15 Eylül 2013 Pazar

15 Eylül - 21 Eylül Haftası ve Burçlar - Astrolozi






  Koç ve Yükselen Koç
Haftaya ortaklaşa gelir, kredi, borç, burs, prim ve harcamalar konusunda bazı krislerle, zorlanmalarla başlayabilirsiniz. Ancak bu aksiliklerin size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'de gerçekleşecek dolunay sizi psikolojik zorlayabilir, yalnız kalma ihtiyacı duyabilirsiniz; içinizde bazı çözümsüz kalmış problemlerinize cevap bulabilirsiniz. Bu hafta kendinizi iş ve ev, sorumluluklar ve ihtiyaçlar arasında kalmış hissedebilirsiniz ve bu durum iletişimsel problemlere neden olabilir. Bu sorundan kurtulmak için, sistemli, dikkatli ve sabırlı olmanız gerek, düzen sorunlara çözüm getirebilir. Arkadaşlardan ve ikili ilişkilerden destek var.



Boğa ve Yükselen Boğa
Haftaya ikili ilişkilerde, ortaklarla veya eşle yaşayabileceğiniz zorlanmalar ve aksilikler ile başlayabilirsiniz. Ancak bu aksiliklerin size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'de gerçekleşecek dolunay size sosyal çevrenizde yenilikler getirebilir; arkadaşlarınızdan beklediğiniz destekler gelebilir. Çalışma hayatınızda, iş çevrenizde bazı iletişimsel problemler yaşayabilirsiniz; işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yakın çevre, eğitim, iletişim, seyahat, ulaşım, medya, internet ve hukuk konularında bazı gelişmeler kaydedebilirsiniz. Eviniz ile ilgili uğraşlarınız artacak.




İkizler ve Yükselen İkizler
Haftaya çalışma ve günlük hayatınızda zorlanmalarla başlayabilirsiniz, ayrıca sağlık durumunuza dikkat edin. Bir iş arkadaşınız veya yardımcınız ile gerginlik yaşayabilirsiniz. Ancak bu aksiliklerin size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay, kafanızda kariyeriniz ile ilgili soruların netleşmesini ve gelişme kaydetmenizi sağlayabilir. Özel hayatınızda, sevgiliniz / çocuklarınız / arkadaşlarınız ile ilgili yaşayabileceğiniz maddi problemler sizi psikolojik olarak zorlayabilir, ancak üzülmeyin; beklemediğiniz bir finansal destek sorunlarınızı çözecektir. Yetenekleriniz ile ilgili bir eğitim düşünebilir, bir arkadaşınız ile kısa bir seyahat organize edebilirsiniz. Özel hayatınızda iletişim trafiğiniz artabilir. 




Yengeç ve Yükselen Yengeç
Haftaya aşk, çocuklar, eğlence konularında aksilikler ile başlayabilirsiniz, hamile olanlar lütfen dikkat. Ancak bu aksiliklerin size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay, yurtdışı ilişkiler, eğitim, hukuk, iletişim, medya, internet konularında bazı kararlar vermenize neden olacaktır. Kariyer konsunda ani gelişmeler olabileceği gibi hanenizle ilgili hızlı kararlar alabilirsiniz; güzel tekliflere açık olun. Eviniz ile ilgili harcamalarınız artabilir; revizyon ve alışveriş başlıyor.



Aslan ve Yükselen Aslan
Haftaya ebebeyn ve ev konularında zorlanmalarla başlayabiliriz; aile arasında veya emlak işlerinde aksilikler yaşayabilirsiniz. Ancak bu zorlanmaların size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay, size ortak gelirler, miras, burs, prim, kredi, borç konularında destekleyici etkiler verebilir. Çalışma hayatınızda veya yardımcılarınızla ilgili iletişimsel, hukuksal ya da ulaşım aksilikleri yaşayabilirsiniz; yurtdışı veya eğitim konularında psikolojinizi zorlayacak ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. İletişim cihazlarınıza ve arabanıza ayrıca dikkat edin. Ancak bunların üstesinden gelebilecek enerjiniz mevcut..



Başak ve Yükselen Başak
Haftaya kardeşler, komşular, eğitim, seyahat, ulaşım, iletişim, medya ve internet konularında aksilikler ve zorlanmalarla başlayabilirsiniz. Ancak bu sorunların size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay ortaklıklar, evlilik, yani tim ikili ilişkileriniz ile ilgili bazı fikir sürtüşmeleri, iletişim sorunları yaşatabilir; ancak sosyal çevrenizden gelebilecek bir destek size yardımcı olacaktır. Ayrıca, maddi gelirler ile ilgili değişik fikirler ve çözümler bulmak ve bir projeye başlamak için de uygun bir hafta.. 



Terazi ve Yükselen Terazi
Haftaya maddi konularda bazı aksiliklerle, ertelemelerle başlayabilirsiniz. Ancak bu aksiliklerin size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay sizi günlük ve çalışma hayatınızda, yardımcılarınız, sağlığınız ve varsa evcil hayvanlarınız konularında bazı kararlar almanız yolunda destekleyecektir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve aile ile ilgili konularda ani fikir ayrılıkları veya iletişimsel anlaşmazlıklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, kariyer ve otorite figürleri tarafından da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca, sosyal hayatınızdaki iletişim trafiği artabilir, arkadaşlarınızla bir seyahat veya eğitim kararı almanı da mümkün.  



Akrep ve Yükselen Akrep
Haftaya kişisel yaşayabileceğiniz bazı aksiliklerle başlayabilirsiniz; örneğin estetik ve bakım konularında işleriniz ters gidebilir veya üzerinize baskı oluşturabilecek fazla sorumluluk alabilirsiniz. Ancak bu aksiliklerin size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay, aşk, çocuklar, eğlence ve yetenekler evinizde size güzel sürprizler hazırlayabilir. Bekar olanlara yeni bir aşk, çocuk sahibi olmak isteyenlere bebek sürprizi gelebilir. Sanatsal yeteneklerin oldukça yoğun olacağı, sahne konularında başarı şansının yükseleceği bir dönem olacak. İş ve çalışma hayatınızda, sağlık ile ilgili konularda ani iletişimsel aksiliklerin çıkabileceği, yakın çevreden üzücü sağlık haberlerinin gelebileceği bir hafta; bazı gizli kapaklı işlere de şahit olabilirsiniz. Otorite figürlerinden alacağınız destek ile bunların altından kalkabilirsiniz. Yurtdışı ilişkiler, hukuk, medya, internet, eğitim, seyahat konularında ise işlerinizi halletmek için uygun bir dönemdesiniz. 




Yay ve Yükselen Yay
Haftaya psikolojik bazı zorlanmalarla başlayabilirsiniz,; bazı dedikodular, düşmanlıklar ve gizli kapaklı işler, ya da bazı sağlık sorunları canınızı sıkabilir. Ancak bu aksiliklerin size kadersel bir mesahı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay size eviniz ve aileniz ile ilgili yeni kararlar aldırabilir; evinizi satmaya veya ev almaya karar verebilirsiniz. Ayrıca evinizde oluşabilecek arızalara, özellikle su ile ilgili, dikkat edin. Sosyal çevrenizden ya da arkadaş ortamınızdan biri sizden borç talep edebilir. Çocuklarınızın veya sevgilinizin bir hayalini gerçekleştirebilmek için uğraş verebilirsiniz. Korkmayın, ortak gelirlerden, yani kredi, miras, borç, prim, burs konularından desteklisiniz. Umutlarınızı gerçekleştirebilmek için gerekli inancınız var. Sosyal çevreden arkadaşlarınızla bazı yurtdışı planları yapabilir, hep beraber bir eğitime karar verebilirsiniz..



Oğlak ve Yükselen Oğlak
Haftaya sosyal çevrenizde yaşayabileceğiniz bazı aksiliklerle ve umutlarınızın engelenmesiyle başlayabilirsiniz. Ancak bu aksiliklerin size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay kardeşler, komşular, iletişim, seyahat, ulaşım, eğitim, medya ve internet ile ilgili yeni kararlar almanıza yardım edebilir; iletişim trafiğiniz artabilir. Kariyeriniz ve ev düzeniniz arasında bocalayabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz; sabır ve planlı kararlar işin anahtarı olacaktır. İkili ilişkiler, evlilik veya ortaklardan güzel destekler var, evli olmayanlara evlilik veya yeni ortaklık teklifleri kapıda. Kariyeriniz ile ilgili konularda hiç beklemediğiniz destekler de yakında.. 




Kova ve Yükselen Kova
Haftaya kariyer konularında ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde bazı aksilikler ile başlayabilirsiniz; işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Ancak bu aksiliklerin size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay size maddi konularda yeni kararlara zorlayabilir.; oldukça olumlu etkiler barındırıyor, maddi konularda bu dönemde önünüz açık. Yurt dışı işler, hukuk, medya, internet, seyahat, ulaşım iletişim, eğitim ve yakın akraba konularında canınız bu aralar sıkılabilir, ve yalnuz kalmak isteyebilirsiniz. Korkmayın, çalışma ve günlük hayatınızda kaydedebileceğiniz gelişmeler moralinizi yerine getirebilir. İkili ilişkilerden, eşinizden ya da ortağınızdna sorunları gidermek yolunda destek alacaksınız..



Balık ve Yükselen Balık
Haftaya yurtdışı ilişkiler, eğitim, hukuk, iletişim, eğitim, medya, internet seyahat konularında yaşayabileceğiniz aksiliklerle abşalayabilirsiniz. Ancak bu sorunların size kadersel bir mesajı olabilir. 19 Eylül'deki dolunay 1. evinizde gerçekleşecek; gerginlik yaratabilir dikkat. Ancak bu etkiler hayatınızda herhangi bir konuda size sürprizler de hazırlıyor olabilir, sezgileriniz bu dönem çok güçlü. Maddi gelirler ve borç, kredi, burs, prim, sigorta konularında bu hafta çok şanslı olduğunuz söylenemez; bu tarz beklentilerinzi başka bir haftaya ertelemenizi öneririm. Aşk, çocuklar ve yetenekleriniz yönünden şanslısınız. Çalışma hayatınız ve yardımcılarınız size oldukça destekçi bu dönemde. İşiniz sayesinde, borca krediye gerek de kalmayabilir.. 

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder