sakin, konfora, rahata ve güzel yemeğe düşkün, bir Pazar geçireceğiz. Kendimizi fiziksel ve duygusal güvende hissetmek, bugün bizim için çok önemli olacak. Sabah saatlerindeki Ay - Neptün olumlu açısı, hassasiyetimizi arttırabilir. Vericilik ve acıma hissi çoğalabilir. Kendimizden evvel diğerlerini düşünmek kolay olacaktır. Duygusal olarak yoğun bit tatmin söz konusu olabilir. 

Öğleden sonra ise, Ay ile Pluto, olumlu bir görünüm oluşturacaklar. Bu açı da duygusallığı beslediği gibi, herşeyi daha güçlü hissettirebilir. Bir fikri kafaya takıp, onun esiri olabilir ve duygularımızın tutsağı haline gelebiliriz. Bu süreçte önemli olan ne duyguları tamamen serbest bırakmak, ne de bizi idare etmesine izin vermemektir. Başkaları ile duygudaşlık bağlarımızı kuvvetlendirebiliriz. Bu saatlerde, ancak ironi şu ki, hemen ardından Ay, Satürn'ün karşısına yerleşecek. Bu kendimizi çok yalnız, mutsuz ve şanssız hissettirebilir. Sanki bizi kimse sevmiyor, istemiyor gibi düşünebiliriz. Bu bizde depresyon etkileri yaratacaktır. Tam da duygudaşlık için arkadaş ararken... En iyisi bu saatlerde hiç bir şey yapmamak. Görüşünüz karamsar olsa bile, kosa süre sonra bu düzelecek. Ay zaten 19:30 ve 24:00 arası boşlukta olacak, dolayısı ile diğerlerinin bize karşı tutumlarını da dikkate almayacağımız gibi, kendi kendimize de iş bitirici kararlar sakın almayın, malum netlik aradığımız konular, ay boşluktayken havada kalabilir..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder