1 Eylül 2013 Pazar

1 Eylül 2013 - Astrolozi





Bugün Ay güne Yengeç burcunda ilerleyerek giriyor. Ailevi, milli ve duygusal güvenliğimiz ile ilgili konuların öne çıkacağı bir gün.. Evet insanlarla rahat empati kurabiliyoruz fakat ruh sağlığımız için de kendimize zaman ayırmamaız gerek. Kasıtlı bir söz ya da harekete maruz kalmamış olsak dahi hassasiyetimiz nedeniyle sert çıkışlar yapabilir, sonrasında içimize kapanabiliriz. Yengeç'in yöneticisi Ay gibi, değişken olabiliriz; bir anımız diğerine uymayabilir. Sahiplenici oluruz ve başkalarından gelen duygusal baskıya dirensek de bunu kendi hedeflerimize ulaşmak adına kullanmaktan geri kalmayız.

Ay, belki 03:06'da boşluğa girecek ve tüm gün boşlukta kalacak ama hareketine Yengeç'te ilerleyerek devam edecek. O yüzden bu etkileri hissedeceğiz ve sevildiğimiz, onaylandığımız sürece, önem verdiğimiz insanlar için her türlü fedakarlığı yapmak isteyeceğiz. Ay boşluğa girmeden, Venüs ile sert bir kare yapacak, bu açının etkilerini dün akşam saatlerinde hissetmeye başlamış olmalıyız; ilişkilerde, arkadaşlıklarda birtakım gerilimler yaşanmış olabilir..

Güneş ve Pluto arasındaki güzel üçgen açı bugün kesinleşiyor. Bu, kişisel gücümüzü ve potansiyellerimizi gerçekleştirebilecek bir enerji ve destek sağlayacaktır. Psikolojik ya da içsel bütünleşme hissedebilir, yetenek ve becerilerimizle temasta olabiliriz. İşimizde, arkadaşlıklarımızda, aşk hayatımızda ve dikkatimizi verdiğimiz her alanda var olan koşulları geliştirme imkanımız olabilir. Odaklı ve dolaysız davranmak kolay olacağından amaç duygumuzu hissedebiliriz. Liderlik özellikleri sergilemek, nazik, çekici ve karizmatik olmak kolay olacaktır. Erkekler ile yapılacak işlerden yarar sağlanabilir. Otorite figürleri ile ilişkilerimizde uyum öne çıkacaktır. İrademiz fark edilir seviyede olacağından, öncü ve ısrarcı olmak da bugün mümkündür..n Bu enerjilerle haftaya giriş yapmak da sanıyorum herkesin işine yarayacaktır, herkese mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder